Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz hermandani #3100 üzenetére
Pedig nem rossz most tolni , ebben a körben sem akasztottam fel magam mert kikaptunk jó pörgős volt a meccs élvezetes volt
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
killer095
őstag
Nektek jó a játék? Tegnap még tudtam játszani,ma pedig elinditom és csak fekete képernyő zene megy de nem látom még a menut sem..
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
wwenigma
Jómunkásember
gfdf néven fut éppen, DOM-ban nyomul. Haymakerbol 6-7 talalat nem eleg neki. De biztos csak PRO ezert is szereti valtogatni surun a neveit.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Maestr0
tag
k-ady: 2 a max szerintem,mire a harmadikat összelövöd, tuti lejár az ideje az első sentrynek. 1 perc körüli timere van, de le lehet szedni sokféleképpen (sebzéssel, emp, launcher)
Egész jól hoz, scorestreakeket ár/érték arányban kell nézni, árához képest jó.
Amiket legalább 50-szer használtam (ez már elég nagy minta belőni, hogy melyik mennyire hatékony)Sentry 1.68kill/használat
Lightning Strike 1.05
Cerberus 2.73
Talon 1.46
Hellstorm 0.98
Wraith 2.81
RAPS 2.94
Rolling T. 1.45GI Unit csak 11 használat, és csak 1.45 kill/use 1600 pontért elég kevés, abba is hagytam használatát. Cerberus/Talon sokkal hatékonyabb kézi irányítással, úgy nem ritka 10 ölés/használat sem. Csak 1 percig kimaradsz akcióból, de volt már, hogy Nuketownon 18 Cerberus kill 1 használat alatt. Wraith is nagyon adja, ha nincs enemyben launcherer arc, 56-2-es mapon csak az hozott 23 killt.
Mostanában Sentry/Cerberus/Talon/Wraith/Raps ötösből választok 3-at általában, maptól függően.
Devil-x: Ez így van, nem lehet őket meggyőzni. Videóval sem, semmivel sem. Ha nekik úgy könnyebb, hogy aki jobb náluk, elkönyvelik csalónak, hát legyen.
hermandani: Játssz mercenary-t (ha konzolon vagy, PC-n tuti senki nem játszik ott), ott nem lehet partyzni, vagy verődj össze csapatban, mert amúgy te leszel az, akihez odakerül 5 free weekend n00b, és te mész a 6fős partyk ellen egymagad
atidzsiforc:
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Maestr0 #3108 üzenetére
Van 1-2 jo ember de a java vagy tiszta aimbotter vagy sunyulós wh+gyenge aim. Sokféleképpen be lehet lőni, olyan is hogy X golyó utan huzzon. Kis szerencsével erre kapta a banját ez a pro, de az ilyenek vesznek masik peldanyt meg utana komolyabb cheatet oszt szevasz.
Szerencsére van theater ha mar nem harcolnak ellene a devek.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nagyúr
válasz DeViL-X. #3096 üzenetére
Nem tudom, h mennyi a csaló PC-n, mert én csak konzolon játszok. Elhiszem Neked, h sokkal kevesebben vannak, mint ahogy ezt itt (is) sokan gondolják. Nekem csak az a furcsa ebben az egészben, h több mint 200 óra alatt konzolon egyszer sem találkoztam ilyen 60+kill/1-3 death-es statisztikával -de még ezt megközelítővel sem.. 60 feletti kill-t is jó, ha hetente egyszer látok, az extrém alacsony számú halálról, már nem is beszélve.. Ez miért van szerinted?
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok! adott egy gép: 2500K i5, 8 giga ddr3, 750GTX. Na a gond, hogy ha meg van mellé nyitva a böngésző, (eddig csak akkor jelentkezett), hajlamos "elfogyott a memória" hibával kifagyni, alig lehet belőle kilépni. Ezt nem lehet kiküszöbölni? mert hiába új a játék, aligha kéne hogy 8 GB DC-s ddr3 ne legyen elég. Csak ennél a játéknél van ez. Azon kívül persze hogy be kell záni a Chromeot... Ez még Crysis3nál, BFnél, ahol sokkal nagyobb amap, se fordul elő. És nincs is maxra húzva, med-high.
[ Szerkesztve ]
-
DeViL-X.
tag
válasz bulikavagyok #3111 üzenetére
Már azt hittem kitolnak velem, ha feltesznek egy kérdést ... Bár megmondom őszintén nem akartam visszajönni ide és osztani az igét..
Elsősorban hasonlítsd össze a két tábort.. Mennyi most jelenleg pc-n a játékos 26.004 játékos..?? Na és konzolon? 150.000??? nem tudom csak kérdezem.. De szerintem veri az a 200 ezret is...
Ebből adódóan a játékoslétszám ami legfőképp számít az elenyésző jobb játékosok "megtalálása" miatt!
Másodszor, amiről olvastam anno egy cikket is, hogy a "pécések" szétvernék a konzolosokat!! Végül is semmi újat nem mondott a cikk! Vagyis össze sem hasonlítani a kettőt! Soha nem fogsz úgy mozogni célozni ugrani úgy mint pc-n.. Ebből az adódik, hogy sokkal kevesebb hadcore játékossal hozhat össze a "sors" persze vannak azért!! Vagy 20 emberkéhez fel vagyok iratkozva youtbobon.. (Abból 1 lány) Nagy részük pc-s de másik fele konzolos... Ja, hogy a gyerekek nagy része például egy ultra nagy szarságnak tartja, hogy megnézzen másokat, hogy hogyan mozognak milyen kiegészítőket használnak, hát én nem! Nekem megduplázódott a nucleárok száma, ahogy alkalmaztam mások észrevételeit! (Bo2-ben)
Elmondok két történetet amivel mondjuk kicsit lenézően hathat a konzolosokra, de attól még igaz!
Nekem is volt konzolom, (ps2 + ps3) és mivel elég fanatikusnak számítok játékok tekintetében ott is mindent a legnehezebb szinten játszottam! Mindent! DE! Soha nem tudtam megcsinálni azt amit a fejemben elterveztem, irdatlan szar lassú voltam, ez miatt! Hallottam, hogy jönnek mögöttem, meg oldalról, de csak az egyiket tudtam lelőni... Vagy ha hárman jöttek akkor csak kettőt! A konzol kontrollernek van egy megadott sebessége.. Azt tudod gyorsítani lassítani, de nem tudod "megkerülni"... Ez itt a bibi.. Konzolnál sokkal-sokkal nehezebbnek tartom az irányítást! Nem fps-re tervezett dolog! Ezért az emberek sokkal ritkábban is fognak úgy gémelni ott mint pc-n! Amúgy meg jó embert kérdeztél, mert nagyon jó játékosnak tartom magam.. Az első klánomat és egyben a barátaimat ezért "vesztettem" el! Béreltünk egy COD4-es szerót a munkatársaimmal és egyben a barátaimmal! Ahogy eladtam a konzoljaimat és megvettem az első szuper pc-m egy szuper egérrel és egy szuper monitorral 1 hónap elteltével ahogy megszoktam az egeret, lelassult minden! Mármint az ellenség.. Ugrás hasalás éééés bumm fejlövés.. Akkor a klántársaim csak azt találták ki, hogy nem lehet ugrálni a szerveren.. Mondom waaat? Nem ugorhatok fel ha meglátok valakit?? NEM! Az lol!! Jó ok belementem xDD Még egy hónap eltelt és le se tudtak lőni!( Ugrás nélkül sem) Talán csak egyszer! Kedves kollégám lőtt egy képet a mit tudom én milyen programmal, hogy mit is használok, de az fekete volt!! Akkor kitalálták, hogy biztos valamilyen csíítprogram blokkolja azt a szart.. OMG WTF lel... Gyorsan hoztak is egy döntést.. kibasztak a picsába és bannoltak Nem baj, hogy benne volt a pénzem, nem baj, hogy úgy kellett dolgoznom, hogy úgy néznek rám mint egy rühes kutyára áááááá nem! Mind ezt azért mert ők szuper lowszarok voltak! Csak tavaly tudtam meg az egyik havertól, hogy esetlegesen a vírusirtóm miatt nem tudott csinálni képet a kedves szupergémer barátom!
A második: Mivel itt kint élek németbe, egyszer szólt ismerősöm, hogy menjek már át mert nem tud átvinni egy mapot ps3-on dead space2-be... Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de már évek óta nem toltam ps3-on! De hogy ne csináljam, mert 5 órája szenved egy mapon Jó ok. 10 perc és kész voltam
Majd egy hétre rá megint áthívott mert belebeszéltem, hogy egérrel sokkal pontosabban lehet lőni, mert láttam szerencsétlenkedni egyszer mw3 multiban! Ő pedig felhúzta magát és ebay-en talált egy ps3 egér + bill kombó átalakítót... Majd ahogy konfigurálta mondtam neki, hogy akkor had hozzam az én egeremet.. Á-Á.. Szoftveres egeret nem támogat.. Mi a fuck mondom.. Na mindegy.. Leültem egy 1 eurós egérrel játszani amit soha az életben nem fogtam még meg! 3 kört mentem.. 17-0, 26-2 majd végül ha jól emlékszem ilyen 34 körüli ölés volt 1 vagy 2 halállal.. Azt a tátott szájjal való nézést soha nem felejtem el..
Így utoljára pedig az összegzés: Nem itt akartam magam kisírni de mi vagyunk azok vagyis az egyik véglet ami miatt nap mint sírnak itt is a bobok, mi miattunk vesznek majd konzolt és törlik a könnyeiket... Plusz az én anyám valószínű már örökké fog élni a mindennapos szidás miatt.. De ezzel még mindig léteznek szarházi csíterek, csak nem tudom hangsúlyozni, hogy attól mert nehezen hal valaki az ááá nem a szerver hibája.. az hogy én is változtatom nevem, mert ahogy belépek a lobbyba már megy a csíterezés és még el sem kezdődött a meccs!! Mivel a nevemet megjegyezte a sok prolowmegahrdcore! SZÁNALMAS!! Az, hogy ha látsz egy 40-0 statot azt csak csíttel lehet meglőni!! Számunkra ez mind egy nagy baromság! Én szarul érzem magam ha TDM-be nem lövök annyit! Azért írtam, hogy itt talán egy vagy két ember tudná megmondani valójában ki csal és ki nem!! BO2 fénykorában 2-3 havonta kellett jelenteni TÉNYLEGES csalót!! IGAZI CSALÓT, és csak egyet!Nem hiszem el, hogy az ismét szervereken futó BO3-nál más lenne a helyzet!! A legjobban ellenőrizhető és egyben a legkönnyebben utánanézhető ha szervereken fut a game! Nagyon jó játékossal találkoztunk minden féle játékban, igen olyannal is aki a szerveren lakott, vagy ő maga volt a szerver.. 22-s pingel könnyű mondják sokan.. Ebben egyet is értek. Mivel németben élek van hogy betesz olyan helyre és akkor elpusztíthatatlan vagyok De ez ilyen! Így működik!
Egy frappáns kérdés: Mi miért nem találkozunk azokkal a hiperszuper emberekkel? Vagy mi is csalunk? Meg hó szőtte szart azt!! Már kétszer megkértem itt emberkéket, hogy tegyék már fel youtbobra, a visszajátszást, mikor találkoztak egy 55-2-es stattal.. De persze semmi nem történt!! Van egy érzésem, hogy röhögés lenne a vége, de jobb esetben fel tudnánk mi is jelenteni.. Ehelyett küldenek egy steam profilt!! Hahahahahaaa Na ezért nem hiszek én nekik! Abból az egyik az ismerősöm volt!! Sírás-rívás blabla
Végezetül A te figyelmedbe pedig ajánlom azt a csajt aki konzolon tolja és már van nucleaárja. A hangja kicsit irritáló egy idő után de jól tolja.. Csak azért őt mutatom, mert a többiek még brutálisabbak! Ő viszont "csak" egy lány!
SSSniperWolf Ne hogy ebbe is belekössetek, mert itt azt mondták konzolon nincs CSÍÍÍÍT!! Akkor tuti elhányom magam!! Amúgy is több ezer videó van fent 100+-os killekkel.. Nézz tőle több videót, hogy mennyi low bob van konzolon és ha még tudnák is, hogy lány alázza őket háááát nem tudom
Végezetül pedig: Ha már OFF topik maraton van! Linkelek 2 videot! Igaz BO2, de a lényeg ha valami hasonlót megcsinálsz bármilyen fps multiban vendégem leszel egy hatos pakk gold backs-re, mivel ezek az én videóim! Jövő héten megyek haza magyarba és feladom postán! Ezek csak video részletek, de lényeget meglátod! Ha csak feleannyira tudsz így mozogni vagy az ellenre rárántani a fegyót, akkor már lehet téged is meggyanúsítottak..... Konzol ide, konzol oda!
VIDEO1
VIDEO2
De legyen azért egy aki nálam is sokkal gyorsabb, ő egy elmebeteg! Hasonlítsd össze a mozgását egy konzoléval!! Ő a pár napos bétában beküldet a nucleaárt bo3-ban! TinyChrisTV neki köszönhetem az utolsó 20 nucleaáromat bo2-ben! sokkal nagyobb a rálátása a reflexe és még az internetje is, de lehetett tanulni a videókból![ Szerkesztve ]
Folyton folyvást változunk...
-
tarBubbles
tag
válasz #85154688 #3116 üzenetére
húúú gyerekem, nem kellene itt on topicban offolni.
én elolvastam és nem értek mindennel egyet, de miért ne írhatná le off topicban a call of dutyval és a különböző platformokkal kapcsolatos véleményét valaki? ő legalább kifejtette, hogy miért más a konzol és a pc, és igen is lehetséges 50-5-ös statot összehozni mindenféle csalás nélkül. legalább rendesen válaszolt valami kérdésére és még offba is tette. ha pedig valami baj van vele, majd jön egy moderátor és megoldja, nem a te dolgod.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DeViL-X. #3115 üzenetére
Az elég gáz ha a punkbuster fekete képet lő de nem azonnali ok banra mert lehet más oka kis százalékban.
A 2-3 havonta tényleges csaló dologra meg csak azt mondanám, csak a nyilvanvalo csalast veszitek eszre.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
hát barátom jössz nekem egy hatos pakk gold backs-el. egy régi videóm.
a SSSniperWolf nevű csajt meg sunáznám. nagyon jó bige és ráadásul codozik. álmaim nője. kéne a száma!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
mcwolf79
veterán
A fenti videók értékéből nem von le sokat, de az ilyen körökhöz azért síkhülye ellenfél kell.
Pl. Tinychris videójában hogy négyüket lemészárolja hátulról (ráadásul supressor nélkül), és egyiknek sem tűnik fel, hogy baj van... Hát no comment.
De mint mondtam, szép meccsek,gratXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
nagyúr
Köszi a kimerítő választ! Én rövidebb leszek, mert nincs időm regényt írni, és egyébként sem lenne miről. Nem vagyok profi játékos, csak a játék élvezetéért játszom, teljesítménykényszer nélkül. Ha 20 kill összejön már örülök, ha megvan a 30 is, akkor kimondottan boldog leszek. K/D nem igazán izgat.
Nem tudtál meggyőzni egyébként. Linkeltél egy videót egy profi játékosról -2millió követővel már gondolom nevezhetem annak- akinek egyszer összejött az 54-1-es stat konzolon. Oké, szép eredmény, még soha nem láttam ilyet. De itt van aki hétről hétre, néha naponta linkelgeti a 60-70+kill - 1-3 death-es statokat. Ezt még valószínűleg egy profinak sem jön össze túl gyakran -talán életében egyszer sem-, nemhogy hetente többször. Ha vki tényleg ilyen jó, miért nem él ebből egyébként? Ha jól tudom az igazi profik (akik pénzért játszanak versenyszerűen) is konzolon nyomják egyébként (Call of Duty Championship), amiből én arra következtetek, h nem lehet ekkora eltérés a konzolos és a pc-s irányítás között. Ha vki megtanul kontrollerrel játszani, szerintem ugyanolyan hatékony tud lenni, mint egérrel. De ez csak feltételezés, nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek! Mindenesetre abban biztos vagyok, h ekkora különbségről nem beszélhetünk, és látva ezeket a "no name játékosok" által elért csodás eredményeket, nekem mindig lesznek kétségeim. -
Maestr0
tag
Ezért preferálom a simát a HC-val szemben: [vidi] HC-n sima halál lett volna 0:12-nél, 0:58-nál
Devil,Sagat szépen ledaráljátok őket a videókban, faszák TinyChris meg egy állat, láttam több videóját.
A konzolos csaj meg nagyon kemény, el nem tudom képzelni, hogyan olyan pontosak konzolon -
Casanova*
veterán
hát srácok bedöglött a jó kis gtx670mx-em. visszaraktam a régi gtx460m-et. full lowon,legkisebb felbontáson tudok játszani 45 fpssel. ps4-et nézelődöm. tököm költsön megint pc-re. gtx670mx 45-51 ezer ft. használtan. na szóval,aki ps4-en játszik egérrel,az írjon rám! lenne pár kérdésem.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Maestr0
tag
válasz bulikavagyok #3122 üzenetére
Néha összejön szép score, sok előfeltétele van. Légy 6 fős partyban, jó játékosokkal. Ellenfélnél 6-ból öten free weekend újoncok. Megbeszélitek a partyval, hogy 4-5 játékos nyomasson HATR-t. Újoncok nem tudják hogyan kell leszedni, így mindig aktív 40-50 másodpercig, fél mapot Hatr-rel játszuk, úgy nem nehéz nem meghalni. Jó csapat, nálunk a map control. Együtt 3-4-en megyünk pontokat foglalni, így egy pont elfoglalása csak 2 másodpercet vesz igénybe, nem 20-at, amikor 20 secig sebezhető vagy, mert egyedül állsz a ponton. Gyűlik gyorsan a 3 scorestreak, ami egy 70-5-ös score-ból ki fog tenni kb. 40 killt, te magad csak vagy 30-at lősz. Amikor jól áll az ember, és szeretne a végén is egy szép 60-4-szerű score-t, akkor általában úgy jön össze, hogy eljut 40-4-ig, utána lassít a játékán picit, hogy ne haljon. Így nem elsőként fog rávetődni a pontra például, vagy átvált a meglévő 2 pont közötti járőrözésre, és defendel.
Ismerjük már, hogy milyen helyzetben (nagyjából) hova spawnol az ellen. De ott a korábbi gameplay, látszanak ezen dolgok.
A jó score-ok kivétel nélkül gyenge,átlag alatti tudású ellenfelek ellen, többfős partykkal jön össze. Az átlag, vagy jobb játékosok tudják, hogyan szedjék le a scorestreakeket, nem rohangálnak Blind eye,Cold blooded nélkül, mikor Wraith/Cerberus/Talonom van. Nem mindennapos score-ok. És nem egyedülálló egy 50/4-es stat, ha én lövök ilyet időnként bo3-ban ~2.00-es kd-vel (AW-ban 2.35), az igazán jó játékosok 3,5+ KD-vel még szebbeket lőnek néhaMindkettő arc brutál, topjátékosok, egyikkel szoktam játszani együtt, már vagy vagy 50-60 100+-os scoreja, 15 Nucleár mellett.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz bulikavagyok #3122 üzenetére
Nem akarok vitát generálni, de szerintem ezért nem nagyon erőltetik a kontrolleresek és egér +Bill. Összeengedését konzolon, mert gyanítom a kontrolleresek hülyére lennének alázva. Ahogy a kolléga is írta kontrolleren útja van a célkeresztnek, nem tudod rántani, ha meg magasra van állítva az érzékenység akkor még célozni nem lehet precízen.
Én toltam Ps3-on COD4-et, BFC-t sokáig, minden álszerénység nélkül mondhatom, hogy elég jól, de azért az nem az igazi.
Tényleg annyi, hogy konzolon mindenki ezzel a hátránnyal indul.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
nagyúr
válasz Maestr0 #3125 üzenetére
Oké, ez mind szép és jó, ahogy leírtad, de azt még mindig nem tudom, h miért nem találkozok ehhez hasonló statisztikával soha konzolon? Az általad leírt feltételek ott is adottak (összeszokott csapat, free weekend, újoncok stb), de ezeknek az eredményeknek a közelébe sem ér senki. Elég érdekes, h pc-n ennyi profi mesterlövész van, konzolon meg senki.
mcwolf79: Nincs vita, csak beszélgetünk erről, mert nem igazán értem. Szívesen olvasok minden véleményt, amivel kicsit közelebb kerülök a valósághoz!
Egyébként konzolon is sokan nyomják már egérrel, elég sokszor látom visszajátszásnál, h nem kontrollerrel megy az irányítás.[ Szerkesztve ]
-
Maestr0
tag
válasz hermandani #3129 üzenetére
Add meg a steam accountod, játszhatunk párat
Mai videók:
Adta ma rendesen a duplákat
[nice timing]
[dupla dupla]
És végre összejött egy Tempest multikill, első tempest kill után meghaltam, de hálistennek még 2 enemy ott volt, akikre átterjedt
[tempest triple] -
Hunork
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék.
WIN10 reinstall volt a napokban, minden szép és jó, azonban a játék nem indul, mondván hogy telepítsem a Windows Media Feature Pack-ot. Ez megvolt, sőt, a Media Center is. De mégis mindig ezt írja ki! Fogalmam sincs, mit kéne tenni, röhejes, hogy egy "szűz" rendszeren csinálja ezt. Valaki tud megoldást erre?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Casanova* #3134 üzenetére
De eddig is N volt, és nem volt baja! (most egy kalóz példányt nem szednék le...)
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Qtya72
aktív tag
válasz Maestr0 #3125 üzenetére
Themursk ellen játszottam már AW-ban többször is.Akárcsak Tsun4mi ellen. Ők nagyon prok, tele az általatok annyira preferált skillel.
Hátulról bele nyomtam fél tárral, jelzi is folyamatosan a találatot, semmi, Ő megfordul 2-3 lövés és halott vagyok.
Így könnyű. Megnézném egyenlő feltételek mellett mit lőnne.
Nem azt mondom, hogy minden ilyen stat csalás, lehet az 112/6 se az. De AW-ban vagy erős god módja volt, vagy a lagcomp istene csak Őt segítette.
DevilX BO2 videóit nézegettem már régebben is, jól nyomja, mint annak idején kitárgyaltuk, Téged se tartalak csalónak. De nagyon nem egyenlőek a feltételek ezekben a játékokban.
Most jövök CORE DOM-ról, 15 lövés AR-el, jelzi folyamatosan a találatot, szutyok silenceres SMG-vel leszed a pálya másik végéből. Na ne már.[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
uj patch, fps 80-100 kozott ugral (eddig volt 200) gg
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Maestr0
tag
válasz atidzsiforc #3139 üzenetére
Jaja új patch, egyet játszottam, max fps 53 volt a mapon, tűzharcban-ugrálás közben 30. Darabos, játszhatatlan lett, bráfó! Eddig lockolva volt 58-ra, el sem mozdult onnan. Fasza patch lett.
Qtya: Azt nem akarom elhinni, hogy 15 hitmarker lett volna És igen, van akit jobban segít a lagcomp
-
Casanova*
veterán
válasz Maestr0 #3140 üzenetére
ezt nézd !!! gondolom ez téged érdekel.
-
Casanova*
veterán
-
Maestr0
tag
válasz Casanova* #3142 üzenetére
Megnéztem, vannak benne jó helyek. Főleg a bokrok Combine-on, sosem tudom hova bújjak el, amíg a talont/cerberust irányítom, most már tudom hol fogok sunnyogni
Mindenkinek rosszabb lett a patch óta, twitteren írták a devek, hogy már foglalkoznak a problémával, igyekeznek megszüntetni minél hamarabb.
Razor: No skill, just luck
[ Szerkesztve ]
-
Maestr0
tag
válasz atidzsiforc #3145 üzenetére
Kipróbáltam, úgy néz ki, hogy visszajött a patch előtti állapot, jó lett a re-patch
-
kovimester
aktív tag
Esetleg valaki tudja hoogy ez a Hero gears (nem a kalap a másik.).
Ezt irja egy kör alatt 6 kill na de a Dom az két körös vagy egy match-nek számit? -
Maestr0
tag
válasz kovimester #3147 üzenetére
1 kör alatt, tehát jobban jársz, ha a challenge-t Hardpointon csinálod, mert az maga egy hosszú kör (8-12 perc)
míg a DOM körei csak 6-6 perc, és 1 kör alatt kell. -
Hunork
veterán
válasz Casanova* #3136 üzenetére
Fogalmam sincs mi történt, egyszer csak ment játékindítás után a Hitelesítés, aztán elindult.
(bár az ominózus dll-t töröltem, de mást nem csináltam, a Media Feature/Center telepítése már korábban megvolt)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
kovimester
aktív tag
válasz Maestr0 #3148 üzenetére
Köszi.
Akkor jól gondoltam....
Plusz lesznek undorító kihívások sajnos .
U.i. valaki meg tudta csinálni a mother ship 50 killt?
Vagy a mother s. second gunnert?
Lasan minden kész abban a részben csak azok hiányoznak.
Esetleg valami tanács?
Vagy esetleg 6 ember aki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs