Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haldir1997
csendes tag
válasz Motion_Blur #1699 üzenetére
Sziasztok azt szertenem csak hoza tenni a valszaitokhoz hogy az auto csak egy faktor a jo strategia is fontos en pl csak 20 szazalekos versenyt megyek de ha elrajtolok kemeny gumin barmely helyrol szinte mindig dobogos vagyok .De a palya is szamit pl ma kinaban majdem 10 masodpercel nyertem pedig a Wilimsel mentem de ugyanzal a kocsivla Isztambulbna mar csak 1 ugyhogy nem csak a kocsitol fug a gyozelem
-
Đusty
addikt
Ha számít az autó úgy, hogy nem az AI vezeti akkor nagy baj van a játékkal. Akkor multiban hogy is néz ez ki?
-
veterán
válasz Motion_Blur #1703 üzenetére
Mondjuk eztis érdekesnek tartanám egy egy futam alatt, mert igazából itt derülne ki hogy ki milyen jó versenyző. De nyilván azért lehet az autókbeállításait finomítani hogy aki jó versenyző és rászán órákat akár napokat egy jó setup elkészítéséhez az mégjobb legyen a pályán, bár szerintem aki olyan jó versenyző annak nemszámítana hogy azonos setup-al kell menni. De így azért izgalmasabb lenne.
iPhone 13 Pro Max
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap este megint mindent újra kellett kezdenem...
K..va idegesítő, még a "jó" kis 16-os RANK is eltűnt, nem is beszélve az összes SETUP-ról...
It can't rain all the time!
-
Csabee.
nagyúr
válasz MC HOBO #1710 üzenetére
Az komoly, és mitől jött ez elő?
Én szezont játszom, de a 2. futam utolsó körében amikor vezettem, fordultam rá a cél egyenesre, akkor exe működése leállt.. kicsit voltam csak ideges. Nem tudom, de a rendszeremmel nem hiszem hogy gond lenne, de nem először áll le a játék. És nem órák hosszát játszom, hanem fél órákat 2 naponta kb, és ez alatt az idő alatt is van hogy leáll..Üdv: Csabee.
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz polonic #1713 üzenetére
Köszi, legközelebb, ha ilyen lesz, megpróbálom...
Most azt csináltam, hogy a C:\Documents and Settings\....\My Games\Codemasters F1 2011\ Autosave mappát kimásoltam, mielőtt kiléptem a játékból. Remélem, ha megint előjön a hiba, ezt visszamásolva működni fog...
-
snoopy
aktív tag
Na volt szerencsémé végre kipróbálni nekem is. Hát elég fura 2010-hez képest, valóban szokni kell. Fékezés meg a sebesség érzet számomra elég más, de még talán a motor hangnak a hang magassága is. Nem igazán sikerül eltalálnom a kanyar csúcsponti sebességét, vagy túl gyorsan megyek bele vagy túl korán fékezem bele és csak tötymörgés lesz belőle... Kers+DRS valóban jól meg lett csinálva. Ez a benzines dolog is remek dolog, bár általában míg azzal foglalkoztam vagy nem váltottam fel vagy kirepültem a pályáról. Az, hogy a gumi szimulációval végre normálisan lehet menni hát az isteni. 2010-ben nem voltam képes hasonló íveket sem menni mint a gép még lassabb tempóval sem, szóval ott erősen hanyagoltam, de itt remek ez a dolog. Pro még gyengus, a legend már azért elég jó mindent bekapcsolva, csak még mindig vannak ezek a kanyar ellassulásai a gépnek, de legalább az egyenesben nem gyorsulóm már le őket, de rengeteg hibával még az is jön simán, bár ha egyszer mélyebb kavicságyba menés van egy 20%-os távon az eléggé megérződik. Majd valami ai_slow_corner_fix módot felteszek, ha lesz Majd 10-e után beszerzek egyet otthonra, addigra remélhetőleg lesz patch is 1-2 dologra.
[ Szerkesztve ]
-
makkai
aktív tag
válasz Csabee. #1711 üzenetére
Nekem az alul látható konfigom van és töltéskor elég gyakran lefagy a játék.
Más játéknál nem csinálja, csak ennél. Alapon járatom a gépet, semmi nincs húzva.
Az utolsó kiadott WHQL-es Nvidia driver van fent.
Eddig megúsztam mentésvesztés nélkül, de ez így nem jó.
Rémlik, hogy olvastam erről a hibáról az F12010 -nél is az Nvidia 400-as kártyáknál.
Valaki tud valamilyen trükköt, vagy tanácsot adni, hogy mit lehet ezzel kezdeni?Szerk.: És mindíg csak valamelyik töltő képernyőnél csinálja, játék közben soha.
[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
D.Orion
veterán
Remek nekem is elszarodott a játék, rakhatom újra...
Hibajelenség: Az autó setup menujében az oszlopokban nincs semmi, mászkálni ugyan tudok aero-tól az engine-ig, de csak vaktában tudok bármit is állítani, mert nem jelzi ki az értékeket. Pl gearbox-nál nincs ott a csúszka mellett, hogy az adott rték hány km/h-át jelent... Marhajó...
-
makkai
aktív tag
válasz MC HOBO #1717 üzenetére
Arról, hogy a játék közbeni töltésekkor lefagy, ill, kilép a játékból. Nekem ezt csinálja.
pl. vége van a futamnak, utánna ment, utánna elkezd tölteni és ekkor kimerevedik a kép, megjelenik az egér kurzor, és ha bármit megnyomok a billentyűzeten, akkor kilép a játékból. A rendszer tökéletesen fut tovább. Újból elindítom a játékot, és indul rendesen.Multinál és single-nél is csinálja.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként azt vettem észre hogy setupban megint a szélső értékek jönnek be, pl. szinte minden pályán a legjobb beállítás:
Brakes: 48-52 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Front camber: -3.5Ezek a beállok a pályák 90%-ára jók, tehát szinte csak a szárnyállást kell állítani de a közepes és lassú pályákon ez minden esetben 11-11 vagy 10-11, a gyorsabb pályákon 6-8, 4-6 körül van az ideális érték.
Szvsz az hogy egy versenyen ki milyen helyezést ér el, 99%-ban a stabilitás dönti el és nem a sebesség.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DigitXT
nagyúr
válasz Motion_Blur #1720 üzenetére
Ez nem pont az ismertetett 11/11 bug miatt van? Mondjuk én még nem
olvastam nagyon utána, de számotokra, kik setupoltok ismert kell legyen. -
fagy53
nagyúr
Van benne valami és a 2010-ben kevésbé volt érzékeny a beállításokra az autó, mint most. Ez persze jó, de a korábbi setupok teljesen érvényüket veszítették....
A pályákra belőtt setupok a TT-ben érdekesek inkább, versenyen a gyári gyors beállítást használva is eredményesen lehet autózni. -
Đusty
addikt
Köszi az infot ez nagyon hasznos volt. Imádom a beállításaidat billyentyűzettel is jól használhatóak csak így egy fél perccel később érek be mint te kormánnyal :-)
-
polonic
félisten
Ki játszik még innen kontrollerrel?
A beállítások jól hozzá úgy alapon, ahogy vannak? -
TRH77
csendes tag
Sziasztok!
Magyarosítás nem tudjátok mikorra várható?"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." Ayrton Senna
-
makkai
aktív tag
Nekem meg pont a 2010 -ben a gyors beállításoknál a leggyorsabbal, vagy 1-el visszább "viszonylag jót" tudtam menni. pl. Melbourne-ben kanyarnál vonalvezetéssel és autómata váltóval, a többi segítség kikapcsolásával és szimulációkkal 1:25 - 1:26 -os időket futottam szabadedzésen és futamon.
A 2011- es gyorsbeállításoknál ugyanezekkel esek kelek a pályán, 1:28- nál nem tudok jobbat menni. pl. a célegyenes előtti ráfordító elötti balosban állandóan megforog elvett gáznál. Trihorn beállításaival viszont rögtön 1:24 elejét mentem, atom stabil a fent említett kanyarban is. Verseny végén friss lágy gumival már 1:22:9-es időt mentem.
Tudom, hogy a jobbakhoz képest ez még mindíg nagyon gyenge idő, de hogy Én a Trihorn beállításaival egyből 4 mp-el jobbat mentem, még engem is meglepett.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Motion_Blur #1730 üzenetére
De gyors voltál... Már én is épp válaszolni akartam...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Egy olcsobb kb. 2e Ft-os gamepad-del mennyire lenne élvezhető a játék? Billentyűzethez viszonyìtva...
Ha pedig kettot vennék belole, akkor split screenben is lehetne játszani?
-
polonic
félisten
válasz Motaba78 #1727 üzenetére
Igen, tudom, hogy te azzal tolod.
Ma lett egy xbox kontrollerem. Ki is próbáltam. Jobb irányítani, már csak azért is mert ugye analóg módon működik. De rohadt nehéz még számomra. DiRT 3-ban is katasztrófa vagyok, az előző teljesítményhez képest.
Egyébként, ha xbox vezérlőre van állítva, akkor nem is lehet átállítani semmit.(#1732) giigz
Ha megtanulja és belejön az ember, akkor szerintem jobb lesz. Mondjuk ez hosszú idő lesz, ahogy én látom.
Nem tudom, hogy egy 2 ezre gamepad milyen lehet. Én vezetékes xbox kontrollert vettem elég jó áron.
A split screenhez nem kell kettő gamepad. Elég egy is, a másik meg tud billentyűzeten játszani. -
-
DigitXT
nagyúr
válasz polonic #1733 üzenetére
ha xbox vezérlőre van állítva, akkor nem is lehet átállítani semmit
Dehogynem: én is azzal tolom, de átkonfigoltam, mert nem jött
be a bal kézzel "kormányzás", és a hátsó gombok gáz/fékként
használata. (Sokkal inkább megszoktam más játékokban a bal
karon a gáz/fék, jobb karon pedig a kormányzást, hátul a váltó.) -
polonic
félisten
Motoba78 & DigitXT
Nem a kiosztásra gondoltam.
Hanem, mint a kormánynál, azokra a részletes beállításokra. Nem tudom hirtelen, mik vannak ott.[ Szerkesztve ]
-
Trihorn
tag
Teljesen igazad van, ha máshová állítom az általad felsorolt értékeket, csak lassabb leszek.. Mindig ezek a beállítások a legjobbak időben.
Úgy volt, hogy ebben már lesznek differenciálmű, asszimetrikus beállítások, guminyomás, fékerő elosztás módosítás futam közben, de semmi nem lett belőle..
Helyettük még a ballasztot is kivették. Beállítások terén nagy visszalépés lett a game.[ Szerkesztve ]
-
GergoHD
tag
Hello
Van egy olyan problémám mint giigz-nek volt: elindítom a gamet lemennek az introk és amikor jön a "chekking storage devices" felirat tölt egy pillanatra és megy tovább a játék a nagy f1 logoval középen és nemcsinál semmit akármilyen gombot nyomok de nem fagyott be a játék mert megy a zene és a háttérben még valami video szerűség is megy de azt nem lehet látni pontosan.Ezek után rákattintok az "x"-re és akkor simán bezár.Tudtok ehhez valamit mondani, az újratelepítés nálam nem oldotta meg a problémát.
-
Motaba78
addikt
válasz polonic #1743 üzenetére
aham, ez nálam is így néz ki, csak customba tudod állítani,de nem vagyok képben, mi is ezzel a gond? elvesztettem a fonalat.
ha az xbox kontroller van és nem tudod állítani, akkor a gyári xbox beállítások vannak, customba meg szájíz szerint konfigolhatod, ha ez a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Motion_Blur #1730 üzenetére
Hálás köszönet!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
pcguru1
őstag
válasz polonic #1678 üzenetére
Valamiért nem tudom állitani hogy off vagy on legyen a safety car,és csak akkor jön elö a kis ablak ha grand prix-re kattintok,ha a carrier-t inditom akkor nem is látszik
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest