Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Gondoltam pubolok egy kicsit ma éjszaka
Fcg szerveren szinte nincsen tiszta játékos és még az admin is csalSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Én is azért járok oda, mert aránylag ez a legjobb sd szerver euba, de most valami nem volt rendben. Általában, ha ezen a szerón játszok, akkor 30 alatt nem vagyok, de tegnap éjszaka az is szenvedés volt, hogy +-ba legyek.
Legyen annyi elég, hogy füst az nem nagyon volt az ellenfélnek...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #12257 üzenetére
Ezt mire írtad?
Nem, csak folyton ott puboltam. De amúgy tényleg nem ismerem.
Fogalmam sincsen, hogy ki az admin, az tény, de mondjuk az érdekel(t) a legkevésbé. Csalni mindig is fognak, erre írtam, hogy ne lepődj meg ilyesmin még ott sem. Játszottam már én is csalóval meg csaló ellen is. Sok mindent szerintem ők se tudnak tenni, cod2 cdkey-t bármikor tudnak vásárolni...Amúgy egy srác pont fcg szerveren scriptelt.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #12259 üzenetére
Nem értem, miért voltál felháborodva(teljesen fölöslegesen), túl hamar kapod fel a vizet a semmire.
A 90% tisztaság azért túlzó, játssz akkor amikor nincsen admin, mondjuk hajnalban. De hajnal se kell hozzá, délután is simán feljött a delikvens csalni, amikor fellépett, már írták a többiek, hogy csalni fog. És így is lett. Amúgy talán azért "tisztább", mert eredeti szerver. Ilyen szempontból akkor a paranoia is tiszta...
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Kassadin #12260 üzenetére
szeretem, amikor egy olyan dologba vitatkoznak velem, amibe nekem van igazam...
nah de biztos megint bennem van a hiba 4 év játék és jó pár offline és online győzelem után"Nem értem, miért voltál felháborodva(teljesen fölöslegesen), túl hamar kapod fel a vizet a semmire."
hát ezen behalok
honnan tudod, hogy mi történt egyébként? Mert le se írtam semmi konkrétat... Gratulálok egyébként.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #12261 üzenetére
Miben vitatkozunk? Aki nem ért egyet veled, sőt más véleményen van, az már vitatkozik veled? Én úgy érzem, hogy eddig se vitatkoztunk, maximum leírtuk ki mit tapasztal. Engem nem érdekel hány éve játszol, meg mit nyertél, csak a minimális "tiszteletet" szerintem illik megadni a másiknak, habár ez csak egy internetes fórum
Szerk: Amúgy hány éves vagy? Sok mindent megmagyarázna a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Felesleges vitatkozni szerintem. (Szvsz az eleje tapasztalat csere volt a második része meg vita )
Az fcg-nek is vannak rosszabb pillanatai. Gondolok itt arra, hogy van amikor nincs egy csaló sem, de van amikor 10-ből 11 csal.
Amúgy jó szerver, bár én régen puboltam már, lehet változott a helyzet.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Kassadin
addikt
válasz pr1mzejEE #12263 üzenetére
De én eddig se vitatkoztam(az kicsit másképp festene), poison egyszerűen ilyen önérzetes meg fiatal, hogyha valaki ellent mer neki mondani, az csak azért van, hogy mindenféleképpen vitatkozni lehessen vele.
Járnak fel fcg-re is csalók, mondhat akárki akármit. Lehet hogy nem annyian, mint tört magyar pubra, de azért láttam én már ott érdekes dolgokat. Amikor én jártam fel, akkor azért voltak "szép" számmal csalók, lehet azóta elkerüli mindegyik azt a szervert, habár kétlem, a németek tartják életben x22-t is...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz po1son #12267 üzenetére
Csak leírtam, én mit tapasztaltam, még nem is bunkó stílusban, de te hoztad a szokásos formádat, gyalo-val se voltál valami visszafogott.
"tudom, hogy mindenhol szereted játszani az okost, ahogy elnéztem ph-n, de nálam nem kell cod2be"
Semmivel se érsz többet másnál(és a véleményed se), de még fiatal vagy, aztán azt hiszed, hogy körülötted forog a világ. Majd párszor pofára esel, aztán rájössz.
-
HPAA
őstag
szépek vagytok ...
************* censored
-
po1son
addikt
És már nem is fogsz.
Nyáron elvileg vki feltörte a paranoia szerver ftpjét (amit egyébként én kötve hiszek) és elég sok dolgot megváltoztatott és feltöltőt, aminek az lett a következménye, hogy akik a paranoia sd szerverén játszottak, egyszer csak ledobta őket a pb haxxika.exe-vel. Utána mindenki banned lett gv-én cb-én eceterá eceterá...
Szóval nem ajánlom senkinek se, hogy felmenjen a szervere.
Kivéve Kassadin[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
pr1mzejEE
addikt
Különböző cfg-kel semmit nem érsz el, bár ez szubjektív vélemény. Bár gondolom te sem azért cserélgeted őket, mert azzal 'jobban adja'
Én okos bindeket szoktam kinézni őket, bár a szoktam hanyagolható, 2-3 éve csináltam, mikor szar gépem volt, ma már nincs szükségem rá.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #12275 üzenetére
Én is sz@rgép miatt használtam egyéb cfg-ket... fps növelés miatt. yichi (asszem) volt az egyik legjobban bevált darab.
s754 Athlon 64 3200+ + 2*512Mb ddr1 + 7950GT 512/256 - Ingadozó 200-300FPS-t lehetett kicsikarni belőle.
COD4-nél 100-200fps (ugyan azon cfg fájllal)Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #12276 üzenetére
Emlékszem volt olyan időszak, amikor a pb miatt 30 fps-em volt állandóan. Azt az időszakot (2-3 hét) ki is hagytam. (Ha már a régi gépeknél tartunk)
Nekem egy p4-es konfigom volt, abból is a jobbik fajta, volt cod2-ben 180 fps átlagban (minden ultra lowon 800x600-ban).
Amúgy így cfg-ket sose raktam be huzamosabb ideig, max pár órára, mindig kivettem belőle, ami kellett. De kb csak azért csináltam, mert nem tudtam elviselni, hogy ennyit tud a gépem. Amióta van jobb, már nem is érdekel a téma.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #12278 üzenetére
Mióta gépet váltottam én sem variálok semmit a cfg-vel. Mindig az alap... amit beállít a rendszer.
A régin én is 800*600-ra raktam (cfg ultra negatív beállítás). Ha már 1024*768-ra állítottam akkor buktam 30-40fps-t. :S
Blind és egyéb mókolás... asszem blind... soha nem érdekelt.
Szóval ez az egy gomb nyomásra lő, fekszik, késel és még a wc-t is öblíti.Max ilyen "köszönés, bocsánat, np, grat" volt beállítva gombokra, de azokat sem nagyon használtam, mert mindig elfelejtettem mit hova állítottam és hülyén nézett ki hogy témától függetlenül belenyomkodtam.
Illetve nálam hogy valamelyik cfg-vel jobban adott volna... :S Soha. Tökmindegy volt melyik van bent... béna voltam azzal is és nélküle is.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz cashback #12279 üzenetére
Sokan nem is tudják, hogy a felbontásnak mennyi szerepe van az fps-ben. Ugyanígy a textúra minősége is fontos. (Anisotropic ás minden EXTRA az már le vesz az fps-ből).
Amúgy a bind-re gondoltál. Nekem sincs bindem, csak olyanok, amivel a polygon-t kapcsolom be-ki, vagy demot indítok el illetve állítok meg, stb..
"Illetve nálam hogy valamelyik cfg-vel jobban adott volna... :S Soha." - hát igen.. sokan ezt se tudják.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz cashback #12279 üzenetére
Mondjuk ez szerintem nem igaz hogy a cfg nem ad semmit , régen még a szar gépemmel amivel minimum grafon volt max 90 fpsem , akkor próbálgattam a cfgket , egyszer letöltöttem valami haxx.cfg-t (asszem ez volt a neve) , felmentem dmre kipróbálni , mellélőttem a csávónak és beadta aztán néztem hogy ezt hogyaf*szmba ?! Amúgy amíg nem lett új gépem végig azt a cfg-t használtam , teljesen bevált .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Vanir
veterán
válasz n a x v i L #12283 üzenetére
Azért adta be, mert:
1, Lag
2, Hitbox csúszásNekem is adott már be hihetetlen dolgokat, de ezt cfg-ben nem tudod beállítani.
-
Kassadin
addikt
válasz n a x v i L #12285 üzenetére
Vagy csak azt hitted(placebo), és közben tényleg jobban játszottál emiatt a dolog miatt.
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Mostanában bizonyos szerverekről kidob a PB a következő indokkal:
Unknown Windows API Function [131136]Ami elvileg amiatt kéne, h legyen, h kompatibilitási módban indítom el a CoD2-t.
Emiatt most direkt újraraktam, hogy rendben mennyen, de most is kidob.Közben nem megy semmilyen másik progi!
-
n a x v i L
aktív tag
válasz Kassadin #12286 üzenetére
Nemhittem .. Ha nem lenne semmi valóságalapja a cfgknek akkor mért vannak kitiltva a módositott (nem alap) cfgk a lanokról . A módositott alatt nem grafra stbre gondolok . Amúgy meg szerintem egy cfgnek a pingekkel való játszás lehet a titka .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Kassadin
addikt
válasz n a x v i L #12289 üzenetére
Azért vannak kitiltva, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon és a tudás miatt nyerjenek a jobbak. Úgy tudom, hogy cfgben rengeteg olyan dolgot lehet módosítani, amit a pb nem érzékel, neked viszont előnyöd lesz belőle. Viszont lanon kénytelen vagy az alapot használni, ezért se jó szerintem semmilyen más cfg, legyen bármi is a neve meg bármekkora a hírneve. Persze itt nem az fps-t növelő fajtákra értettem.
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Kassadin #12290 üzenetére
Logban meg lehet nézni az egész CFG -d így ha valaki ért hozzá és olyat talál (mint pl. ha nincs bebindelve maga a lövés vagy valamiféle VSTR cucc van benne, bár az lehet demo néző által is vagy WH on/off) akkor már tudod, hogy nem tiszta a játékos.
Szerk: Amúgy a CFG ha jól van megcsinálva nagyon sokat számít a játékban. Jobban adja a fejest és különböző bugokat etc. használ ki.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
pr1mzejEE
addikt
válasz korcsi #12292 üzenetére
Eltűnteti a falról a koszt. Ergo rengeteg textúra minta tűnik el --> fps+átláthatóság. Semmi játékmenetbeli változás.
A cfg-hez pedig: [link]
régi nagy klasszikus, de még mindig jól jön úgy látom..[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz pr1mzejEE #12293 üzenetére
Hát én nagyon nem akarok ilyen cfg és egyéb mókolást beiktatni a játékba. Élvezem hogy néha tudok játszani... attól függetlenül hogy megy, persze jobban élvezem ha jól megy.
Egy FPS javító cfg sztem elengedhetetlen egy gyengébb gépezethez.
Nagyon sok "pro" játékos videóján látszik hogy valami enyhe mozgásszervi bajjal küszködik, ahogy rángatja a fegyvert... Szóval gondolom a "pro"-knak is elengedhetetlen.
-
Vanir
veterán
válasz n a x v i L #12289 üzenetére
A pingre (ha jól tudom) két-három parancs van, mindhárom engedélyezett mind lanon, mind cb-n.
Lehet mesterkedni vele, még a füstöt is ki lehet venni configból, de ahhoz már buherálni kell az exét is.[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Miért nem lepődök meg...?
Láttam régebben ilyeneket hogy van MP44-nek külön, csipának külön, onlyrifle külön...maxPacket parancs... nálam COD4-nél volt hogy egyes szervereken korlátozva volt. Szóval előferdülhet 2-ben is. (nem csak az... volt valami lodscalegrid is vagy mifene amit még a ychi által kreált cfg megmókolt)
-
Dot
őstag
Pedig kíváncsi lettem volna arra a 2.-3. parancsra
Jobb netem mostanában nem lesz, mert ennél már csak a t-optika, de tuti nem fejlesztenek.
Sajnos számtalanszor van olyan, hogy nekem 35-40es pingem van 100-as maxpack-al, az ellenfélnek 60-70es és mégis az ő lövése talál előbb, jó oké később látom meg, lassan reagálok.. Csak, hogy én nálam van lövés, a csapattársamnál aki követ engem, annál nincs. Elég sokszor hangzik el ts-en: "Nálatok nem lőttem, mi?" és szinte mindenkitől.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest