Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
eléggé különbözik a PUB és a WAR de mindenképp ajánlom először a PUB-ot..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #15904 üzenetére
Origival nálam is tökéletes de Warez gammel rendelkező egyénektől sem hallottam méág ilyesféle hibát.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #15905 üzenetére
én se de furcsa hogy vannak ilyen hibák! Habár ha jól emléxem mintha az infinity mintha mondott volna valamit ezzel kapcsolatba hogy így próbálja kiszürni a warezos játékokat! De erősítsmeg ebben!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #15906 üzenetére
nemtudom..az biztos hogy sokan laggolnap akiknek nincs origijük(és azok is akiknek van) de az is biztos hogy nem az 1.7től van..
-
válasz kavicssli #15906 üzenetére
Volt egy próbálkozás hogy a nem eredeti szervereknél a legfrissebb pb lagoltatta a játékosokat. ITT "COD4 *Warning* Server IP was banned by Punkbuster "
De hamar feltörték vagy csináltak vele valamit. Nemhiszem hogy újra megpróbálják, pedig jó lenne. A csíterek nagy része nyilvánvalóan nem eredeti játékkal játszik. (nincs mit veszítenie mert generált kulcs miatt)
Ha csak pb nélküli szerver lehetne tört akkor egy rakás csíter egy helyre kerülne és a saját sza.. salakanyagukban fulladnának meg.
Ha az IW akar csinálni lagot akkor az összes tört szerveren mindenki lagolna a legújabb pb-vel, mindegy milyen cd kulcsa van.[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz MasterDeeJay #15909 üzenetére
Igen igen ezt akartam én is mondani vagyis kinyögni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Boci_83
őstag
Hát, mivel az x-fire nem látta a szervert, igy nem nagyon volt rajta játszódás, ezért nem béreljük tovább. Gondolom odadták az ip-t egy másik játéknak.
Ha Ph-s közösségben szeretnél játszani, akkor ajánlom a Nyev-eseket. Szinte kivétel nélkül a klánban mindenki Ph-s, és én is ott szoktam játszani leggyakrabban ha pub-olok!
-
MaciG
addikt
Igen ám, de hogy? nincs ott semmi
Alatta a Game Path-nál meg alapból nem lát semilyen fájlokat csak mappákat, ott meg hiába adom meg a cod mappáját, akkor se csinál semmit
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Gergello
addikt
Nálam Cod4 alatt vibrál a kép/futnak a csíkok játékban. Másutt nem tapasztaltam ezt, ilyesmivel találkozott valaki? Graf beállításoknál 1024x768 60hz-en van (tft monitor).
Frekvenciát nem állítgattam még, mert 60hz-en win alatt nem vibrál. Vga: 8600gt legújabb whql driverrel. -
zso73
veterán
-
Vladi
nagyúr
Láma kérdés: ph-nak van cod4 szervere? Nem találok erről infót. Csak nyelvest.
il sole non sorge più ad Est!
-
athomi
veterán
Elvileg a multiban a dinnyéknek szét kellene fraccsanniuk, a tévéknek pedig be kellene törniük. Eddig nálam is így volt ez, de az utóbbi két hétben nem. Tudja vki ennek az okát?
-
Sirandrish
legenda
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehhet letölten jump mapokat?
-
athomi
veterán
Single Player cheat-hez leírás: [link]
Nekem nem sikerült összehoznom, de ha vkinek sikerül kérem jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
(Doki)
tag
Hello!
TGF van klánomba, csak az jelentkezzen aki naponta több órát játszik, sokszor aktívak és nagyon jól tudnak játszani, warokhoz kell plusz ember.
Aki akar jelentkezni pü-ben írja meg, korát, naponta menyit tud játszani, mi az erőssége és mi a gyengesége, sniperest is keresünk.
A többi részletet püben.UI: Cheater játékosokat nem fogom tolerálni, könyörtelenül banolni fogom, jobb ha nem jelentkezel!
-
Syska29
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nekem olyan problémám van, hogy az All seeig eye online telepitőjét megnyitom
és kiválasztom hogy europa és nem tölti le a progit.
Ez miért lehet?
Nem tudom sehonnan leszedni és igy nem is tudok szerverekre csatlakozni.
A segítségeteket előre is köszönöm.Syska29
-
Syska29
csendes tag
Hello!
Most az Xfire megy csak a pb-el vannak a gondok.
Ami meg a callofduty.hu-n van az meg valamiért nem jó nekem.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Légyszi valaki irja le nekem hogy tudom frissiteni a pb-t mert ott amit leszedtem annak
angol a leírása.
Előre is kösziSyska29
-
SipiBcs
őstag
válasz tomi_mod #15948 üzenetére
Szia!
Ahogy én csináltam már 2 alkalommal és nincs vele gondom!
Leszeded a PB.exe -t...
Kicsomagolod, indítod...
A telepítést a CoD4 gyökérkönyvtárában eszközlöd...
A telepített PB.exe -t elindítod, elfogadod a feltételeket...
Kinyílik 1 ablak, benne a Cod4 pb file...
Arra ráklikkelsz és felette van 1 update gomb...
....klikk.... enjoyRemélem így sikerül!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Gergello
addikt
Nevetséges, hogy 1.7-es patch és még mindig maradtak benne hibák. Lásd plantbug, és akkor a falon átlógást még nem is említettem.
Utóbbit szerintem patchel sem lehetne javítani, ugyanúgy benne van mint az előző Codokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest