Új hozzászólás Aktív témák

  • #45687808

    törölt tag

    válasz Šolaire #6662 üzenetére

    Nekem a harmadik és 2. részé. Ott lényegében már akármit is csinálsz, elpusztul a világ.
    - Ha meggyújtod a lángot, adsz egy újabb esélyt, de ugye már mivel öt db Lord of Cinder kell ahhoz, hogy táplálják, vagy ébren tartsák a lángot, vagy újragyújtsák, így abból kiderül, hogy eljutunk oda, hogy már olyannyira gyenge lesz az Első Láng, hogy semmi nem fogja tudni újra nyújtani. Tehát R.I.P.
    - Ha ugye Hollow Lord leszel, akkor ott egyértelmű, hogy eljön az Age of Dark.
    - Ha megszállott leszel, és magadba szívod az első lángot, lényegében akkor is Age of Dark.
    - Ha a Firekeeper megőrzi, és nem ölöd meg, akkor is eljön az Age of Dark.

    Tehát mindenképpen oda lyukadunk ki, hogy: a 3. rész konkrétan egy elkerülhetetlen végről szól. Reménytelenségről, egy rohadó világban. És igazából te, mint a játékos, igazából te se tudod, hogy hova mész, mit miért teszel. Hiszen minden út a totál végbe megy. Tehát innen nincs tovább szó szerint sehova. És ezzel amúgy tökéletesen méltó zárása is az egész DS sorozatnak.

    A 2. részben ott arcul csapás történik egy személyes történet keretében:
    - Felcsillan a remény, hogy a téged, játékost is érintő átkot, van egy hely, ahol meg lehet törni
    - Odamész. Megtaláltad. De a tengerparton bár látod a napfényt csillogni, közbe a pusztulás elemésztett mindent.
    - Nem érted mi történik, Saulden is mondja, hogy itt nincs megváltás, itt nincs semmi Drangleic-ben. Meg ugye ki is jelenti, hogy pont, hogy maga az élet ezen a Földön, az az átok
    - Nagy küzdelmek árán megtalálod a királyt. Azt a királyt, aki tudja a lelkek titkát. Rájött. Azon ügyködik, hogy megtörje az átkot.
    - Hát nem. Elérsz hozzá, de egy kriptában céltalanul, körbe-körbe bolyongó, önmaga múltját is elfelejtő, Hollow-al találkozol (arcon csapás a köbön).
    - Na itt totál vége minden reménynek. Mégse. Újragyújtható az Első Láng valahol.. vagy eljöhet a vége. Na de itt egy fontos kérdés: Megtörik-e az átok bármelyikkel is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák