Új hozzászólás Aktív témák

  • hyggelig

    senior tag

    Tegnap befejeztem az egyik főtörténet szálat (vagy fő történetszálat? :D) Azt kell mondjam, ennyire már nagyon régen ragadott meg egy játék vége. Örülök, hogy nem néztem meg róla videókat előtte és minden az újdonság erejével hatott.
    A Rogue vonalat választottam, valahogy úgy éreztem, kell egyfajta bosszú Johnny-ért. A játék során nekem (hiába játszottam végig V-vel, valahogy mindig másodlagos szereplőnek tűnt.
    A befejezés során Johnny átvette V testét. Igazából azért érzem jó döntésnek, mert V ígyis-úgyis meghalt volna 6 hónapon belül, Johnny, aki az út során rájött, mi is fontos, új életet kezdhetett.
    Ami furcsa volt, vagy nem tetszett, hogy a nagyon alfahím Johnny nőként kell, hogy éljen (lehet, egy férfi V-vel ez nem lett volna olyan fura) és annak ellenére, hogy Johnny kifejezetten mondja, hogy megkedvelte Judy-t (aki V partnere lett) még fel sem hívja. Az az aggódó üzenet a végén nagyon szívbemarkoló volt. :(
    Megnéztem az Arasaka véget is. Jesszus! na, az nagyon kegyetlen. Minden szempontból.
    legalább a Rogue végnél az Arasaka cég meggyengül és egy nagy vállalattal kevesebb keseríti meg az embereket (legalábbi egyelőre)

    Összességében nekem nagyon tetszett a játék. Ha feljavítják és bővítik tartalommal, mindenképpen újrajátszom, de akkor már férfi V lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák