Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peti567
aktív tag
válasz Pubszon #8153 üzenetére
Igen! Köszi a segítséget!
Azt véletlenül nem tudjátok hogy a COD United offensive -ba, miért nem tudom teljes képernyőre tenni a játékot?
Teljes képernyőt engedélyeztem, a felbontás 1024-esen van és nem engedi átváltani!
Látszólag vált, utána nézem a beállításokat és ugyanugy 1024!Cod2- nél ugye lehet állítani 16:9 es képarányt, és akkor az teljes képernyőn is lesz!
Fifa07-nél is ilyen problémám van amugy, ott se vált teljesre!
Cod6 meg pl. jó![ Szerkesztve ]
-
-
rocador
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám Cod2vel. Kérlek segítsetek!44!!Először megadok pár adatot a gépemről:
Interl(R)
Pentium(R) 4 CPU 1.80Ghz
1.79 Ghz, 512 MB RAMNVIDIA GeForceE4 MX 440
A következő lenne a probléma:
Mikor belépek játékba (multi) akkor nagyon belassul a játék, elkezd szaggatni az egér, teljesen belassul az egész.. az fpsem nagyon kicsire csökken és alig tudok csapatot választani is.. ezzel még nem is lenne de gond de néha játék közben is leesik az fps hirtelen és iszonyatosan nagy laggokat kell átélnem.
Mind ezzel még nem is lenne probléma, de most beszéljünk a valós problémáról. A nagy pályák ( lásd dw,stalingrad, harbor valamint a havas pályák és matmata) mind nagyon kevés fps-t produkál és iszonyatosan laggolok, szaggatok és játszani nem lehet =/Szeretném, hha valaki adna egy tippet mit is tehetnék. Lehet, h a videókártya driver-t kéne cserélni vagy azzal van gond? Esetleg vmi egészen más?
Előre is köszi a helpet, csövi.
-
-
rocador
csendes tag
Kipróbáltam, de nem segített =/
Köszi amúgy, h próbálsz segíteniJa igen és ami még fontos, pl dw-n és a nagyobb pályákon az ég fehér színű. (és nem olyannak kéne lennie) Mintha az ég kimaradt volna és nem tudná betölteni, egyszerűen semmi grafikája nincs. TJ vagy Burgundy működik rendesen. Nincs ég OMG Help
Lehet, h valami a videó kártyával?
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz rocador #8167 üzenetére
Sztem cserélj VGA-t, nem nagy összeg mondjuk egy 6600GT vagy 7600GT és sokkal jobb.
Ice!?: Na még1szer: Nem nagyon gáz, de ha az lenne se tudnál mit csinálni.
Ez alatt van hang is meg zene is, de van több olyan ami alatt csak zene van. Amúgy nagyon keményen nyomja a srác.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz rocador #8175 üzenetére
Szia nem ovlastam el minden előző hsz-t, mer erre pontosan tudom a választ, ugyanis nemrégiben egy szinte teljesen ugyanilyen géppel rendelkező barátom is ugyanezzel a problémával küszködött. A nagy laggok a pb miatt vannak, az ellen nem sok mindent tudsz tenni. A másik (dw, meg ilyen mapokon való 7-10 fps) a vga miatt van. Túl sok a textúra, amit nem tud tárolni a vga a memóriájában, szóval ennek a problémának a megoldásához vga csere kéne.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Pubszon
veterán
Várlak itt titeket a szavazataitokkal, de csak ha a CoD2 benne lesz a listátokba.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Meg lett már oldva, hogy menjen a játék windows7 alatt? -
Ice!?
őstag
Ajjhap_csábamár.
Evenbalance-féle PB frissítés megvolt. [link]
Egy másodperc alatt kib_szott. Frissítés után bírja olyan 3-ig is.
Ötlet? -
~Ph'vEscha
aktív tag
Csináltam egy kis leírást azoknak akiknek valami problémájuk van a pb-vel.
Innen tudjátok letölteni : http://bit.ly/67VphtUj nickem : Phvhun
-
lovag05
aktív tag
So many demons, so little time...
-
Tomekk.
aktív tag
Sikerült feltennem win7 re a játékot de teljesen játszhatatlan, pedig amikor még xp volt rajta ment szépen. Mi lehet a gond?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz ~Ph'vEscha #8183 üzenetére
Aki letöltötte a leirásomat az mondhatna róla véleményt , köszi .
Uj nickem : Phvhun
-
lovag05
aktív tag
-
Pubszon
veterán
válasz ~Ph'vEscha #8183 üzenetére
Én itt egy zip filet találok amiben van 2 exe és egy nfo file.
Hol van a leírás?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Ice!?
őstag
válasz ~Ph'vEscha #8194 üzenetére
Vagy tcm.
-
Pubszon
veterán
válasz ~Ph'vEscha #8194 üzenetére
Tisztába vagyok fiuk az NFO file használatával, de én (mivel egy leírás) egy PDF, DOC vagy hasonló dokumentumra számítottam, nem pedig 2 EXE-re meg egy NFO-ra.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz ~Ph'vEscha #8197 üzenetére
Nagyon hasznos, érthető, köszi.
Ezért most én is csinálok egy kis meglepetést.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
És ahogy mondtam, meg is csináltam a kis CoD2 információs oldalt, aminek még erősen híja van.
Véleményeket, bővítéseket szeretettel várom.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Pubszon #8199 üzenetére
Szerintem, adj az oldalnak valami stílust és rendben is van.
Sok dologról lehet még irkálni.. Cfg-k, console parancsok, fragmuvi készítés bár ez nem annyira fontos, meg persze attól függ mennyire komolyan átfogó oldalt akarsz készíteni.
Mindenesetre sok sikert!phvescha meg feltolhatná a képét xf-re, néha a nagy munka közepette!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest