Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Linem

    senior tag

    válasz Acheron #1930 üzenetére

    Mindez nagyon érdekfeszítő, hogy neked mi a véleményed az én véleményemről, de nem én voltam a kérdező, hanem a srác kérdezett valamit, amiben érintett vagyok, és ezért leírtam a tapasztalatom alapján azt, amit gondolok erről a témáról. Ráadásul a válaszomban ott vannak a "szerintem", "saját véleményem", "szubjektív" kifejezések, amik arra engednek következtetni, hogy én így gondolom. Ennyi.
    Azért vagyok érintett, mert amióta a COD részekben létezik HC mód, azóta így játszom. Tehát van saját viszonyítási alapom az összes részről, ami alapján kijelentem, hogy nekem sokkal rosszabb lett az MWIII HC mód az előző részekhez képest. Szórakozni, kikapcsolódni ülök le a géphez, amikor van időm, és az MWII-ben még mindig jó a játékélményem, az MWIII-ban kevésbé.

    Szóval a véleményemet továbbra is fenntartom, hogy az MWIII HC mód az előző részekhez képest rosszabb lett, és emiatt semmiképp nem ajánlom teljes áron megvenni. Akinek az MWII HC sem tetszett, annak meg főleg nem ajánlom. :K

    Ha gondolod, akkor írjál neki te is véleményt segítségnek, hogy szerinted milyen az MWIII HC mód az előző részekhez képest, de ne nekem, mert nem én voltam a kérdező. (Nekem hiába írod le, mert van saját kialakult megváltoztathatatlan véleményem a játékról.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák