Új hozzászólás Aktív témák

  • #45687808

    törölt tag

    válasz odinkain #6773 üzenetére

    Leírom egyébként, hogy mit kell csinálni, ha mégis kedved lesz végigtolni:

    Ahogy a területre érsz, látod, hogy hóvihar tombol. A hóvihar viszont időnként eláll, így látni is fogsz. Amit csinálni kell:

    - Ahogy leérsz a területre, állj egy helyben, ne csinálj semmit. Ha eláll a vihar, balra van egy ilyen szobrokból álló rom, oda fuss el. Ha még nem tomol a hóvihar akkor is állj ott meg. Várd meg, hogy újra feltámadjon, majd ismét elálljon.
    - Ahogy elállt ismét, megpillantasz egy újabb romot, azonnal fuss odáig. Ha odaértél, megállsz, hóvihar végét megvárod, és megismétled ezt újra.
    - Ezt a műveletet 3-4x kell eljátszani.
    - A 4. romnál egy fagyott lovag (pajzsos enemy) fog várni hordók mögött, azt üssed szét.
    - Ezután már nem lesz rom. Csak egy mélyedést fogsz találni egy ösvénnyel. Azon értelemszerűen végigsétálsz, és boss time.
    - A boss 2 cicából áll (mint Aava, csak feketék és ketten vannak).
    Ugyanazok a támadásaik. Először egy fog támadni, viszont ha az élete kb. 30%-nál van, akkor jön a másik is. Itt még van kis időd arra, hogy lecsapd az elsőt véglegesen.
    - A 2. cica 20%-os életnél elugrik a fenébe, és elkezdi tölteni az életerejét. Ezt én úgy szoktam megoldani, hogy nekifutásból ráb***ok egy akkorát, hogy kiszálljon a játéktérből.
    - Egyebek mellett a tűzre és a vágó (slash) fegyverekre, ahogy megfigyeltem allergiásak, én legelőször a Gyrm Greataxe-el kalapáltam el őket.

    Megjegyzések (FONTOS):
    Lesz olyan, hogy 2 rom között nem lesz elég időd a normális látási viszonyok között futni.
    Ha két rom között feltámad a hóvihar, állj meg egy helyben. Ilyenkor kb. egy (ritkább esetben majd mégegy) szarvas jön. Én King's Ultragreatsworddel 2-3 ütésre leverem őket, szóval itt szerintem nehézfegyvert érdemes használni, ami Strike-ol (és mellette az ellenség poise csökkentő gyűrűje is jó).
    A romokban (nem romok körül) nem lesznek ilyen szarvasok.
    A 3. romnál ha jól emlékszem lesz egy Pharros kő. Azt nyomd be, a medencébe gyógyító vizet ad, beleállsz és totál felgyógyít (bármikor visszajöhetsz ide).

Új hozzászólás Aktív témák