Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz KaitouP #24328 üzenetére

    Petya, én nagyban tisztelem a munkásságod, mind itt, mind a CW topikban, és általában a véleményünk is egyezik, de itt most nem tudok egyetérteni a leírtakkal. Abban igazat adok neked, hogy mindenki azzal játszik, amivel akar, és fegyver sincs a fejhez szegezve a "megtérítéshez". Azzal sem vitatkozom, hogy a CW jobb vagy rosszabb, bár engem még nem szippantott be, de látok benne potenciált, semmiképp sem írnám le. De ez egyedi megítélés kérdése, ha valakinek nem jön be, akkor nem jön be, ha húszan mondják, hogy de ez jó, neki akkor sem lesz - mert ő így érzi, és hagyjuk meg a jogot, hogy mindenki azt érezze, amit.
    Ezzel együtt azt mondani, hogy nincs "tolás" az új rész felé, az véleményem szerint a tények, mondjuk úgy, figyelembe nem vétele. Az 1 év, 1COD, 1 év support világos, tudjuk, ismerjük. De most nem egészen azt nehezményezi a játékosok egy része, hogy ennek a résznek megszűnt a supportja, és ereje teljében ugyan, de magára hagyták, úgymond létezzen ahogy tud, az új, supportált rész árnyékában, azután nyerjen a jobbik. Sokkal inkább azt, hogy a játék 100% -os pontenciáljához képest egy alacsonyabb szintre tették, népszerű pályákat vettek ki a választható tartalomból, az új szezon csak az új rész tartalmairól szól, sőt, még a játék nevét is elvették, betették a WZ neve alá, mintegy az alól választható "másodlagos" játékmódot. Egy ilyen visszavett tartalom pedig nyilván kevésbé csábítóbb, több az esély, hogy inkább megnézi az egyszeri gamer, mit ad a "full supported" verzió. Láttuk a módosítások, az átnevezés, a pályák kimozgatásának az időzítését, nincs ezen mit szépíteni. Az üzleti modell világos, de az üzleti érdek nem feltétlenül esik egybe a játékosok igényével. Nem véletlen, hogy a sok új rész mellett 2019 -ig én is az MW2 -vel toltam only, mert az adta azt, ami tetszett - még ha sokkal újabb, csillivillib részek is jöttek. Ott kihaltak már játékmódok, mert nincs játékosbázis - de 11 év után sem azért, mert szándékosan kivonták őket a forgalomból.
    Szóval a változást meg lehet érteni, lehet vele együtt élni, valóban, mindenki azzal játszik, amivel szeretne, de ettől örülni neki, vagy tapsolni a történteknek nem muszáj. Ha pedig ennek hangot adnak a fórumozók, az azért van, mert bántja őket, a fórum pedig a játékkal kapcsolatos gondolatok cseréjére van kitalálva - hol mondják el, ha nem itt? Ha a topic most 70% -ban erről szól, akkor alighanem 70% -ban ez foglalkoztatja a topiclakókat. Hagyjuk meg nekik a szólás szabadságát, pls.
    És persze Peace :) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák