Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
priviben küldöm, mert maradt benne egy-két személyes dolog is, amit majd át kéne írnotok.
-
pr1mzejEE
addikt
Tegnap egész jót waroztunk Ma este is tolnám, de ma játszik Anglia 20.30-tól szóval foglalt vagyok.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
dav1dkaah
tag
Nemtudom hogy vagytok vele de a cod2 kezd kihalni
-
pr1mzejEE
addikt
El nino vagy ki egy bot senki. Lőni nem tud, de ugat mindenkinek.
Azt meg nem csodálom, hogy lan-ra nem megy le
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9366 üzenetére
Jaja, hát ma már, aki jobban játszik az biztos cheatel vagy használ valamit (legalábbis ezzel gyanusítják meg), aki meg béna az megveszi és csinálja, mert kocka szóval ez így elég érdekes. Szinte értelmetlen
-
dav1dkaah
tag
válasz pr1mzejEE #9367 üzenetére
jaja. Mondjuk én nem vagyok beképzelt de régen rohadt jó voltam. Nemtudom igy ismersz-e. Carl volt a nickem team-saitec-el elsők voltuink 3on3 eu ban. És nem csaltam és nem is csalok, sok csalót belőttem már csalás nélkül, mégis lebannoltak párszor, bezzeg a csalókat nemtudják bannolgatni -.-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9369 üzenetére
team-saitec-re emlékszek. Ladder 1-nek lenni nem kis dolog a sok csaló között
Amúgy én nem vagyok egy ismert játékos. Mindig csak a magam körében játszottam. CB-t nem erőltetem, bár szoktam, de van amikor 2 meccs között hónapok telnek el Pontosan a scene miatt. Lassan már olyanok vannak top clanokba, akik nem tudják mi a különbség plant meg defuse között (erős túlzással)Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Buda76
senior tag
ICL1 volt a jó anno '70 nyarán
-
pr1mzejEE
addikt
-
dav1dkaah
tag
-
Ice!?
őstag
válasz pr1mzejEE #9379 üzenetére
az ilyen miért nem megy el sünnek? ugyan úgy utálnák, de legalább nem baszná el a játékot.
dav1dkaah: mert nem tettem érte semmit. ha cb-n aktív lennék, a topok közt lennék, akárcsak primz(ék), de ezt akkoriban a netem miatt nem mertem bevállalni. össze-vissza laggoltam alkalmanként.
ma már késő. annyi a csíter, hogy nem tudnék érvényesülni cb-n. team-paranoia szerveren szoktam újabban játszani, ott mindig vannak nagyobb nevek.mennyire vagy aktív? egyszer-kétszer nem játszanál velünk?
-
dav1dkaah
tag
Ice?!
Látom lecserélted a 9600GT-det egy HD4850-re!
Mivel változott? Erősebbnek tünik?
Cod-ban jobban teljesit?[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #9386 üzenetére
Bocsánat, hogy belepofátlankodom, de majd ice is leírja a véleményét ( ), de én is 9600gt-ről (xfx) váltottam 4850-re (toxic-ra). Minden játékban szószerint minimum 2x-3x több fps-em van. Cod2-ben is meg Cod4-ben is rengeteget dobott füstön belüli fps-en.
-
Ice!?
őstag
válasz dav1dkaah #9385 üzenetére
a h2k-t vágom. háát, játszani nem nagyon láttam őket, de nevük az van.
az egész el van már baszva. nahm1.hja, lecseréltem. mindenképp erősebb, de codban sokkal több fps-em nem lett, bár (füstben) stabilabb lett, illetve 333-al (251) játszom mindenhol, ahol lehet, aránylag jó grafikán.
épp akartam írni, hogy erről primz is tudna mesélni.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Igazából a codokat azért szeretjük annyira, mert nagyon jól lehet irányítani. Szerintem a Cod4-el is ez a helyzet. Én szeretem nagyon, de igényel némi időt, míg teljesen hozzászoksz. Én demokat szoktam töltögetni és onnan tanulom a dolgokat, mit honnan lehet nézni stb, bár már sok ilyen dolgot nem tudnék tanulni. Lan mapokon játszok úgyis kizárólag.
-
CptMisi
őstag
Helló!
olyan problémám van, hogy múltkor minden ment rendben CoD2vel, /quit-tel kiléptem, mint általában szoktam, minden gond nélkül, és azóta nem indul el...se single, se multi....mikor indítom a multit, kiírja, hogy a CoD2 MP exe hibát észlelt és leállt... azóta újratelepítettem, de ugyanaz mi lehet a baja? Win7 64bit, eddig ment, most már kompatibilisen futtatva semYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #9393 üzenetére
hmm...lehet, hogy az új hangdriver okozza a problémát, amivel nem igazán tudok mit csinálni ja, single mégis megy....
valahol olvastam, hogy driver csere után előjött nála ez a probléma, ezért gondolom, hogy akkor nálam a hangdriver cseréje váltotta ki....[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz dav1dkaah #9395 üzenetére
2szer telepítettem újra...megvan a probléma megoldása....rövid olvasgatás után ugyebár megtaláltam a hang driver hibát, rákerestem hát azzal, és egy olyan topikot találtam, ahol a srác úgy oldotta meg, hogy bedugott egy mikrofont....és működik eredeti amúgy
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest