Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz laceszgamer #2617 üzenetére

Én is azt várom...a régiket szerettem.OK,végülis mindennek megvan a maga megfelelője,régen is volt pl.GL,csak azt a puskádra húztad rá,a fegyókat is minden évben meg lehetett feleltetni az elődöknek...Ja,idén miért nincs GL? :DDD Ezek az überfegyók nem bírják el a gránátvetőt,Akimbo is süllyesztő,shoti lényegtelen,lézer kilőve,C4 soká,és ahhoz túl pörgős...mindent kipakoltak,csakhogy casual gém legyen.
    De jó lenne egy nosztalgikus rész.Nekem idegen a falonfutás,a repkedés...
    Bár ez csak ügyes álca,hogy titkolják,a motor még mindig nem kezel változó mapot,egy ajtót nem lehet kinyitni,a mostani részben még dupla ugrással is alig lehet feljutni pár helyre,egy csomó belső tér nincs kidolgozva se...
    Fura ez amellett,hogy pl.egy vacak Half Life 2-ben szét lehetett lőni a zárat,az ajtót,vagy csak simán kinyitni,ha nem volt zárva.
    Nomeg csomó létra,feljáró,akármi.Itt meg van a map,már felrobbantható dolgok sincsenek különösebben,statikus az egész.
    Érdekes pedig voltak részek lifttel,kötélpályával,stb...és az is BO rész volt.Vagy volt az AW a menet közben átalakuló mapjával?Az is kuka idénre.Nekem olyan ez a rész,mintha egy cod5 lenne felturbózva modern köntösben,csőmap,statikusság,nem véletlen,hogy teljesen hasonlóak ott is a fegyverek,hasonló mapméret és látszólagos nyíltság...
    Felmehetsz-lemehetsz itt-ott,van magaslat,átgránátozhatsz a szomszédba...csak ugyanolyan csőgém mint ez,mert itt se ugrasz át még duplával se semmit,hogy utat nyerj,falonfutva is csak gyorsabb az ember+meglepi.Az AW-t legalább sok helyen körbe lehetett ugrálni,tényleg voltak többszintes részek,hogy valahol az épületben mentem,a tetején,vagy csak simán átugrabugráltam a levegőben.
    De most hol van földalatti rész,hol van érdemi többszintes helyszín?Még a víz poén,de egyetlen mapon taktikai elem,máshol csak "van"...nem is használja nagyon senki.Nem harctér,taktikailag is elenyésző.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

• k-adi

nagyúr

válasz laceszgamer #2617 üzenetére

Jön egy GHOST 2 :D meg mellé valami remastered ww2 rész hogy a cod-gamerek az a része is kussoljon egy ideig

Új hozzászólás Aktív témák