Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Van már valami info h mikor jelenik meg az 1.6-os patch?
-
Tsumaas
senior tag
-
(Doki)
tag
Hali!
Ha valaki szeretne egy Shotgun párbajt vívni szívesen látom ezen a szerveren.
Szabályok a Shotgun párbajnál, bármelyik Shotgunnal jöhetsz, Tilos a Heli, gránát, Last Stand, Martyrdom, Juggernaut Perkek, ja és ha elég ügyes vagy késelhetsz is közben
Most mutasd meg mit tudsz!
Én már többször is játszottam ezzel a szabályokkal és nagyon élvezetes pörgős játékot lehet játszaniSzóval fent leszek aki akar jöjjön
-
-
Rossi
addikt
válasz Makaveli #14659 üzenetére
Tetszett a pálya, nem volt semmi bonyodalom, mert a friendly-ken villogott valami beacon. Néha eltrafáltam őket, olyankor visszatöltötte az előző mentést... A végén a roncstelepen külön élveztem szétlőni az autókat, főleg mikor az ellenség ott futkozott.
A három fegyver egyébként 25 mm, 45 mm és 105 mm.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
fiftyke
tag
Nem tudjátok, hogy mennyire számít a RAM mennyisége cl_avidemozásnál ? Gyorsulna, ha vennék +2GB ramot ?
http://own-age.com/vids/14082
-
Kenny88
tag
Kellene egy kis segitseg Multis resznel fel megyek egy servere kb:5 mp utan ki tobb es ezt irja ki [link] feltettem a leg ujabb Ptechet is + meg valmi PunkBuste v3.0 at es mindig nem jo mit kell csinalni meg
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Engem kidob a punkbuster
ezt írja ki: [link]Segítsetek
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Rossi
addikt
Ez a játék egyszerűen... tökéletes. Pilótanő kimentés nukleáris robbanás előtt, mesterlövész-küldetés Pripyat-ban...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
(Doki)
tag
Hali!
Akinek van kedve játszani jöjjön fel ide 62.112.194.111:29024
-
forceberg
veterán
CTF szervert tud vki? Vagy Xfire(még nem ismerem eléggé, eddig ASE-t használtam)-ben lehet keresni rá?
Egyáltalán COD4-ben van CTF?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
csana
senior tag
A DS klán elvetemült tagjai felbuzdulván a népes SD szeró sikerén, indított még 2 szervert, így már 3 szeró várja a kikapcsolódni vágyó jóarcokat. Nézzetek be, szerintem elég jó a légkör -amiről részben a 20 év feletti modik is tehetnek-. Tehát a szerók:
193.221.95.212:29003 Zsémbes zombis (Az újabb verzsön)
193.221.95.212:29004 SD (HC-ban)
193.221.95.212:29005 TDM (HC-ban) -
Blood Mage
senior tag
Hallihó!
Ezt nézzétek: [link] hozzáteszem hogy 8800GTS-e és egy húzott E6600as procia van. És nem hiszi el hogy ezek az fps értékek hülyeségek... kérném a ti álldásotokat is hogy kinek van igaza
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #14681 üzenetére
kerestem neki Ph-s teszteket is, remélem meggyőzi, hogy lehetetlen amit mond! de azért írjatok valamit hogy tuddjak még mire hivatkozni, ha nem sikerűl a meggyőzés
-
priti
addikt
Ha valaki tudja a választ segítsen, mert tanácstalan vagyok.
Miért van állandóan "Connection Interrupted" a COD4-ben ??? A kettőben sosincs, pedig ugyanazzal az xfire-rel nyomom, gépem az adataimnál, tuti elég kell hogy legyena konfig a játéknak, az internet 4 megabites, egyszerűen nem jövök rá mi a gáz, nincs valami konzolos parancs, ami segíthet rajtam? Egyszerűen belépek minden tökéletes, de amint tűzharcba keveredek valakivel rögtön connection interrupted és a következő kép, hogy halott vagyok, egyszerűen játszhatatlan, de nagyon veraz ideg, mert direkt a COD4 miatt fejlesztettem a gépet.
Hardverlesen
-
athomi
veterán
Hello!
Ha vki tud olyan szervereket melyek PAM módban mennek, az ne kíméljen az IP-kel.
Nagyon megköszönném! -
kavicssli
addikt
válasz athomi #14690 üzenetére
Nem volt nehéz találnom!Remélem tudtam segíteni!
tuRn!nG-Po!nt Gameserver # pam401 # www.tp-gaming.extra.huSuraki|JCSR&HEG High-Skill TDM No Frag/Flash [pam]
és itt a többi!
PAM Servers"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Süni 1985 F
senior tag
Nincs időm keresgélni szoval bocs,hogy leírom!
Suni Punkbuster kicked player'Suni'(for0minutes)...No Packet Flow
Ezzel dob le a szerver 1perc után kb mi a tehendő
TDI POWER
-
kavicssli
addikt
válasz Süni 1985 F #14692 üzenetére
GOOGLE a barátod Wiky a barátnőd
No packet flow
ScriptLog: HC::TM() KICK NOTIFICATION: has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... RESTRICTION: no packet flow
Nem tudja a PB kliens automatikusan frissíteni önmagát. Frissíts manuálisan! A Pbsetup.exe file-t kell futtatnod, amit itt találsz: ..\Americas Army\System\PB\pbsetup[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
priti
addikt
válasz fiftyke #14684 üzenetére
A kérdésem továbbra is:
Mi a rákért van connection interrupted másodpercnyire félpercenként ????A rétet meg a pakkost ismertem, az be volt lőve, a többit beállítottam.
Jobb lett egy picivel, de még mindig túl gyakori a szakadás ahhoz, hogy élvezhető legyen. Csak egy másodpercre szakad meg, de az pont elég , hogy közöm ne legyen hozzá, hogy kilőnek e vagy nem, mert továbbmozog aztán visszateker és azt sem tudom hol vagyok, közben persze lőnek és mire visszajön a kapcs már hulla vagyok.Már a szolgáltatásokban kilőttem az összes automatikus frissítés klienst semmi, feltettem netlimitert, hogy lássam hogy a háttérben netezik e valami, semmi, nem lett jobb, fogtam és a tűzfalon letiltottam mindent, csak az explorert meg ezt a nyomi COD4-et engedem ki, de így is és egyszerűen nem jövök rá, hogy mitől, tökönszúrom magam basszus. A kettővel meg semmi gond. Érthetetlen. Lehet hogy a fele szerver alkalmatlan a kiszolgálásra és nem is velem van a gond?
szerk: ha tudtok írjatok ip címet, ami olyan szerveré, ami tuti hogy jó. köszi.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Szatesz
őstag
Nemtudjatok miert nemtudom feltelepiteni az ASE-t? all seeing eyes...
Amikor felrakom egy kicsit tolt és utana megkerdezi hog europa vagy amerika és akkor kivalasztom és semmi.....ez miert lehet hatha mar hallott itt valaki errol...>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
gyerpi
aktív tag
amúgy sztem igaza van Boci-nak én is mostanában lagoltam és valami rootkit kém progi szar végett már azt hittem a gkártya mondta be az unalmast
de hála Booz-nak és valami counter spy nevű proginak ami kitisztította a gépemet
csak 38 ilyen xart talált[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja