Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy DS3 alapú kérdés: az Ashes és Ringed DLC-ket az alapjáték befejezése után érdemes elkezdeni, vagy pedig még előtte?
    Jelenleg a Lothric tesók után vagyok, minden addigi dolgot megcsináltam a játékban (Oceiros, Champion Gundyr, Nameless King is megvan). Gyanítom, hogy már a végjáték következik, hiszen megvan mind a négy delikvens, már csak Lothric junior fejét kellene feldobnom a trónusára.

    Kérdésem, hogy ez jó alkalom-e elmennem az Ashes első bonfire-jéhez, és belekezdeni a DLC-be, vagy fejezzem be inkább az alapjátékot?

    Köszi előre is!

    P.S.: A játék baromi jó! Az ER - DS1R - DS3 trióból eddig ez tetszett a legjobban! És végre a Lothric tesók képében a harmadik részben is kaptam olyan bosst, akivel meg kellett azért szenvedni, hogy meglegyen a soulslike "életérzés" egyik alapvető eleme. (13-szor haltam, 14.próbálkozásra lett csak meg - nagyon-nagyon nehezen éreztem rá erre a harcra/találtam meg azt a defenzív/offenzív egyensúlyt, ami a teljesítéséhez kellett)
    A többi bossal viszont meglepően jól boldogultam - a legtöbbjük halál nélkül vagy legfeljebb egy halállal ment le. (Aldrich (4 halál), a Dragonslyar Armor (3 halál) és Champion Gundyr (2 halál) tudott egynél többször padlóztatni. (Pontiff, Dancer és a Nameless King ment egy halállal.)

    Az eddig kedvencem a DS3 bossok közül pedig Champion Gundyr - ellene volt jó a legjobb élmény harcolni!

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák