Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz hyggelig #19216 üzenetére

    V kidolgozasa kapcsan is igazabol a kerdes, hogy mit ertunk alatta. ha a jellemfejlodeset (es Johnny jellemfejlodeset), az nagyon is, csak igazabol az is reszben szet van dobalva a mellekkuldetes-szalak kozott:
    - Rouge / Kerry szal - gyakorlatilag a megoregedes, a megujulas es a regi sebek begyogyulasa.
    - Coin Operated Boy / Killing in the name of - mesterseges intelligencia es transzhumanizmus... illetve annak a hianya
    - "cybermonk" / meditacio - a buddhista nezet az engramrol
    - Sinnerman - a kereszteny (es mellesleg az engram) nezet a tulvilagrol
    - Panam szal - csalad es hovatartozas
    - Johnny rajongoja a gitaros kuldetesnel a piacon, ahol Johnny kb belatja, hogy mennyire hatastalan volt a Samurai, hiaba van tele meg minding minden a rajongoival.

    es van par dolog ami csak kesobb all ossze. nekem pl ez az volt, amikor Act1 legvegen Johnny elso emleke total keszen felmegy a szinpadra ahol Kerry a Chippin' in sajat verziojat jatsza, majd Johnny razendit a Never Fade Awayre. Amirol kesobb ahogy halad elore a sztori a jatek vegeig, hogy arra a Never Fade Awayre, ami Alt sirjara van irva es gyakorlatilag egy requiem, es nem veletlenul ut akkorat a jatek befejezesen is. "Write songs about what you know" tanacsolhatja Johnny a Temperance ending vegen es ez egybevag Kerry meglatasaival a Boat Drinks alatt. Mert a narcisztikus, egoista, a haborubol szociopatakent hazatero Johnny aki nem tudja feldolgozni, hogy valaki meghalt erte, egyedul igy tudta kifejezni a fajdalmat Alt elvesztese felett.

    btw, amit en javasolnek kiprobalni az a vegen az az, hogy ugy nekimenni a Sun endingnek (vagy a secret megfelelojenek ahol megtartod V engramjat a testeben), hogy nem romanceolsz. a furdos jelenet a penthouseban teljesen mas ertelmet nyer egyedul, a vilag csucsan tenyleg egyedul vagy.

    a jatek eleji V pedig csak egy walking, talking corpse, aki Act1 vegen meghal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák