Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz DeViL-X. #3115 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Én rövidebb leszek, mert nincs időm regényt írni, és egyébként sem lenne miről. Nem vagyok profi játékos, csak a játék élvezetéért játszom, teljesítménykényszer nélkül. Ha 20 kill összejön már örülök, ha megvan a 30 is, akkor kimondottan boldog leszek. K/D nem igazán izgat.
Nem tudtál meggyőzni egyébként. Linkeltél egy videót egy profi játékosról -2millió követővel már gondolom nevezhetem annak- akinek egyszer összejött az 54-1-es stat konzolon. Oké, szép eredmény, még soha nem láttam ilyet. De itt van aki hétről hétre, néha naponta linkelgeti a 60-70+kill - 1-3 death-es statokat. Ezt még valószínűleg egy profinak sem jön össze túl gyakran -talán életében egyszer sem-, nemhogy hetente többször. Ha vki tényleg ilyen jó, miért nem él ebből egyébként? Ha jól tudom az igazi profik (akik pénzért játszanak versenyszerűen) is konzolon nyomják egyébként (Call of Duty Championship), amiből én arra következtetek, h nem lehet ekkora eltérés a konzolos és a pc-s irányítás között. Ha vki megtanul kontrollerrel játszani, szerintem ugyanolyan hatékony tud lenni, mint egérrel. De ez csak feltételezés, nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek! Mindenesetre abban biztos vagyok, h ekkora különbségről nem beszélhetünk, és látva ezeket a "no name játékosok" által elért csodás eredményeket, nekem mindig lesznek kétségeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs