Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Damascus skin unlocked
    Kicsit le vagyunk maradva...

    ProEvoFan: Én csak magamból tudok kiindulni akik még quake-en meg ut-n szocializálódtak. Számomra a multi fps azt jelenti hogy haladok a pályán és lövök mindenre ami mozog, de később jelentek meg olyan fps-ek is amikben inkább lopakodva volt érdemes közlekedni.
    A másik hogy nálunk "öregeknél" még olyan játékok voltak amiben időnként vért kellett izzadni a továbbjutásért de mára ez nagyon leeegyszerűsítették mert a mai fiatal már nem akar órákat gyakorolni, skillt fejleszteni stb hanem azonnal akarja a sikert. Ezért szaporodtak el a kemperek is a játékokban mert mozogva életképtelen a játékos tehát a jobbik esetben a kempelést választja, rosszabbik esetben a csalást.
    Összefoglalva nekem pont ezért jön be shoot house mert ugyan ott is próbáloknak a kemperek de ott nem sok babár terem nekik, míg a többi pályán sokkal jobb esélyekkel indulnak mert millió ablak vagy fedezék van a pályán.
    Persze ki lehet őket ott is lőni de fél percen belül belefutsz egy másik kemperbe vagy akár ugyanabba aki most épp egy másik helyet választott...
    Na ezért játszok leginkább shoot house 24/7-et mert ott darálás van. Persze engem is darálnak de én pont magasról lesz*rom a K/D arányom. Valahogy erre nekem nem kezd el felállni...
    Nekem az a lényeg hogy szórakoztasson a játék és az nem szórakozás hogy befordulsz egy sarkon és halott vagy és elsőre esetleg azt sem tudod honnan lőttek le...
    Nekem az a szórakozás hogy befordulsz a sarkon és letoltok egy "vadnyugati pisztolypárbajt". Egyáltalán nem biztos hogy én jövök ki győztesen mert valamikor igen valamikor meg nem, de a lényeg hogy jól szórakozom a csatákon. Na ez az ami számomra a többi pályából hiányzik mert ott vagy halálra lőnek vagy én is állhatok be kempelni, de az meg annyira nem az én játékstílusom. És igen számomra nem csak az a kemp ha valaki scopolva guggol valahol vagy épp egy ablakban vár. Számomra az is az amikor 3-4 négyzetméteren forgolódik és ugyanúgy várja az enemy-t. Persze ezzel nem azt mondom hogy minden pályán rohangáljon de azért haladjon már egy keveset a pályán.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák