Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2600 üzenetére
Szerintem januárn-februárnál előbb tuti nem jön ki PC-re, van egy érzésem, hogy megint lesz egy hónapos csúsztatás valamelyik konzol javára, aztán utána a többi platformra.
Egyetlen dolog ami néha zavaró, bár abban biztos vagyok, hogy nem nagyon fognak vele foglalkozni, az a kontrolleres aim assist. Imádom mikor SMG-vel rohangásznak és teljesen lekövetik a mozgásom, bárhogy próbálok elugrani, elcsúszni stb.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
dombi81
senior tag
válasz BandiHUN #2600 üzenetére
Ez a játék neked így nem fog menni, akármit csinálsz és hiába "agyalsz" rajta. Sokkal jobb mint volt az AW, nincs annyi kisgyerekes, dedós ugrabugra. Azt jobban optimalizálták, ezt nem. Ez van. De attól még nem rossz és nem unalmas. Nem csodadriverre van szükség. Vegyél hardvert, hogy tudj játszani.
-
BandiHUN
veterán
válasz dombi81 #2603 üzenetére
Hát ÉN EZÉRT nem veszek semmit.
Majd boxot talán jövőre.Annyit kellene költenem a gépre,amiből 2 box is kijön.Ez OK,ilyen a világ,de hogy az AW megy 91fps-en...no csakazértsem.Amennyit lövöldözök,arra pont elég ez.Engem már nem etetnek meg...
Ígyis-úgyis ott van,hogy konzol,évente ezt veszem meg multizni,most akkor tökmindegy.Plusz a régi gépemen ottvan a sok gém,amik 99%-a jól fut,játszható,nem kijátszott,a PC marad netre,fészre,irodára,amit meg bele kéne ölnöm,dobom egy konzolba és nyugodt leszek 5 évig.Amit ha PC-re költeném,nemigen mondhatnék el...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #2602 üzenetére
Vegyél te is kontrollert...nem különösebben több,mint egy X22 havidíja,és élvezd Te is az előnyöket
No ezért döntöttem el,hogy megy ez a platform.Láttatlanba megelőlegezem,hogy sose lesz itt dediszeró,mod és map tools,említették ezt máskor is.Túl sok átalakítás kellene.Ráadásul 5000 PC pléjer mellett...
A CoD4 idejében még működött ez,sőt talán a mai napig is tolják ennyien.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2606 üzenetére
Akkor konzolon játszanék. Kontroller amúgy is van, csak valahogy sok értelmét nem látnám úgy az egész játéknak, mi abban a kihívás? Nagy semmi.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
AAntii
őstag
Egy one árából összerakott gépen elfut a játék, persze kérdés, hogy mit mutat a képzeletben 100-120 ezerért összerakott gép más játékokban, illetve milyen hamar avul el (a használt hardverárak két éve szinte alig csökkentek, a régi cuccok helyett érkező újak ugyanis az erős dollár miatt baromira drágák). Ami számomra sokkal bosszantóbb, az a lagkomp, azt ugyanis nem tudod megoldani bármilyen videokártyát vagy procit veszel és még a jó internetcsomag sem előny, sőt, sokszor inkább csak hátrány.
Simán el tudom képzelni, hogy ezzel a coddal legalábbis pc-n két évre terveztek a fejlesztők, sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy ez az utolsó pc-re is kiadott cod, na nem azért, mert a milliárd dolláros piac 5%-os pc piaca olyan keveset hozna a befektetett energiához képest, amit a portolásba tesznek, hanem lehet ugyanannak a programozói teamnek az egy évi munkaideje más játékkal nem 50 millió dollár profitot hoz, hanem 100-at.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
laceszgamer
addikt
A PC-s egy PS4 port az biztos, az elején még mindig kinn van a kontrollerjéről a kocka ikon. Másrészről kétlem, hogy leállnának a PC-s vonallal, tekintve, hogy amíg hoz profitot addig fogják csinálni, inkább beállítanak a sorba még egy csapatot és fejlesztetik velük, nem példátlan a dolog.
Én a jövő novemberre vagyok nagyon kíváncsi, oké, hogy elvileg ez két évre van tervezve, de tuti, hogy akarnak valamit, mert nem hagynának ki egy évi bevételt azzal, hogy nem adnak ki semmit jövő novemberben ami CoD... mondjuk egy meglepi II. VH-s rész.
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #2607 üzenetére
No menj egy kört konzolon és rájössz,miért nem baromság az aim assist
Ott se rózsás ám a kezdőélet,oda kell is,konzolon minden lassabb,komótosabb,nincsenek is kiugróan elhúzó egyének...
Más kérdés,hogy az egér kombinálva a kitrükközött aim assisttal ezt hozza PC-n.
Piszok sz@r ám elsőre kontrollerrel célozni,de még mozogni is,mert minden falba,vacakba beleakadsz,csak forgolódsz,nem méghogy headshotot tolnál...
Élménynek egyébként hasonló,ha valaki letölt egy Androidos FPS-t és megpróbál ott lövöldözgetni...az a legtöbb esetben ingyen teszt,pl.Modern Combat 5.No azzal ki lehet próbálni a kontroller felé affinitást,multi is van.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
AAntii
őstag
válasz laceszgamer #2609 üzenetére
Ha kiadnak 2016 november és 2017 november között pár dlc-t, akkor úgyis dől a lé, emiatt is érzem neccesnek ezt a moddingos sztorit, ha ugyanis van olyan lelkes csapat, aki megcsinálja a pályákat ingyen, akkor utána nehéz lesz elkérni 4 mapért 10 eurót.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2610 üzenetére
Azt nem is mondtam, hogy konzolon nincs helye. Csak PC-re nem illik nagyon.
Szerk.
Igen, ez jó felvetés, ha a modderek tényleg meg tudnák oldani, mondjuk ez csak a PC-s szegmensen lenne jelentős, a konzolos részleg érintetlen maradna... de amjd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #2609 üzenetére
Tévedés,hogy jövőre nem lesz CoD.Lesz.Pont ezért nem értem,mi változna.Annyi,hogy jövőre egy remake rész jön,de még senki nem tudja,hány,és milyen időkorszakot átölelő részből.
Mondani csak annyit mondtak,hogy ez a main cod marad 2 évig.Ergo pl.nem lesz új sztori jövőre,csak innen-onnan kivágott felújítottak,de kit érdekel?Mapok is szerintem dettó,és semmi nem akadályozza,hogy legyenek még újak,ergo maszlag...hogy idén vedd meg ezt,mert nem lesz 2 évig "folytatás".
Sztoriban lehet nem...
Ráadásul ha már választani kéne,azért az AW-t sokkal időtállóbbra csinálták minden téren,no ott el tudtam volna a store-val,fegyóvariánsokkal,stb egy 2 éves ciklust.
De itt egyelőre semmi store még skint venni is,nincsenek fegyóvariánsok,a búbánat tudja,milyen mapok lesznek az első DLC-ben,és amit nem értek,márciusban mod tools és szerók,amikkel nem a DLC-k alatt vágnák a fát?Ki a fene venne SP-t vagy akármit,ha elindulnának a jó kis community mapok,modok,stb?SENKI.
Még a Store-t is kikerülné,hisz egy modban azt hord az ember és azzal lő,amit a kreálója megálmodik,azt a játékmódot játszza,abban a környezetben...
Lásd akár egy CoD 4 Star Wars mod lézerpuskákkal,rohamosztagos és lázadó kinézetben,hődetonátorral Mos Eisley-ben Az egy jó kis mod volt...Vagy Predator mod éjjel,éjjellátóval,láthatatlanság...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Nyomtam No,azt meg lehet unni,mert aki tényleg azt csinálja,amit kell,az hosszú mint a gatyamadzag,meg milyen azt,hogy te csináld ezt,te meg amazt,,aki meg csak lövöldözget,az megunja.Megnéztem youtubeon,miből is áll,titkok,feladatok,stb,,lődöztem is pár kört,elég.A zombi is úgy volt jó régen,hogy jöttek custom mapok.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2615 üzenetére
A poén az lenne ha végül az a nosztalgikus rész nagyobb siker lenne mint az elmúlt pár évben kijött részek... nem lenne lehetetlen móka, szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy örülnék végre ha nem jelen-jövő lenne, immár bő 10 éve nincs más jóformán.
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #2617 üzenetére
Én is azt várom...a régiket szerettem.OK,végülis mindennek megvan a maga megfelelője,régen is volt pl.GL,csak azt a puskádra húztad rá,a fegyókat is minden évben meg lehetett feleltetni az elődöknek...Ja,idén miért nincs GL? Ezek az überfegyók nem bírják el a gránátvetőt,Akimbo is süllyesztő,shoti lényegtelen,lézer kilőve,C4 soká,és ahhoz túl pörgős...mindent kipakoltak,csakhogy casual gém legyen.
De jó lenne egy nosztalgikus rész.Nekem idegen a falonfutás,a repkedés...
Bár ez csak ügyes álca,hogy titkolják,a motor még mindig nem kezel változó mapot,egy ajtót nem lehet kinyitni,a mostani részben még dupla ugrással is alig lehet feljutni pár helyre,egy csomó belső tér nincs kidolgozva se...
Fura ez amellett,hogy pl.egy vacak Half Life 2-ben szét lehetett lőni a zárat,az ajtót,vagy csak simán kinyitni,ha nem volt zárva.
Nomeg csomó létra,feljáró,akármi.Itt meg van a map,már felrobbantható dolgok sincsenek különösebben,statikus az egész.
Érdekes pedig voltak részek lifttel,kötélpályával,stb...és az is BO rész volt.Vagy volt az AW a menet közben átalakuló mapjával?Az is kuka idénre.Nekem olyan ez a rész,mintha egy cod5 lenne felturbózva modern köntösben,csőmap,statikusság,nem véletlen,hogy teljesen hasonlóak ott is a fegyverek,hasonló mapméret és látszólagos nyíltság...
Felmehetsz-lemehetsz itt-ott,van magaslat,átgránátozhatsz a szomszédba...csak ugyanolyan csőgém mint ez,mert itt se ugrasz át még duplával se semmit,hogy utat nyerj,falonfutva is csak gyorsabb az ember+meglepi.Az AW-t legalább sok helyen körbe lehetett ugrálni,tényleg voltak többszintes részek,hogy valahol az épületben mentem,a tetején,vagy csak simán átugrabugráltam a levegőben.
De most hol van földalatti rész,hol van érdemi többszintes helyszín?Még a víz poén,de egyetlen mapon taktikai elem,máshol csak "van"...nem is használja nagyon senki.Nem harctér,taktikailag is elenyésző.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
k-adi
nagyúr
válasz laceszgamer #2617 üzenetére
Jön egy GHOST 2 meg mellé valami remastered ww2 rész hogy a cod-gamerek az a része is kussoljon egy ideig
-
laceszgamer
addikt
Az kéne csak. Elsőtől fogva a a harmadik rész és a konzolos mellékágak kivételével megvan minden epizód, de szerintem akkor megszakadna ez a folyamat. A Ghosts számomra a legrosszabb volt multi tekintetében.
-
laceszgamer
addikt
Na találkoztam az első prestige master level 55-ös játékossal. Mondjuk nem tudom, rendesen ment-e fel odáig vagy egyéb módon, de ahogy néztem volt neki 220 órája és egy vac banja 360 napja lejárva.
Viszont a két körben míg benn volt nem nézett ki csalonak, bár azt se értem, hogy ment fel ilyen gyorsan maxra, mert mindkét esetben második 3-ban végzett a 6 player közül és olyan 1.0 körüli k/d-t hozott.
-
dombi81
senior tag
válasz laceszgamer #2621 üzenetére
Szerinted ha volt vac banja, teljesen nem érdekes az mikor "járt le", megelőlegezhető neki bármilyen bizalom, hogy fair-play módon érte el azt, ahová jutott?
-
mcwolf79
veterán
-
dombi81
senior tag
Ha valaki cheaterfesztiválra vágyik még ma este, tessék meglátogatni a chaos moshpitet, senkit nem fog érni csalódás, még a faxagyerekeket sem.
-
BandiHUN
veterán
válasz dombi81 #2631 üzenetére
Érdekes,én ma nem láttam még igazi klasszikus cheatert...de új fejlemények.Kezdődik a kör,benyomom az 1.killt,erre a csávó rejackel.ELSŐ KILLNÉL,és kill confirmed.
A másik 3 killel,2 halállal R.A.P.S.-t dob le.550 a Care package,de olyan hamar ment az egész,és nem jött care package,hogy kábé lehetetlen.No ez a nem semmi,orosz klán 2 tagja.Csak érdekes volt,nem gurítottak a skacok semmi extrát.
A HC-t azért elég jól elkerülik,talán pár WH-gyanús,de inkább tudni be a laggcompnak,hisz olyan kevés időeltérés elég...1 tizedmásodpercet csúszok,már 2 méterrel is lehetek futva arrébb.Final killcamon ma is volt olyan,hogy lelőttek az ajtóban.Megesik.DE NEM ÚGY,hogy az én szögemből az ajtófélfát lőve kapom,a killcamban pedig besétáltam középre és vártam a kivégzést!Remek saccolás volt...bár a fedezékbe vonulást is így saccolná
Egyébként szerintem most sokkal jobb a gém,mint a múltheti normál dupla xp-nél,és még hasznosabb is,lehet a nemszeretem fegyókra is dobni 1-2 szintet,vagy szívesebben prestigel az ember szeretettet.Pl.simán én neki nem fogtam volna sniperezni,erre a Drakon ki van fullozva.OK,thermallal HC-n gusztustalan pár helyről,amit lehet művelni vele.De a Thermal majdnem mindennel az HC-n.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
birorichard
őstag
Nem tudom, hogy én vagyok-e a hülye, de egyre brutálabb a lagcomp vagy késés, nem tudom, mi lehet ez. A pingem 30-50 közötti, de pl. ma olyan késések voltak benne, hogy iszonyat, kb 4-500 ms biztos, amikor én lőttem le valakit, akkor is.
Én kontrollerrel játszok, az irányításával nem tudom, h mit csináltak, de random időközönként egyszerűen elállítja az érzékenységét. -
BandiHUN
veterán
válasz birorichard #2633 üzenetére
Lehet csak este van.Én Inviteles vagyok,este megjelenik itt is,az AW-nál is a rubberband effektus.Vagyis amikor egy fél percig minden szép és jó,aztán hirtelen villanás,és olyat dob hátra a gém,mintha benyomtad volna a Glitch-et.Nekem ezt játssza 8-10ig,hétköznap ritkább,szombat halál,vasárnap közepes.Pedig 60megás netem van...Beismerten Invitel hiba,van,hogy a külföldi oldalak egy része be se jön este,valami DNS szerverük kicsi vagy mi.
Én használok Cfosspeedet is pingjavításra,azzal kicsit jobb,de ott is megmarad az effektus este.Reggel pl.vajsima és atomstabil minden.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz dombi81 #2635 üzenetére
Ahogy szokták mondani,vak lehetek,de hülye nem...én ma csak olyan körben toltam,ahol a top1 se volt 3 fölött,sőt sok körben ilyen 27:18ak.
Biztos ez egy más játék.A kádét meg kábé lefosom.Énnekem így is jó.Cserébe élvezem,és nem csak topösszeállításban görcsölök a körre.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
dombi81
senior tag
válasz BandiHUN #2636 üzenetére
Elnézést kérek tőled, de ez nem a játék úgynevezett élvezése, hanem inkább részvétel a mások játékában. És ha emlékszel rá mit mondtam, Chaos Moshpitről beszéltem. Dominationben valóban nem találtam csalót. Nem volt kirívó 68:11-es stat. Ha csak feelingnek szánod, oké.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz BandiHUN #2634 üzenetére
Nekem 60-as upc-m van, más "normális" játéknál semmi gond nincs (BF, Titanfall, PVZGW), csak ez a retek szarakodik... Na mind1, megvettem már, játszok vele, amíg le nem törlöm ezt is, mint azt AW-t...
De érted, mekkora szutyok szar játék már az, amiben csalásra lehet használni egy perifériát, de normális irányításra nem. Na mind1, csináljanak maguknak kistestvért, hogy a megjelenés óta ilyen szorgalmasan downgrade-lik a játékélményem. SP-t is hanyagolom inkább, pedig meg akartam venni. Tavasszal várom a modkitet, hátha azzal kihúzza valameddig, addig meg haverral split-screen. Nem tudom, mit vártam, de végül is nem kaptam meg. -
laceszgamer
addikt
válasz dombi81 #2635 üzenetére
Hát én az eddig tolt 70 órából 65-öt minimum Chaos-ban töltöttem, de klasszikus csalóval nem futottam össze eggyel sem. K/D-vel én se foglalkozok, objectekkel jobban jön a pont, de így most 1.27-en állok, bár ez úgy jön ki, hogy attól függ milyen kedvem van, van mikor 5.0 van mikor 0.5 leszek a meccs végén.
-
wwenigma
Jómunkásember
Szeretek beszélgetni supporttal twitteren, körbekérdeztek, aszongyák utánanéznek... [link]
Hátha lesz valami.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Casanova*
veterán
HD-tv-re állítottam és vysinc be ,fpst nem kell korlátozni 58-ra. fix 60 fps van. nincs inputlag,mint computer sRGB-n. HDtv-n sokkal jobb az egérirányítás. és még selymesebb!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz freestailo #2643 üzenetére
akinek mikrolaggol vagy nem jó az egérirányítása,az próbálja ki! másabb minden.
ez nagyon selymes már. barackos babapunci kategória.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.