Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #4901 üzenetére
Pont ez a jó kérdés,mit láthatunk még WW codban,ami eddig nem volt benne...jönne inkább egy cod3 remake.Az is WW,PC-n nem is volt,talán a mostani generáción se fut...
Még kicsit BF1 ellenfél is lenne a kasztokkal,medickedéssel,tankokkal...mégis cod volt legalább úgy,mint az 5.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #4902 üzenetére
A három az egyedüli amivel nem játszottam sose, így nem is tudom megítélni igazából, hogy az milyen volt. Viszont még ebben a részben is elhet akár ilyesmi, ha jól tudom valami közös kiképzőpálya vagy mi is lesz amolyan MMO stilusban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k-adi
nagyúr
Na gyerekek, kezd kihalni a topic az új cod WW2 e3-as bemutatója miatt?
Semmi dupla xp-s hétvége vagy valami? ajaj..
szerk.: basszus el is felejtettem, hogy azóta van már újabb rész, a Infinite Warfare/Modern Warfare Remastered na ennyit arról is..
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Na gyerekek mot játszottam végig a Call of Duty Balck Ops 3-at éeletem leghosszabb és legjobb CoD játéka a 2005.-ös 2. rész óta.
-
dombi81
senior tag
Valaki nem tud véletlenül olcsóbban Zombies Chronicles-t, mint amilyen áron a steamen van? Ezt nem akarják akciózni..
-
k-adi
nagyúr
válasz dombi81 #4910 üzenetére
A sport mellett maradék kitöltéséhez pár példa: sörözz, menj koncertre, fesztiválozz, csajozz, mozizz haverjaiddal, utazz akkor, vagy diákmelózz hogy legyen miből
A gamelés csak 1 kis szelete az egésznek, és ha most éppen nincs is jó játék meg neked, amivel lehetne kockulni, főleg nyáron.... nem erőltetném.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Találkozott már valaki a játék indításánál "bex64" hibával? Egyszerűen kifagy a Treyarch intro után...
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is fennáll az a jelenség hogy Multiplayer-ben konkrétan van hogy percenként meg-meg akad a játék egy pillanatra? Elég idegesitővé válik egy idő után, single-ben szinte sosem csinálja, zombi módban fut amúgy legnormálisabban.Ja, és azt hadne emlitsem hogy a menübe konkrétan sz@rrá akadja magát a játék, elismerem hogy nincs egy mai vasam, de azért akkoris.......
Más is tapasztal hasonlót?[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
laceszgamer
addikt
válasz Norbi887 #4916 üzenetére
Itt fut szépen, néha annyi gond van, hogy meccs keresésnél Waiting al befagy, de akkor egy ujrainditás megoldja.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
nagyúr
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
wjbhbdux
veterán
Nincs meglepetés Black Ops 4 lesz az idei CoD. [link]
/s
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wjbhbdux #1109 üzenetére
Ezt a mod dolgot megkapta már a 3?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel egyre biztosabb, hogy valóban Call of Duty: Black Ops 4-et kapunk idén, valamint több kérés is érkezett hozzám az elmúlt napokban, hogy ne a meglévő topikokat szemeteljük tele az új rész pletykáival, infóival, így megnyitottam az idei rész topikját, amely egyelőre csak Call of Duty (2018) nevet kapta. Az információink szerint 90% már, hogy a Black Ops folytatást kapjuk, de majd csak a hivatalos leleplezéskor írjuk át a topik nevét.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok !
Egy kérés, a seasonpass tartalmazza a Zombies Chronicles pakkot ?
Vagy az két különböző dolog ?Előre is köszönöm a válaszokat.
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
xrace77
tag
válasz lakatosturbo #4922 üzenetére
Nem tartalmazza.
A Zombies Chronicles különálló DLC. -
xrace77
tag
válasz lakatosturbo #4924 üzenetére
Igen. 4 zombis pályát .
Szerintem már nem éri meg megvenni. Multis pályákat esélyed sem lesz kipróbálni. Zombis pályákat is csak szólóban.
4 zombis map 49,99€-ért sok. -
gzoli2
tag
Ha valaki erre téved, csak beírom még bőven él a játék (pc) végre jó lett a pc port (épp ideje ) főleg németek nyomják és nem csak tdm van !!
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
laceszgamer
addikt
Pár hete próbálkoztam picit nem tudom mi volt, de olyan szinten laggolt az egész hiába próbáltam bármit, hogy inkább hagytam.
-
Jocó89
csendes tag
Hali.
Szervereken mennyire vannak még?Él? -
wjbhbdux
veterán
-
laceszgamer
addikt
Gondolom szétszóródva multi és zombi között, ráadásul az sem biztos, hogy a dedikalt szerevereket hasznaljak, hanem siman a beépített rendszert.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Hogy állnak a játékosok a DLC pályákkal?
Megéri még most beruházni a játékra?Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz laceszgamer #4933 üzenetére
Jól kivan halva a fórum basszus
Pedig PS-en ingyen vágják az emberekhez most.
Mennyire sok csaló van a játékban?Press "F" to pay respects.
-
laceszgamer
addikt
válasz Imilenni #4934 üzenetére
Konzolon gondolom nincsenek, vagy nagyon minimális ha valahogy meg tudják oldani, PC n mikor még toltam, ott sem volt veszélyes, néha futottam bele egybe, de nem sűrűn, heti talán 1-2 fordult elő.
-
zadir1
tag
Letöltöttem PS Plus mellé. A Kampány mód üres. Ide nem rakták bele, vagy amúgy sem foglalkoznak már ezzel a móddal?
-
Imilenni
addikt
válasz laceszgamer #4935 üzenetére
Na, megvettem.
Első két óra: A Multi elég izgalmas, nem is olyan nehéz ez az ugrálgatás mint ahogy tűnt.
DE a zombi mód . Elég érthetetlen hogy miért egyetlen egy térképpel szúrták ki a szemüket az alapjátékosoknak. Jó persze, 8 EU Steamen pár pálya csomag. De nemár bakter...
Egyébként a Season Pass a zombi mapokat leszámítva mit tartalmaz? Multis pályákat is? Más haszna van?Press "F" to pay respects.
-
marilllyo
veterán
Srácok! Mit tartalmaz az 1.31?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz laceszgamer #4941 üzenetére
Hát ez minden igényt kielégítő cséndzslog.
A descent DLC-je bugos. Arra lettem volna kíváncsi, hogy azt kijavítják-e...de ezek szerint nem.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Kb. egy-mäsfel ev utän felraktam a jatekot, hogy picit lövöldözgessek, mert nekem anno bejött, erre az fogad hogy 0 azaz 0 jatekos van? BO4 totäl kiütötte a 3at vagy mär hamarabb elhagytak a jatekot?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
laceszgamer
addikt
[link]
pedig toljak még, nem sokan, de tolják.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott a COD BO 3 játék és adott volt egy GTX 770-es vga amivel gond nélkül ment a játék. Ki lett cserélve egy RX 480-ra és azt csinálja, hogy nem indul a játék csak addig amíg elindítanám a folytatást és kidob a játék az asztalra. - De például TR ROT simán megy vagy COD MW3 is.-
Ilyenkor mi van vele?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv ZolaA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
V60
aktív tag
válasz laceszgamer #4946 üzenetére
Szia. Igen azzal lett kitörölve.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest