Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
predator00
tag
válasz Rolly Dy07 #1100 üzenetére
minden szimuláció be volt kapcsolva
-
Unbaised-Ben
senior tag
Olvasgattam miket írtatok, nagy javulás az elődhöz képest, hogy a különböző setupokat jobban lehet érezni a kocsi viselkedésén, legalábbis szerintem
-
digolaci
tag
válasz predator00 #1097 üzenetére
Szia! Kérnék 1 kis segítséget. Te billentyűzettel nyomod a F1 2011-et. Át lehet e váltani a váltót kéziről automatára, ha igen akkor hol
Digolaci
-
Motaba78
addikt
f1 2011 teszt beépített benchel első gép az adataimnál.:
felbontás 1920*1080
minden beállítás high
2x szűrés
átlag fps: 65
min fps : 57 -
makkai
aktív tag
Most már nekem is ez jön be, mióta megváltoztattam a nevet.
Ezek szerint, már Te is módosítottad egyszer. Elhasználtad az egyszeri ingyenes módosítási lehetőséget.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
werszomjas
addikt
Az FPS-t befolyásolja a VGA driver?
Most a 10.4-es 1000éves catalist van fent és 8.723 Driver, érdemes frissíteni vagy nem fog hozni FPS-t?
Nálam:
AMD Phenom II 720 2.80Ghz BE
KINGMAX 4GB KIT DDR3 1333Mhz
Sapphire HD 5770 Vapor-X1920×1080
4X MSAA
VSYNC ON
Direct X11
Refresh rate 59Minden egyéb maxon, és a játékban lévő bench teszt (egy kör monacoban)
AVG: 35 FPS,
Min: 30 FPSEz meg elég kevés.
Mihez érdemes nyúlni, ami ugrás szerűen megnöveli az fps-t de a minőséget nem rontja szemmel láthatóan?
üdv
-
giigz
veterán
válasz werszomjas #1114 üzenetére
Én a múltkor frissítettem drivert, az előző az már legalább 1 éves volt. A különbség kb. +10% FPS lett.
-
polonic
félisten
válasz werszomjas #1114 üzenetére
Persze, hogy érdemes frissíteni.
-
Motaba78
addikt
steamen érdemes beregelni a játékot ?
estefelé lesz meccs szívesen csatlakoznék
-
Drizzt
nagyúr
Kosz mindenkinek.
Akkor megveszem, illetve vennem, mert ugy latom Usaban meg mindig nem kaphato a pc-s. Pedig ma van a release date.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
-
AMD_ok
őstag
Hali
Próbálta már valaki bekapcsolt gumiszimulációval Malaysiát? semmilyen tapadás nincs nekem a kanyarokban folyton megforgok, tökmindegy, milyen beállítások mellett, pedig nem ma kezdtem az F1-et... Ha gumiszim ki,akkor rendben megy a verda.. (olyan,mintha valami bug lenne, vagy csak én lennék ennyire rettentően béna?-pedig a pályát is ismerem, végigtoltam párszor a 2010-es verziót)
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Hogy lehet új karriert kezdeni?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
fess
őstag
én esőben küzdök állandóan túlkormányzással,pedig már olyan lassan gyorsítok,hogy pozíciókat bukok rajta,szárazon már megszoktam. egyszer elfüstölt a motor,versenyen úgy 2 körre elment a kers-em,de azért ez mégis csak sok
-
Serpiko
addikt
Igen pont ott van ez my f1/edit profil. Most már tudom végre. Na, de az időmérőn megyek pár kör van még 40 perc most azt végig kell üldögélnem a boöxban. Vagy hogy lehet a végére ugrani?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
s1ru2
aktív tag
Nagyon sokan írogattok Vixen setupról. Ez esetleg elérhető valahol? Vagy elküldené nekem vki. Nagyon hálás lennék érte
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
AMD_ok
őstag
válasz Serpiko #1138 üzenetére
boxban a monitorodon bemész az időkre, majd ott írja bal alul, hogy "F2 Accelerate". Ez az időgyorsítás.
Ha viszont azt sem akarod megvárni, akkor mellette a következő fülön vannak a hétvége eseményei, ott rámész,amire akarsz ( P-edzés, Q-kvalifikáció, R-verseny) és ENTER. ezzel kiválasztod azt,ahová kerülni akarsz (pl átugorhatod az időmérőt,ha akarod,és egyből versenyezhetsz)
MOD: valaki toljon már legyen szíves egy hozzávetőleges setupot Malajziához, mert nem tudok rajta rendesen végigmenni, köszi
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
malajzia problémádról a régi klasszikus jutott eszembe.
kislány az oktogonnál.
-bácsi! hogyan jutok el a zeneakadémiára?
- gyakorlás. gyakorlás. sok gyakorlás...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MajaG
senior tag
Hát megjött végre nekem is ma. Xbox 360-as verzió. Ez arcadeba mint volt. TT az előzőbe is viccesen szar volt, de itt gyakorlatilag olyan, mintha sosem lehetne kikapcsolni a segítséget.
Patch mikor várható?
Kers+Drs szimuláció viszont tökéletes, ha a hatását nézem és a védekezést.
Aki xboxon nyomja, MS wheelhez kormány beállítást tudna mondani? Mert szenvedés kormánnyal...
Csak azt nem értem, mindig xboxon demózták MS wheelel vagy fanateckel, akkor ezeket a beállításokat amikkel ők játszottak miért nem tették alapértelmezetté? Vagy az összes vidin segítséggel játszottak?!
Egyelőre csalódás, pedig jó játék lehetne.
-
AMD_ok
őstag
válasz szab.tam #1146 üzenetére
elindultam egy irányba a setuppal, de valószínűleg a rosszabbikba , így egy kis segítséget kérek,hátha megszán valaki egy alap setuppal,aztán finomítok rajta a saját szájízem szerint (pályaismeret nem gond, csak a setuppal állok még kicsit hadilábon)
Fess: tavalyi megvan egy file-ban, de az nem nagyon jó ehhez a pályához, én úgy érzem (köszi a linket)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest