Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #4449 üzenetére
PC-n igen, hétvégén játszottam sokat én is.
Rámész simán ahol lehet a ládákat vásárolni ott lesz az új menüpont, egyelőre csak a 74 win-es aktív résszel, a napi és heti még csak coming soon.
Tegnap mondjuk sikerült az első fegyvert kibontani egy 30-as ládából, egy baltát, de körül belül 200-250 30-as láda kellett hozzá, szóval nem igen van esély rá, bár az is elhet most a hétvége előtt növelték valamelyest a droprate-ot, mert a hétvégén nyitottam 30-at körülbelül.
75 win*
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
xrace77
tag
Partitájm!
Ma 19:00-től![ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Norbika88 #4455 üzenetére
Nem érdekük az elégedett PC jatekos. Sorry.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
Miafene...hétközben dupla xp....még jó,hogy itthon esz a fene,beteg vagyok...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
Na a poén kedvéért eddig semmi fegyver enm esett ládákból, most meg kettő is az előbb egyik 30 asból a másik meg 10-esből...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #4459 üzenetére
Én 10-est nem is nyitok,mert minden duplicated úgyis...és az nem ad cp-t.
Viszont a 30as mellé azért dob még cp-t,és a duplicate is több ugye az epiceknél.De megvan a rekord is,egy 30as ládában 30! +cp,egyben +20...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
xrace77
tag
Hétvégi programajánló.
-
laceszgamer
addikt
válasz #45378816 #4463 üzenetére
Szerintem arra gondoltam, hogy only nuketown playlist.
Az minden hétvégi dupla xp, weapon xp stb event esetén van, msot is elsz.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Chereiose
addikt
válasz laceszgamer #4464 üzenetére
akkor jó
-
Razzor two
tag
-
k-adi
nagyúr
válasz Razzor two #4466 üzenetére
A megoldás az, hogy szard le ezt a fost és menj ki a lakásból élni az életed!
-
k-adi
nagyúr
válasz Chereiose #4468 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy egyszerűen valamiért nem akart elindulni pedig minden oké volt, na akkor otthagytam, aztán másnap már tök jól ment, pedig semmit nem változtattam... néha a játék-szerver oldalán van a bibi, olyankor hamarosan patchelik, addig meg hagyni kell a fenébe és keresni más elfoglaltságot / játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pf, szánalom, most olvasom hogy Baker közel 100 ezer ft-ot akar összeszedni a játék magyarításáért.(meg a BO2-ért) Van bőr a pofáján... Mások az ilyen honosításokat ingyen csinálják (innen is respect i2k és társainak például), de neem ő egy valag pénzért csinálná meg. És biztos össze fog jönni a pénz mert már most több mint 10k-ja van...Alacsony az a kerítés...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
Már nem azért de a játék fejlesztéséhez tartozik a nyelvek beintegrálása is. Ha ez kimarad akkor kimarad. (pl. a HUN belőle)
De utána miért kéne ingyen megcsinálnia ha pótolni akarja? Azok akik honosításokat ingyen csinálják, szép dolog tőlük de azt nem szükségből hanem hobbiból csinálják amiért nem is kérhetnének pénzt. -
wwenigma
Jómunkásember
Csinalja meg a közösségért, ne élősködjön rajta. Meglatjuk az adót befizette-e utána, mindenki lehet kötsög csak ki kell verni a biztositekot nála...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
laceszgamer
addikt
Ez megszokott tőle, bár annyira átlátszó az egész...
Honlapja szerint " valaki " megoldotta, hogy fordítható legyen és az kéri érte a pénzt.
A másik vicc az egészben, hogy felépítésben még mindig megegyeznek a régebbi részekkel, szóval ha a régebbiekből pl. a 4-ből, 5-ből stb ki lehetett bontani a szövegeket tartalmazó részeket akkor ez se lehet sokkal másabb.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jaja, ez szánalom és nem ma kezdte a fenyegetéseket és megfélemlitest... [link]
Vajon megvette a kiadótól a jogot hogy belepiszkaljon a jatekukba? De ugy latom van telefonszáma, lehet hajnal 3kor eszembe jut megkérdezni...addig bejelentem a weboldalat arto szandeku oldalnak...
Na, off vége.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz wwenigma #4478 üzenetére
Ott a mail cime is... elküldeni neki, hogy ha kell kiszeded belőle totál ingyen a nyelvi fileokat. Na vajon mit reagálna rá. Szerintem semmit.
-
Casanova*
veterán
ki a király?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
laceszgamer
addikt
Összejött a 75 win-es contracts vagy mi 10 láda meg egy fix fegyo, bár ládát 17-et nyitottam összesen mert annyi bonusz token potyogott még belőlük, elég volt 7 darab 30 asra.
1 volt a fix weapon drop a csőkulcs, meg ebből a 17-ből esett egyetlen fegyó, az a 4 lövetű RPG... hát safeguardra jó lesz legalább.
-
Bazsi1987
őstag
válasz laceszgamer #4481 üzenetére
Nekem is kb ez volt csak boxert kaptam meg egy assaultot valami ffa vagy mit ☺ ez a dolog újra indul majd?☺
-
laceszgamer
addikt
válasz Bazsi1987 #4482 üzenetére
Ez egy jó kérdés, bár remélem hogy igen, ha csak egyszer elhetne megcsinálni és semmi több akkor azért kicsit úgy kevés, vagy csak nem akartak túl nagy konkurenciát csinálni a cod pontjaiknak hogy vásárolják. Bár az a 75 win sacc 15-20 óra játék volt, szóval annyira nem volt gyors.
Meg aztán még kérdés, hogy a napi és heti contract-ok pontosan miket adnak majd, bár szerintem előbbi egy ládát, utóbbi meg 3-5 láda körül.
-
Qtya72
aktív tag
válasz laceszgamer #4483 üzenetére
Nekem valami csoda folytán mp40-et dobott fegyverláda, úgyhogy a ládák már nem tudnak érdekelni.
-
törölt tag
Játékon belül találni olyat, hogy mennyit vett el az életemből a game?
Na most komolyan mutatja valahol hány órát tettem bele? -
törölt tag
válasz xrace77 #4486 üzenetére
Hát én vaksi vagyok... lol vagy ez a played 7d 0h 18m 4s volna az?
Ha igen, akkor elég kevéskének tűnik. Prestige 8 lvl18 és minden kari fullos, egyedül a Spectre-nek szereztem meg az arany sapit meg ruhát, többi hidegen hagy.
És most járok 50/75 win-nél, mármint ez a 10 ládás+1 fegyós contract. -
AAntii
őstag
válasz #45378816 #4487 üzenetére
Nekem ma az istennek sem akarnak gyűlni a győzelmek, sikerült két döntetlent elérni kill confirmeden, aki szokott ezzel a móddal játszani tudja, hogy havonta kettő döntetlen sem mindig jön össze, vagy pedig olyan csapatba kerültem, ami tele volt golyófogókkal és/vagy bsztak szedni a cédulákat. Sebaj, jövő hét ilyenkor is nap lesz.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
laceszgamer
addikt
Ingyen hétvége volt szóval... Én hardpointot toltam, de votl oylan mikor jóformán kettőnk között dőlt el hogy melyik csapat yner, mindketten ilyen 8k pont és 3 perc hardpoint állás felett,a többiek meg 2000 alatt meg pár másodperc. Aztán összepartiztunk és farmoltuk a wint
-
BandiHUN
veterán
válasz cashback #4490 üzenetére
Nekem az aktuális beta driver volt ilyen,hogy tereptárgyak tűntek el,és sisakok szaladgáltak puskával előttem.AMD beta driver.A megoldást az aktuális WHQL feltevése jelentette,így "csak" maradt a szokásos gondom,hogy örülők,hogy a sima reddot van,de a legtöbb reticle nem látszik,és a fegyómon se,másokén se tölti be a camo-t,villódzik,és sok ember játék közben is és a winner circle-ben is csak hófehér ruhában van.A betával szines volt minden fegyó és animált,az emberek is,amíg látszottak,de 1-2 perc után már csak sisakokra és puskákra lőttem.Fos ez a gém grafikailag,ahogy van,amd-n.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
cashback
őstag
válasz BandiHUN #4491 üzenetére
15.7.1-es driverrel helyre állt a rend.
A fehér ruha nálam is volt... Options, Content filter --- mindkettőt engedélyeztem. Akkor újra a színes cuccok lettek (nem lenne rossz ez a két opció, hogyha a gyári skineket tenné be, de inkább csak kifehérít minden módosított tárgyat )
Egyébként elég meglepő, hogy milyen gagyi a grafika (bár én mindhárom BO esetén így érzem... valahogy olyan "játék" szerű az egész)
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
laceszgamer
addikt
Naja.
Azért van pár elképesztő, már a poén faktoron túl is, hogy nem vesznek észre dolgokat az emberk.
-
BandiHUN
veterán
válasz #45378816 #4496 üzenetére
Hát igen,ott azért a sok casual miatt több a noob is,nomeg itt jön ki piszokul a kontroller hiányosság,mert egérrel könnyű pl.360fokban gyorsan körbenézni úgy,hogy csak egy pillanatra veszed le az alapirányról a célt.Kontrollerrel vagy finomkodsz valamerre és pontos vagy,vagy forgolódsz,és akkor maximum makkolni tudsz,nehéz ám nagyobb irányokat pontosan váltani.Közlekedés dettó.De persze fun.
No meg persze ottvan,hogy egy ilyen összevágott videóhoz sokszor tényleg csak utolsó vagy x körön át,mire 1-1 ilyen összejön.
Meghát baráti társasággal megy ez,mindenkin füles,alapból jön,hogy egy 3 vagy 4v1 esetén,főleg ha vezetés van,jön a funoljunk egyet.1v1ben én is szoktam mondjuk olyat pl.hogy odamegy a lerakóhoz,mögéállok,egy cookolt gránáttal és bumm[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
Február óta nem nyúltam a játékhoz, ma talán lenne egy kis kedvem, DLC-ket játssza egyáltalán valaki, Domination map-eket?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest