Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
válasz scope2007 #12354 üzenetére
Erről beszélek, ezt írtad te is nem? Vagy bennem vana hiba és nagyon keverek valamit már?
| www.diablohungary.hu
-
pmatthew
tag
hi. Felraktam notira cod2-t, beállítottam natív felbontást (1366x768) és mégse néz ki úgy, mint ha natív felbontáson lenne (nem élesek a betűk stb.). Miért lehet ez?
-
senior tag
Üdv.
Nem tud valaki megbízható CoD2-es nem túl drága, megbízható, német szerveres lehetőséget kínáló szerverhostingot?
fontos lenne, és köszönöm előre is!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz mZoleee #12365 üzenetére
3 hónapra német szerver luxhosting.hu 3000 ft körül van 10slot.
De lehet csak 2700.
1 hónapra 1000ft.
Szerintem nem rossz, én mondjuk soha nem laggolok sehol sem, szóval mondhatom, hogy én még ezeken a szervereken nem tapasztaltam lagot.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
scope2007
addikt
-
Dot
őstag
válasz scope2007 #12371 üzenetére
Érdekes. Nem kellene 2x akkorának lennie! Kivéve ha 5-10ms német szerón
Ráadásul a luxhosting a LeaseWeb adatparkjában lévő szervereket használja. Magyarországról /bix-ből/ közvetlen kapcsolat van ezzel a parkkal! Tehát csak akkor van lagg, ha ezt a vonalat terhelik.
holland szerver:
C:\Users\Dot>tracert 85.17.143.25Tracing route to server5.luxhosting.hu [85.17.143.25]
over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms Dot [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 <1 ms <1 ms <1 ms te-2-4.bb01.szekesfehervar.digicable.hu [78.131.
4.185]
5 3 ms 2 ms 2 ms po-1.xr01.budapest.digicable.hu [78.131.3.194]
6 28 ms 26 ms 33 ms bix.leaseweb.net [193.188.137.151]
7 32 ms 32 ms 32 ms ten0-0-0-6.crs-evo.leaseweb.net [85.17.100.210]8 32 ms 32 ms 33 ms po100.sr1.evo.leaseweb.net [85.17.100.226]
9 31 ms 31 ms 31 ms server5.luxhosting.hu [85.17.143.25]Trace complete.
luxhosting német szervere:
C:\Users\Dot>tracert 95.156.230.45Tracing route to 95.156.230.45 over a maximum of 30 hops
1 <1 ms <1 ms <1 ms Dot [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 <1 ms <1 ms <1 ms te-2-4.bb01.szekesfehervar.digicable.hu [78.131.
4.185]
5 3 ms 2 ms 2 ms po-5.br01.budapest.digicable.hu [78.131.3.1]
6 3 ms 2 ms 2 ms cr01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
7 26 ms 18 ms 18 ms xr01.frankfurt.rdsnet.ro [213.154.125.49]
8 61 ms 24 ms 24 ms 20gigabitethernet4-3.core1.fra1.he.net [80.81.19
2.172]
9 47 ms 58 ms 24 ms optimate-server.gigabitethernet2-12.core1.fra1.h
e.net [216.66.84.254]
10 20 ms 20 ms 20 ms 95.156.203.34
11 20 ms 20 ms 19 ms 95.156.230.45Trace complete.
Míg a német szerver egy picit hosszabb úton és egy több forgalmas hopp-on érhető el. Nap közben féleg estefele terheltebb a német hálózat ezért nagyobb a ping. Ha kell és nem felejtem el holnap csúcsidőben csinálok egy ping tesztet, akkor nagyobb a ping és persze a leterheltség miatt laggok is vannak! Haver Darmstadt-ba egy telekommunikációs cégnél mérnök, Ő is hasonlókat mondott.
Ja és akkor nem beszélve az ellenfélről, akik 90%-ának jobb pingje van a hollandon ezért élvezetesebb, kiegyenlítettebb a játék.
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
cashback
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Már a TZAC-ot is feltörték
De ha jól tudom codehook bypass-t nem csinálnak rá, szóval hurrá sok csaló kiesik, de marad még pár.
-
scope2007
addikt
na ebben az esetben tényleg korrekt...
pr1mzejEE: na látod ezért még cbzni se érdemes.. igazából sose volt az legtöbb csíter, csak letereli jól
egyébként TZACról még nem is hallottam.. igaz utoljára mikor játszottam uac volt az új
most tettem fel ismét a játékot.. rá is nézek hogy mi ez a tzac[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pr1mzejEE
addikt
válasz scope2007 #12375 üzenetére
Én amikor cb-zek a legfontosabb számomra, hogy játsszak egyet és legyen valami feelingje a dolognak (pl. official match meg ilyen alapok).
Az hogy vereség vagy győzelem (netán döntetlen) lesz belőle nem érdekel annyira.
Soha az életben nem írtam confot, meg még az ellenfél guidja után se néztem soha utána.. Kb ennyit errőlMajd egyszer, ha valami videó féleséget raknék össze magamnak meg a clan-társaimnak jól fog kinézni, hogy van némi rendszerezettsége pl a neveknek.
Attól függetlenül, persze mindent megteszek a győzelemért!
-
korcsi
veterán
Van itt esetleg olyan a Tolnáról űzi a játékot?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Vanir
veterán
válasz po1son #12378 üzenetére
Mi háromszor vertünk szét egy magyar csapatot, háromszor confoltak, háromszor lett ban a vége. Én nem szégyellem, hogy kétszeres returned vagyok, olyan korrupt az egész cb rendszer, hogy hihetetlen. Soha nem csaltam, mégis kaptam a banokat, így ip egyezés, úgy ip egyezés, minden kutyafüle.
-
scope2007
addikt
úgy ahogy mondod... engem még UO bannoltak CBről egyszer... valaki játszott a nevemmel [ugye azt könnyen megteheti bárki]és szétcsalt mindent .. de a pbguid nem volt egyező az enyémmel és mégis bannoltak 3hónapra vicc az egész.. cbadminok meg főleg
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Pontosan erre van a guid!
-
scope2007
addikt
válasz po1son #12381 üzenetére
nem pubon csalt a gyerek, hanem cb-n.. az én nevemmel... és engem bannoltak..
ez 5-6éve volt kb.. mint írtam még UO-ba... és igenis bannoltak.. gyökér cb adminok voltak akkor... sőt lehet most is azok vannak
[ja és a guid is egyértelmű volt, hogy nem az enyém.. nincs 1000beregelt guidom cb-n... tehát nobrain powa volt náluk]escobear az mi? valami jégkrém?
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
Sziasztok , azt szeretném kérdezni , hogy tehetem gv streameddé a szerómat ? Előre is köszi
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Vanir
veterán
-
Dot
őstag
válasz n a x v i L #12386 üzenetére
Most leírnám részletesen, de már 3éve csináltam a mienket, szóval 1-2 dolog elég homályos!
Ja és remélem azzal tisztában vagy, hogy csak eredeti szerveren működik a dolog!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Kassadin
addikt
válasz scope2007 #12385 üzenetére
Amíg annyi csaló van cb-n, szerintem még a normális cb admin se tud sok mindent tenni. Cod2-t itthon 3500 forintért vesztegetik, na most pl. németben se lehet drágább. Nem hinném, hogy megterhelné őket(vagy a szüleik pénztárcáját) ez a kiadás új guidra, ha esetleg banánt kapnának. És kezdődik minden elölről. Szerintem cod2 egyik legjobb fps(a source mellett természetesen, micsoda ellentmondás vagyok! ), de a csalók teszik tönkre a tisztességes játékosok játékát. Többek között ezért is hagytam abba anno.
[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv
Lenne egy problémám.Egyik nap játszottam a Cod2Multival.MInden tökéletesen működött.
Másnap a szerver csatlakozásánál az awaiting connectionnál nem enged fel.Elszáol végtelenig . Nem tudok játszani.
Erre szeretnék megoldást találni.Másik gond.
Meg van a fix 333Fps de nem tudok sehogy gyorsan lőni.Ezzel mit lehetne csinálni?Előre is köszönöm a válaszokat.
Püben is írhattok.[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
Ez így van.Szerintem is WTF.Nem csináltam semmit azért nem értem.
-
kisÁdi
aktív tag
Már mindennel próbálkoztam de nem megy.valami konkrétum.Klikkelőt is kipróbáltam de azt nem szeretném használni és azzal se lő túl gyorsan.
És az első kérdés jobban izgatna hogy mért nem tudok csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest