Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
pedig én örültem volna....
és ez biztos?ezek szerint 1 hónap múlva nem lesz az itthoni boltok polcain szinkronos.....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
martin66
senior tag
Üdv!
Bakker ti miyen programmal Print Scr-ez tek?
Mert a sima Prt Scr ami a windows-ba van azzal játékba nekem csak egy feketeséget fényképez
Illetve hol tudnék Dirt2-es pószter vásárolni vagy ilyesmi game posztereket?[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
No comment!
Le a kalappal a Codemasters előtt, nagy játék lett!
Még csak 2versenyt toltam le, de ahogy a navigátor is mondja a dolgokat + irányítás fenomenális!
(mi lesz itt a MOMOval)5ös!
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Enton
addikt
válasz gamerkiller #656 üzenetére
Mivel a demoban én egy vacak hangot nem hallotam az anyósülésről, így valószínűsíthetően igen.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
PAtr0n
addikt
ő már ismeri a pályát, mondhatjuk rá... hát igen, a levágásokkal rengeteg időt lehet spórolni, többet mint egy jobb farolással. De nem érdekel, megyek 2:30-at, persze felveszem, és elküldöm nekik
...akkor ezek szerint csak lesz navigátor a teljesben? ennek nagyon örülök!
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
martin66
senior tag
Hmm bakker xfire is fekete képet fényképez le ja és a fraps is
[ Szerkesztve ]
-
MR. Razer
csendes tag
r.i.p. colin mcrae nagyon nagy császár volt és a játékok is azok maradnak örökké...
a.k.a. ollusion
-
Pala
veterán
Nos, bő 2 óra játék és kb. 15 verseny után számomra méltó utódja az első résznek! Sőt, már most jobban tetszik. A helyszínek nagyon szépek és változatosak, főleg az esőerdők hiányoztak (ilyen a DiRT1-ben nem volt), az új játékmódok (gate crasher, domination, stb.) sem rosszak, szóval ha ez kigyün végre valamikor dvd-n, én lecsapok rá!
-
BullKoxa
őstag
Hi!Szerintetek mivel kell majd leszedni a teljes verziót, akinek van kuponja hozzá?(Amivel a Demót?)
-
Voyage
aktív tag
Nem rossz a játék, kb 10 pályát toltam eddig végig, de valamit nagyon elbasztak a force feedback-nél.
Minden játékban jó, itt meg rezeg a kormány egyenesben, vagy amikor nem markolom, nem az úttól, az le van véve minimumra, hanem úgy csinál, mintha nekimennék a falnak, jobbra-balra rángat max erővel. Semmilyen más játékban nem tapasztaltam még ilyet...
G25 meg max erővel igen-igen tud rángatni...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Enton
addikt
Ha valakinek van kedve hamachi-n lan-ozni az szóljon nyugodtan, én ráérek!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Voyage
aktív tag
Már mindent próbáltam, játékban is, logi progijában, de rázkódik, mint az őrült.
Sebaj, mindjárt 15. pálya, így is egész jól megy, egyszer lettem második, amúgy végig első, igaz, casual-on tolom...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
szab.tam
nagyúr
nem a szokásos logitech inverz visszacsatolás? (még nem néztem, hogy van-e ilyen kapcsoló a menüben, de nézd meg, és pipáld be, ha van...)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LackoMester
addikt
hát elég nocsi egy game....grafikailag igényes de valahogy nem köt le egyenlöre,de végigtolom idövel...a DX 11-töl nem vagyok elájulva....Vista 64b. alatt nyomom DX 11-ben
milyen röhejes elkezdödik a game,kijön az AMD logó,azt követi az Intel
egyébként szépen fut a game a vasamon.igx FullHD-ban
végigtolom az elsö3 pályát utánna mivan nemtudok más versenyt választani info[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
bognar110
őstag
Nekem megvan a tejles verzió nagyon jó a játék de szerintem rövid !
-
BullKoxa
őstag
válasz LackoMester #673 üzenetére
Nekem is ilyen van.
bognar110 : Neked honnan van meg,és jó? nem olyan mint a rossz demó?
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz LackoMester #670 üzenetére
hali vista alatt ugy tudom nincs dx11 de ha hülyeséget beszélek akkor itt ugy is helyesbitenek:
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Pala
veterán
válasz bognar110 #674 üzenetére
Mi a...? Már végig is toltad?
Ha olyan hosszú lenne a karrier mód, mint a GRID-ben, az nekem jó lenne. Eddig lenyúztam 20 versenyt (valamelyik több futamból áll) és összesen legalább 70-80-at látok a térképen + a bónuszok, ami azért nem tűnik olyan kevésnek. Nekem nagyon bejön, szórakoztató, látványos, arcade, pont erre vágytam!losi73: de már van egy ideje, winupdate-n keresztül elérhető (lehet, máshogy is)
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz LackoMester #672 üzenetére
Akkoriban mikor megjelentek a kuponok a VGA-k melle meg ugy terveztek december 11-en jon, de elvileg holnap 15:00-kor valik elerhetove a Steamen.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
joey04
titán
csak 5 percre léptem ki a játékból, hogy megmondjam: nagyon jó. na ennyi elég is, megyek vissza!
-
bnss
veterán
Első benyomások:
- "sajnos" Subaru mániás vagyok - pontosabban boxer motor megszállott -, ha a végleges játékban is ilyen hangja lesz a Subaruknak, szomorú leszek (hozzáteszem, hogy a Celica hangjától sem vagyok elájulva, 2010 derekán lehetne sokszor élethűbb);
- rajtol a Z4-es BMW, de miért az első kerekek kaparnak el?!
- legyen némi pozitív is, a Celica fekszik a vezetési stílusomnak - "lapjával előre" típus vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
engineeeer
tag
Másnak is kifagy kilépéskor?Eddig 3szor játszottam vele mindig kifagyott és ctrl-alt-del-re se reagál
-
Alister71
nagyúr
-
LackoMester
addikt
a harmadik a Horvát pálya után mi van,nemtudok versenyt válsztani?
köszi az infotott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Pala
veterán
válasz LackoMester #678 üzenetére
Sajna fogalmam sincs, mi okozhatja. nekem egyelőre hibátlanul megy, pedig már minden elérhető régióban legalább 3-4 versenyen túl vagyok. Se fagyás, se lassulás, se bugok, semmi problémával nem találkoztam. Vga-driverrel hogy állsz? Ha radeonod van, akkor csak azt tudom javasolni, hogy használj 9.8-as catalystet (sokkal jobb, mint az újabbak, még hotfix se kell mellé), ha gf, akkor nemtom...
-
bpx
őstag
válasz LackoMester #678 üzenetére
crack könyvtár az asztalon befigyel
-
engineeeer
tag
válasz LackoMester #688 üzenetére
Home gombbal kell csinálni profilt és oda ment a játék magától asszem.
-
Pala
veterán
válasz LackoMester #688 üzenetére
Windows Live-ban kell készíteni egy offline (!) felhasználói profilt. Ehhez nyomd meg a Home-ot a menüben, Create New Profile (asszem ilyesmi néven van), és ott a szövegben lefelé görgetve lesz egy kék link, sajnos nem emlékszem mi a neve, de azzal tudsz offline profilt csinálni.
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Zoliwrc
aktív tag
Ezt a windows live-t felteszi a játék vagy valahonnan külön kell letölteni?
Én még nem találkoztam vele soha. -
Enton
addikt
Teszi magának, win7 alatt eddig még nem volt mostár van lenni.
Utána meg egyszerűen offline profil kell neki.Ez a Utah trailblazer és a malayziai dzsungel egyszerűen fenomenális.
-
Enton
addikt
Most hogy így a késői órákban már fejhallgatóval nyomom most vettem ki mit is mondanak a anyósülés nehezékek nekem, és konkrétan kihangsúlyozzák a kanyarokban hogy nem vágható, mindenhol ahol nem említi ott lehet csapatni a szőlősben is, ha van hely és nem egy szerpentinen vagy.
-
ABnormal
őstag
nem tudom,hogy láttátok-e,de ezek az oroszok megint nagyot alkottak... (illetve kicsit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest