Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Mi szoktunk 2v2-ni, csak kicsit inaktívak lettünk mostanság :S Nem baj, jövőhét hétvégén csinálunk egy Lan partit egymás között
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
jorden06
senior tag
Hali
Felraktam ventrit nemrég, installnál minden oké, viszont a program nem ismeri fel a fülesem. A media player, a youtube, TS ugyan úgy szól, viszont a Ventri nem ismeri fel. Input beállításoknál néztem mindent, kipróbáltam amit csak lehet, de úgy se klappol a dolog.
Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszi, üdv -
pr1mzejEE
addikt
Úgy látszik kedden lesz egy 4850 toxic-om, ha minden összejön
-
pr1mzejEE
addikt
válasz jorden06 #8658 üzenetére
A "nem ismeri fel"-en mit értesz? Nem hallod a társaid, nem tudsz velük kommunikálni?
Ha a "mindent kipróbáltam" rész az input beállításokra vonatkozik, akkor próbálj ki új drivert a fülesedhez, próbáld ki régebbi ventrivel hátha azzal megy.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Patrick
addikt
2.1.4-es ventrit használd.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
pr1mzejEE
addikt
Hűű te jó ég rám jött most a szarás ..
Elfelejtettem cb-re az e-mail-em és kipróbáltam már mindenhogy, de csak most jött össze. Ilyen egy-két betűs tévesztések voltak mindig. Ilyen se volt még velem
-
jorden06
senior tag
válasz pr1mzejEE #8660 üzenetére
Ha hangfalra van rákötve a gép, minden alkalmazás működik ventrin (beszélgetés, többiek hallása), viszont ha a fülest dugom be, ugyan minden más hanglejátszás működik, de a Ventriben semmit se hallani ( beszélni tudok, hallanak a többiek, de én nem hallom őket)..
Mindegy, vmi másik verziót letöltök, csak már felkúr eléggé -
cashback
őstag
Sziasztok.
Dual ill. multi (3) monitoros kérdésem lenne.
Láttam már pár videót hogy működik a dolog. Bár nekem ezt még nem sikerült elérnem.Tudjátok esetleg a megfelelő receptet?
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Frissítettem a PB-t,de mégis azt írja,ki,hogy kidob a PB,mert valami Cv_ratemaxpackets-vel van valami gondja. Mit tudok ilyenkor csinálni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
pr1mzejEE
addikt
Na eladtam a vga-m úgy látszik
Kedden befigyel egy hd4850 toxicFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Az miért van, hogy demot akarok nézni, elkezd tölteni a játék és általában csak akkor, ha megy a winamp vagy egyéb zenelejátszó progi, kifagy a játék? Jobbik esetben feladatkezelővel kitudok lépni, rosszabbikban gép rr
-
snataniel
tag
Sziasztok!
Jövőhét Hétvégén Megrendezésre kerül a codadatbázis.hu CoD2 kupája!
Akit érdekel regizzen és kérdezzen! xfirém: schmidzjee
Website
Kérdezzetek, regeljetek, nyerjetek, stb...
ÜDV!Kárpátia!!!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #8678 üzenetére
Ezt nem hiszem. Most más driver van fent és az előzővel is ezt csinálta.
Feladatkezelőben sem mutat semmi olyasmit, ami miatt nem lenne elég ram.
De mindig csak a teljesen alap dolgok mennek. msn, xfire, vírusírtó ilyenek.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #8681 üzenetére
Hangkártya miatt lehetséges a hiba. Egy havernál hasonlót produkált egy C-media 7.1es. Nem volt totális fagyás, viszont vagy a winamp, vagy a játék kihalt.
Teszt hangkártya ha van kéznél én kipróbálnám hogy nem az okozza a gondot esetleg.
Vagy egy régebbi winamp-pal.Nem vagyok otthon az usb-s fülesek között... de elméletileg abban is egyfajta hangkártya van. Esetleg megy a másik hangkártya is közben? Drover frissítés?
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #8682 üzenetére
Az alaplapi 7.1-es hangkártya nincs telepítve csak a g35-é. Fölös hangkártyám meg nincs szóval együtt kell ezzel élnem.
Végülis annyira nem zavaró. Sűrű jelenségnek nem mondanám és általában demonézés közben jön elő. Azt hittem van rá valami egyszerű általam még nem ismert megoldás, de hát próba cseresznye ez vanKöszönöm a segítséget!
-
cashback
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Már szinte tűkön ülök az új vga miatt...
Amúgy win7 alatt most arra lettem figyelmes, hogy ha asztalról indítom el ikonra kattintva a játékot, az affinitásnál megnézve mind2 cpu magot használja és használja az egerem oldalsó gombjait is.
Ha xfire-n lépek be ott se az egerem oldalsó gombjait nem ismeri fel és 2 magot se használ csak 1-et. Kipipálni meg nem tudom, mer futó folyamat.Szóval most belépek játékbe /connect xxxxx:xx és így játszok. (w7 alatt csak)
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Helló!
régi nagy problémám megint előjött, csatlakoznék egy szerverre, de csak várakoztat, aztán szétkapcsol...így volt ez amióta megvan a router, de egyszer ismerős megoldotta, statikus ip-t állított be+port forwardolt...tegnap ment, ma meg nem akar csatlakozni, pedig hozzá sem nyúltam, szerintem valami sz@r frissítés kavarhatott be CoD4 ugyanez... tudna valaki segíteni?
megpróbálom megkérdezni valamilyen routeres topikban is, de hátha itt kapok választYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
pr1mzejEE
addikt
toxicálódtam
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Patrick #8689 üzenetére
Holnap délben szerzek egy dvi átalakítót és megnézem. Ha azt veszem figyelembe, hogy a 96gt-met nagyobb felbontásokban helyenként 160%-al megverte elég jó vételnek tűnik
Remélem fix fps-ek lesznek. Bár az előzővel is csak füstben ment le.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Patrick #8691 üzenetére
Ha jól tudom a 96gt meg a hd3850 közel ugyanaz a teljesítmény. Nekem azzal is megvolt a 333 fixen, dx7-full graffon akárhol, csak épp, ha sok ember volt előttem vagy füstbe mentem lement. Most már remélem nem fog
Kicsit sajnálom a 96gt-m, jól csinálta a dolgátAmúgy valóban egész tetszetős géped van
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Kipróbáltam, eszméletlen jó. Beraktam 1980x1020-ba a játékot, és tj-n füstös mapon beálltam középre mg-vel szemben a roncss mögé. Ott eddig 190 fps-em volt most 400 füstbe 150ig megy le, de kb 1 mp-ig 200 van ott is
-
Pubszon
veterán
Nem olvastam vissza, ezért bocs ha már volt.
De megtaláltam a NOD32 által vírusos frissítésre a megoldást.Angolul:
1. Open Nod32, disable file monitor (AMON) and disable the internet monitor (IMON).
2. Now launch the xfire update. It will update with no problems.
3. Now re-enable your AMON and IMON. Done.Magyarul:
1. Nyisd meg a Non32-t, ott kapcsold ki a fájlrendszervédelmet (AMON) és a Webhozzáférés védelmet (IMON).
2. Indítsd el a Xfire és hagyd, hogy frissítsen. Gond nélkül lefut a frissítés.
3. Kapcsold vissza a Nod32-ben az AMON és IMON funkciókat.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Patrick
addikt
válasz Pubszon #8699 üzenetére
Arra nem tudsz véletlen megoldás, mi a lóhererákért fagyok ki?
Ha kikapcsoltam a nodot is kifagytam, ha letöröltem minden védelmet és kikapcsoltam mindent, akkor is kifagytam a cod2-ből.
Most azt próbálom, hogy PB OFF-os szerverekre megyek fel, egyenlőre onnan nem fagytam még ki soha.
„Aki barátot talál, kincset talál."
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest