Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    senior tag

    válasz Casanova* #6638 üzenetére

    Aha persze fél tártól.
    Soha viszlát!

    Más: A játékban a dediszerver hiány mellett még egy dolog jöhetne. Nevezetesen egy átszervezés azokbana módokban ahol a feladat nem egymás ölése hanem pontfoglalás,védés,stb. Ilyen az új battlefieldből csórt mód is.
    Szimplán nevetséges hogy a játék nem azt jutalmazza bőkezűen akik csinálták a feladatot, hanem azokat akik szarva a feladatra csak darálni járnak be.
    Ma egy challange miatt beevett a fene az operationsra...Nyertünk, foglaltam 8 ponton...öltem kb 10 ellenfelet...Utolsó elötti lettem minimal pontszámmal. Első helyen egy gyökér aki B pont melletti háztetőre rákempelt és lelőtt 29 embert, 0 pontot foglalva vagy négyszer annyi ponttal...Többi embernél ilyen 2-3 foglalás max...Gyakorlatilag ha nem foglalgatok folyamatosan, veszítünk... És ugyan ez igaz a legtöbb feladattal ellátott módra. Domination? Sokszor csak nézik a csapattársak a pontot és fregelnek. Leszarják nem foglalják. A lényeg a K/D és a sok pont amit kapnak.
    A tizedére csökkenteném a killért kapott pontokat a feladattal ellátott módokban. Persze nyilván rinyálás lenne ebből is,de perpillanat a jelenlegi pontozás cseszi szét a meccsek jelentős részét...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák