Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz KaitouP #9421 üzenetére

    Hasonlóan érzek ezzel kapcsolatban.
    Volt szerencsém kétszer is élőben hallgatni a koncertjét Budapesten - zenei zseni ez az ember :K Az eredeti MW2 -höz sokat tett a zenéje is, hogy olyan (jó) lett, amilyen lett.
    #9420Linem: :D Ilyen az emberi természet. No meg azért hagy helyet a szituáció is egy kis zsörtölődésnek :D
    Egyébként épp a fent említett MW2 nekem úgy volt jó, ahogy volt. Tény, hogy a végére (2019 -ig toltam) már nagyon kevés játékos maradt, és azok között már valóban bőven akadt csaló és moddolt játék is, de ezzel együtt is számomra az volt az etalon.
    #9424Plag: Én konkrétan nem hittem a szememnek, amikor meghalt, többször végigjátszottam azt a részt, hátha másképp is ki lehet jönni a szituból. Az bizony döbbenet volt. De talán ez is kellett, hogy olyan erős legyen a sztori, amilyen lett.
    #9429bager13: Köszi az infót! Gondolkozom, hogy megveszem PS -re is, és kipróbálom a különbséget, de a kontrollert nem erőltetném (próbáltam már korábbi COD verzióval, nem lehetetlen, de nagy visszaesés lenne, biztosan rengeteget bénáznék hónapokig :D )
    #9434Tsebacsi: Már megörültem, hogy újra van Shipment, de látom, csak végre kaptál egyet a "körforgóból". Ezen a pályán azért, ahogy fentebb is írták, sűrűn előfordul ilyesmi - kicsi pálya, sok játékos, statisztikailag is indokolt. Az elmúlt hetekben fegyverhúzásra használtam én is - nem egyszer épp a puskacsövem előtt bukkant fel a delikvens (arról nem is beszélve, hogy én mennyiszer bukkantam fel más puskacsöve előtt :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák