Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbilla09
tag
nemregiben megvettem a cod2t. alkalmi vetel volt, mar regota vartam egy ilyen lehetosegre. regen sokat jatszottam vele. en balga azt hittem, hogy eltuntek a csalok ... hat tevedtem. probaltam kulfoldi srv-en is, ott meg az 1.2es verzio fut, amin meglepodtem. miert hasznaljak meg mindig az 1.2t?! ... ha lenne ra lehetoseg, szivesen kiprobalnam ezt a CB-zest. kimaradt a codos karrierembol
-
Kassadin
addikt
válasz bimbilla09 #13114 üzenetére
Csak felidegesíted magad rajta...
-
po1son
addikt
válasz korcsi #13118 üzenetére
én játszottam már szerintem legalább 1000 cb meccset, ha nem többet, de eddig max 2-3x futottam olyanba, aki aimal játszott. De azok hamar meg is kapták a büntetésüket, mivel a lassításoknál egyértelműen kiderül, hogy nem rántásról van szó, hanem vmi oda húzza neki.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Kassadin
addikt
válasz bimbilla09 #13116 üzenetére
Csak a saját tapasztalataim alapján tudok véleményt mondani, elég rossz érzés az, amikor a másik csapat nem a saját tehetségük miatt nyer. Elsőre, tizedjére még oké, aztán egy idő után beleunsz, és hagyod a francba az egészet.
-
po1son
addikt
válasz Kassadin #13123 üzenetére
Csak van olyan, aki a fél életét itt éli le a játékban és, ezért játszik ilyen szinten. Mondjuk én is rengeteg időt játszok vele már több 1000 órám van, amire nem nagyon lehetek büszke, de hát nekem ez az egyik kedvenc szórakozásom. Persze megjegyezném, hogy nem ez az egyetlen hobbim.
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #13124 üzenetére
Jó játékos nem egyenlő csalóval, így van. Mondjuk én már anno is jókat röhögtem, hogy 1200 ponton lecsalnak. AZ aztán hatalmas dicsőség. No nem mintha a csalás szép dolog lenne, a játék fertője. Játszottam jó csapat ellen cb-n nem is egyszer, vannak persze, aláírom. Lényegében a cod2 közösség egy bizonyos részében semmiféle gerinc nincsen, amikor lecsalnak egy noname szutyok nc-n is, akkor mit lehet erre mondani.
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #13126 üzenetére
Mármint, hogy kifogtam az ilyen ellenfeleket? Lehet. Mindegy. Az az időszak elmúlt. Kár, hogy a sok csaló tönkreteszi ezt a remek játékot, és kár, hogy itthon már nincsen akkora közössége, mint amit megérdemelne. Pontosabban van közössége, csak ez a szó semennyire se fedi a valóságot. Mondjuk más játékban se, legalábbis cs-ben semmiképp.
-
Maax
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a szerveren miként lehet kikapcsolni a jumpot?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv. Norbi
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki segítsen már.
Ez mi a petscha?
Mert én nem írtam át semmi guid-ot mégis mást ír. Ez undorító.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki segítsen, mert most új állás van!!
Felmentem német szerverre, beírtam, h pb myguid és ugyanazt adta ki, amit a gyerek is mutatott, tehát a rosszat. Beléptem menübe mondom mi f*szom ez és egy számomra soha nem látott szám sorozat fogadott key code gyanánt. Na itt már tiszta ideg voltam, de a tetőpont most jön, mert beírtam a "régi" (azaz aktuális) cd kulcsomat és reconnectnél Global Punkbuster Guid Bann-t írt. Na nem kell mondanom gondolom, hogy mennyire ideges vagyok.
Esetleg találkozott valaki ilyennel?
Mi az, hogy másik cd keyem lesz meg guidom amivel tudok menni minden origi szerverre meg stb a régivel meg global pb guid bann?Ez hihetetlen és felfoghatatlan számomra, nagyon felháborító, mert amúgy nem ismernek sokan, de most a jó hírem is elszállhat. Soha az életben nem csaltam.
CSAK ÉN LEHETEK ILYEN SZERENCSÉTLEN?
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Kassadin #13134 üzenetére
Elvileg igen, hallottam róla, mikor ts-en beszéltek páran, hogy így-úgy ellopkodják a kulcsokat. Én soha az életben nem hittem volna, hogy ez velem is megtörténik, de igazából nem is érdekel csak az, hogy hogyan lett egy teljesen másik eredeti (ergo kifogástalan) cd-keyem?
Meg, hogy ez már az 5. guid lesz, amit be kéne írni, mert még abban is béna voltam.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Kassadin #13136 üzenetére
Alap esetben igen, tényleg csak a guidomat tudják megnézni, annak is csak pár utolsó számjegyét.
Felfoghatatlan számomra, hogy (tegyük fel) ha kicserélték, ez neki miért jó?
Sajnos van pár módja annak, hogy ellopják a kulcsomat. (vírus vagy vmi keylogger nem tudom).Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
pr1mzejEE
addikt
Ennyi, erről szól a történet: [link]
Ez fogadott miután beírtam a guid-ot.Valakit kibannoltak, engem meg jól megloptak és beírta az ő bannolt kulcsát az enyém helyére, az én tiszta keyemet meg lecsalta. Mivel kb fél évente cbzek intenzíven 1 hónapot (kb 30 war ~ napi 1), ezért én mint alkalmi cb játékos nem vettem észre, mivel addig csak puboltam (azt is ritkán) és pcw-t toltam.
Ezek után nem fogok többet cod2-ni, de talán még csak codozni sem. Undorítónak tartom az ilyen embert, aki ellopja a másik pénzén vett cd kulcsot. 4 évig használtam csalás mentesen és most ki van bannolva én meg egy olcsó szar cheaternek leszek elkönyvelve.
Köszönöm a segítséget, Kassadin
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Kassadin #13134 üzenetére
Én már sok mindenen nem lepődők meg. Van olyan ismerősöm, akinek néha használták a cd kulcsát. CB-én rákeresett a saját guidjára és megtalálta az illetőt. Diszkrét volt és nem küldte el melegebb éghajlatra. Megkérdezte, hogy honnan van meg a kulcsa. Aztán az illető lefotózta az első 8 kódot a dobozából a haverom meg a végét és kiderült mind2 ugyan azt a kulcsot kapták...
Egyébként érdemes írásvédetté tenni a fájlt, mert könnyen felülírhatják vmi csúnyasággal...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
chungee
addikt
-
-
dav1dkaah
tag
Mostanába vannak úgynevezett " pamhack "-ek is. Én még nem találkoztam vele. De látod nem hittél nekem, de mások miatt is lehetsz banned.
Sajálom egyébként. Próbálj meg utánna járni kérdezősködni GV-n meg CB-n esetleg. Hátha lefotózod nekik a kulcsod és feloldják a guidbannt róla vagy ami van rajta.Bár mostanába lesz..nak mindent az adminok.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz dav1dkaah #13148 üzenetére
Gondolom ezt nekem írtad
Ez esetben, igazából már teljesen mindegy, ráálltam a cod4-re.
Nem éri meg sokat szenvedni a semmiért, mert nem fogják feloldani szerintem, meg igazából nem is érdekel annyira, hogy utánajárjak.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz dav1dkaah #13148 üzenetére
Ficho pamhaxot mindenki ismeri.
Én egyszer játszottam ficho ellen. Első map-ot (burgundy) nagy szenvedéssel lehoztuk utána kaptunk egy 9-1et ellenük tjén. Aztán tjén egészen 19 körig lehozták és utána leléptek.
Ilyeneket műveltek link és itt a matchlink.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.