Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Vajon, a Steam-es verzióban is lesz magyar szinkron?
-
Enton
addikt
Ha cd project intézi akkor ki van zárva.
Ha a codemaster kiadta külön cégnek, rendesn határidőre, akkor valószínűsíthető!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
frankie!
őstag
A motor nekem mindegy lenne, egyszerűen rosszul van beprogramozva a földi fizika (vagy csak billentyűzettel rossz, mert azzal próbáltam? ), például túl erős a fék, túl érzékeny a kormány, az útfelületek nem olyanok mint a valóságban ami összességében kínlódássá teszi. Ha "jól" megyek, még akkor sem úgy néz ki az kocsi mozgása visszajátszásban, mintha egy valós rally felvétel lenne. A Dirt 2-ről készült visszajátszások már jobban néznek ki. (Érdekes volt még a Richard Burns Rally (ismeri valaki?), amiben olyan volt a gravitáció, mintha a Holdon lennénk. )
Az sem tetszik, hogy az Dirt 1-ben olyan "sárga" minden, mint egy régi fényképen, tehát nem valósághűk a színek. Nem tudom, melyik effekt eredményezi ezt. Tudja valaki?
-
Enton
addikt
Én a RBR-ben még a training-et is 3 napig csinálgattam mire sikerült.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gulyo
tag
CMR Dirt 1, eredeti dobozos nem indul win 7 alatt ... meg se nyikkan ... valaki ???
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
InVino86
aktív tag
Szóval akkor kuponnal kapsz egy eredeti DiRT 2-t ami olcsóbb mint a boltokban.
Mármint a VGA-hoz látom, hogy van Dirt 2 kupon, akkor az egy eredeti jatek, csak le lehet majd tölteni. -
-
Gulyo
tag
Nekem nem megy ... új win, eredeti játék ... indítás ... semmi ... mindegy ...
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
InVino86
aktív tag
DiRT 1 minden gond nélkül ment nekem win7 alatt ( Windows 7 Ultimate 64 Bit )
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Olvass utána fórumokon!! Hasznos lehet!!
Én Crysis-al jártam így. Ahhoz is kell egy patch, konkrétan 1.2 -> 1.2.1. amivel megy 64biten. És akkor is az eredeti 32bites exet kell elindítani.
Szóval sztem keresgélj! Hátha patch megoldja... Sok sikert!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Gulyo
tag
válasz boogie84 #126 üzenetére
Mostmár hagyom ... 3 hét és kint az új Dirt 2
-
boogie84
veterán
Dirt 1 nekem annyira nem tetszett, nemtom h elő merjem e rendelni.
ugye ez nem steames cucc lesz?? kicsit befürödtem a cod mw2vel ...Keldor papa-t kérném ha tudna csinálni olyan jóféle videót mint codmw2ből azt hálásan megköszönnénk páran Természetesen boxos verzióból...
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Enton
addikt
válasz boogie84 #128 üzenetére
Szerintem it is találsz elég jó minőségűeket.
Viszont ne vegyél mérget egyikre se, hisz még debütálnia kell a dx11-nek is benne."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sagesz93
addikt
dupla sry
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Gépigény volt már?:
Minimum:
CPU: Intel Pentium 4 3.0Ghz, AMD Athlon 64 3400+
RAM:1GB (2Gb for Windows Vista)
VGA:ATI Radeon X1500, NVIDIA GeForce 6800
10GB HDDAjánlott:
CPU:Intel Core i7 or AMD Phenom II
RAM: 3GB
VGA:ATi Radeon HD 5700 Series
10GB HDD -
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezném hogy a STEAM programmal lehet aktiválni a Dirt 2 kupont?Ha nem akkor mivel,vagy hol?És mikor kell aktiválni,elég ha csak akkor mikor megjelent a játék?
-
Enton
addikt
A héten jön a demo, Remélem még ma. Jó lenne már csapatni egy kicsit, a sárban.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Úgy fest ma már nem nagyon kapunk demo-t.
Na majd holnap !"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Úgy fest már új ATI driver hotfixünk is van a játékhoz.
DIRT 2 ATI hotfixMár csak a Dec 1.et kell megvárni, és már játszhatunk is.
Demoról nagy halgatnak a benfentesek. Valószínűsíthetően a ma már nem lesz."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
RI/OS
őstag
Mi lenne, ha valaki rákkattintana a 3 hozzászólással fentebbi linkre, elolvasná, hogy mire való, és csak utána írná a faszságot?
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Képek a demóból, KATT!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
PC gameplay video, KATT!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dunc
nagyúr
válasz Silencer83 #149 üzenetére
Biztos ilyen szar lesz az írányitása....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Öt Starship után embereket küldene a Marsra Musk és a SpaceX
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Vírusirtó topic
- Honda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest