Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41635072

    törölt tag

    Üdv!
    Elhatároztam magam, hogy szeretném megcsinálni a CCNA vizsgát. A felkészülést önállóan vinném véghez, mert fél millió forintot az egy hetes kurzusokért kicsit soknak találom.
    Viszonylag erős hálózati ismeretekkel rendelkezem (egyetemen tanultam/tanulom), illetve Cisco eszközökkel is babráltam már laborfoglalkozások keretében. Tehát nem nulláról indulnék.

    A kérdésem az lenne, hogy mely könyvből, könyvekből célszerű tanulni, illetve egyeltalán lehetséges 100%-san felkészülni ilyen módon? A másik kérdésem pedig a CCNA vizsga tartalmára vonatkozik: csak tesztfeladatok vannak, vagy HW-es konfigurálásra is kell számítani?

    Ahogy néztem alapvetően kétféle könyv van. Először úgy gondoltam, hogy a Cisco Press-es Wendell Odom féle könyvet rendelem meg, hiszen az a "hivatalos", de beleolvasva nekem kissé zavaros a felépítése és a nyelvezete is frusztráló. Átnyálaztam a Todd Lammle féle könyvet is, ez nekem szimpatikusabbnak tűnik. Akinek van tapasztalata, az mely könyv megvételét javasolná? A legfontosabb, hogy tényleg teljes mértékben tartalmazzon mindent ami szükséges a vizsga gondtalan teljesítéséhez.

Új hozzászólás Aktív témák