Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    válasz craftsman01 #26538 üzenetére

    Leginkább a játékidőre lennék kíváncsi, nem az arányra. Arány engem sem érdekel. Átlagos János napi 3-4-5 meccset szokott játszani, ezért nem veszi észre a hibákat.

    De amikor én napi 3-4-5 órát tolom és azt látom, hogy ezek a keménylegények a játék indulása után 2 perccel lelövik társamat a stadion alatt az már végtelenül szomorú. Utána amikor levadászom, mert egy noob, akkor meg csak az anyámat szidja... Előtte 2 játékkal meg másodikok lettünk, Crazy Kitti és 3 társa lett az első és tök jól elbeszélgettünk meccs utáni fél percben. Nem érdekelt, hogy kikaptunk, mert 2vs4-ben hármat leszedtünk egy fair küzdelemben.

    Engem nem érdekel, hogy nyerek-e vagy sem, jól akarom magam érezni. És ha hack, exploit, bug, stb kihasználásával ölnek meg az bosszantó. Hangot adtam ennek a fórumon, a saját gépemet szólom le, mert nem vett hangot, erre flegmán válaszolnak és emiatt én vagyok a csúf gonosz hókuszpók? Azért álljon már meg a menet...

    Erről a bughalmazról nem lehet csak szépet írni? Ha valaki szidja akkor máris ki van utálva? Beletettem 20 nap játékidőt, nem most találom ki ezeket. Beszélgettem lxMagicxl-lel, akinek itthon a legtöbb győzelme van, emlékeim szerint 2200 volt utóljára. Ő mondta, hogy gáz gránátot szoktak vinni, mert az aimbotosoknak nem árt se a flash, se a stun, de a gáz miatt ha lengeti a kezét, addig nem működni az aim. Ne tudjátok meg hányszor néztem vissza killcam-ben hogy falon viszi végig rajtam az egeret... Amíg 1,5 fölött volt az arányom állandóan kaptam belépéskor, hogy akit feljelentettem bannoltak.

    Elegem lett a játékból. Cold war óta semmi újítás. Rebirth map jó, de akkora mint egy ground war map. Fegyverek CW és MW ugyan azok, csak legalább az attachmentek egy része nem működik, vagy rosszul. Állandó, javíthatatlannak tűnő bugok (pl: Rosé), pálya alá menés, halhatatlanság, játékosok szemen köpése az időzített eventekkel és azok elérhetetlenségével. Április elsejei vicc az jó volt, kár hogy egy napig tartott... Only shoti & csipa is nagyon jó volt, kár hogy egyszer volt... Régebben ez a játék tele volt reménységekkel, CW óta meg csak lefele megy.

    [Amióta] valami lett az SBMM-mel azóta meg a földi pokol ez a játék. Az összes barátom utálja, mert élvezhetetlen. És ezért lennék kíváncsi a statisztikára. Aki nem játszik minden nap, vagy csak nagyon keveset, az nem fogja ezeket ilyen szembeötlően észrevenni. Részemről itt vége, játék törölve, elegem lett az SBMM általi hullámvasútból.

Új hozzászólás Aktív témák