Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shikaree001
tag
-
karilla88
tag
válasz suttogotibi #3586 üzenetére
én ma nem leszek mert egy kicsit partyzgatunk a szomszédokkal (Jéger sör kombó)
de a többiek biztos lesznekGO TRABI GO
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Problémám akadt a játékkal. Mióta feltettem a logitech profilert azóta vmi nagyon nemjó.
Mellékelem a videót, amivel bemutatom a hibát. Az egyenes végén látható!
Leveszem a gázról a lábam és beáll a kerék.Mindent kipróbáltam az advanced wheel setupban és a force feedbackben is, de semmi. Nézzétek meg a videót, hogy világosabb legyen.
Tud valaki dobni vmi 5letet?
Köszi.UI.: Kormány: Logitech Momo
Amúgy ti mivel veszitek fel a futamot? Mert nekem a fraps 30 másodpercet vesz fel csak. -_- -_-
[ Szerkesztve ]
-
shikaree001
tag
-
shikaree001
tag
NÁLAM MOMORA EZEK A BEÁLLÍTÁSOK A JÁTÉKON BELÜL
AlphaPainter6
-
Feribacsi555
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
-
fess
őstag
válasz Feribacsi555 #3603 üzenetére
profiler-ben be lehet pipálni,hogy a gáz/fék egy tengelyen legyen e,neked lehet be van. pontosan nem tudom hol van ez a menü,valahol a force feedback alatt kell 1 négyzetbe pipát rakni
-
Steady74
addikt
válasz Feribacsi555 #3608 üzenetére
Figy, Te vagy Ferikeba vagy ki a t@köm a játékban?
-
Steady74
addikt
válasz hermanyi #3612 üzenetére
Visszanéztem a Melburne-i videót, a két lekörözés katasztrofális volt... ahogy mondtam elsőre legalább 4-5 mp-et buktam, mert a célegyenes végén nem hagyott elmenni, a jobb-bal kombinációban először belülről próbáltam lekörözni, nekem jött, utána a másik oldalról, ott is leszorított, majd a füvön tudtam csak elmenni mellette. Utána mikor Veled harcoltam, a hátsó gyors részen úgy tudtam elmenni mellette, hogy a sikánt levágtam, mert leszorított, utána meg a füvön menten el mellette.
nem hiszem el, hogy ha kiírja, hogy lekörözés van, ott van az a kib@szott kék zászló, akkor nem néz hátra, hogy ki-hol jön. Ha valakit az 5. körben leköröznek, akkor legalább vegye a fáradtságot, hogy eltakarodik az ideális ívről. a célegyenesben meg ne nyomja már padlóig a gázt, hanem tegye az autót jobb vagy bal oldalra, és hagyja a gyorsabbat elmenni.mondom ezt úgy, hogy korábban rolly és bence is lekörözött, és nagyon nem esett nehezemre lehúzódni, lelassítani, akár a fűre is lemenni, hogy ne akadályozzam őket a versenyzésben. Miatta buktam el a melburnei első helyet, simán meglett volna, ha nem kell versenyezni vele....
-
MC HOBO
aktív tag
Bocsi mindenkitől, de itthonoról egyszerűen képtelen vagyok az oldalt szerkeszteni, úgyhogy a korrekciókkal és az újdonságokkal csak szerdán, a melóhelyemről tudok szolgálni...
It can't rain all the time!
-
Feribacsi555
senior tag
Hali!
Megvan a hiba, de orvosolni még nem tudtam. Mellékelem a videót, amivel világosabb.
Leírás:
Ha lelépek a gázról, akkor beállnak a kerek. Ellentétbe, ha kis sebességgel megyek és kirakom üresbe és nyomom a gázt, akkor a kocsi gurul, ha nem nyomom beállnak a kerekek.Itt a videó. Tessék megnézni
Vki tud rá megoldást? Köszi!
-
shikaree001
tag
válasz Feribacsi555 #3619 üzenetére
állitsd át játékban a fékedet egy gombra. szerintem be van ragadva a fékpedálod
AlphaPainter6
-
Feribacsi555
senior tag
válasz shikaree001 #3621 üzenetére
Áh. Balfék vagyok. Már a profilerben meg mindenben szórakoztam csak a legnyílvánvalóbbat hagytam ki, a játékban a beállítást. Emléxem, hogy anno vmiért a billentyűzetet ismerte fel én meg visszaváltottam vmi customra és ott valszeg rosszul volt beállítva, egy pedálra volt állítva a gáz és a fék is. Mostmár megy.
Viszont észrevettem mintha akkor is adna egy nagyon pici gázt, mikor nincs a lábam a gázpedálon. -
Steady74
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz Feribacsi555 #3619 üzenetére
Ha momod van akkor a potméter vagy mi az na azt pucold ki a pedálban
Köszönöm és várom a videót
Nekem csak EZ VAN Karriert örökítettem meg igaz csak a végét ,hogy mivel jár ha túl van húzatva a gépjármű minden váltást lilánál csináltam Üzemanyagot akartam tesztelniKöszöntem szépen vidít elnézve simán körbe autóztál
Ami viszont nem látszik ,hogy hol buktam több mint 1 mp t hogy utolértél a célegyenes előtt megcsíptem a kavicságyat 3 kerékkel mert elváltottam magam[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
-
Steady74
addikt
válasz werszomjas #3628 üzenetére
Fraps
-
hermanyi
addikt
válasz Motion_Blur #3630 üzenetére
Az egyenes felénél már előttem volt itt nincs szó belső külső ívről mint írtam simán körbe autózott
És szerintem rövidebbet is fékeztem mint SteadySzerk meglestem újra igen oda adtam de ez nem sokat osztott max 5 kanyarral arrébb ment volna el .
Vagy védem a belső ívet és kivezetem a kavicsba[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #3630 üzenetére
Hát akkor meg balról autózlak körbe
Sikerült extrém rövidet fékeznem az új gumikon, és köszönet persze hermanyi kollégának
-
hermanyi
addikt
válasz pepusos #3635 üzenetére
MSI Afterburner némi kompromisszummal is jó annyira nem terheli a vasat és szintén tudsz vele videót rögzíteni ,igaz egy 20%-os verseny közel 30 giga lesz vagy kicsivel több pályafüggő
Frapsal ezt megúszod 8-12 gigávalAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
varmi2
nagyúr
üdv!
Nem tudjátok, hogy mikor tér vissza az F1 Game Hungary weboldal? A múlt hét közepére ígérték, de nekem még most sem jön be. És mi a helyzet az F1 2011es magyarítással?
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Steady74
addikt
-
-
hermanyi
addikt
válasz karilla88 #3646 üzenetére
Engem már 2X raktak ki
1X azért mert indultam a B ligában 3 futamból 3 at behúztam pedig abból 1X csak annyit tettem ,hogy autóztam a 2. helyen kb 10 mps hátrányban és nem fogyott ki az üzemanyag és így nyertem
De nem az volt az indok hanem ,hogy itt a PH-n ezt le mertem írni és,hogy Csuszkám van nekem isshikaree001:
Köszönjük a megtisztelő szavakat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs