Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Jó kis videó. Ne értsd félre a kérdésem, nem csalózni akarlak. Hogy csinálod hogy többször pont arra vetted az irányt ahol az ellenség lapult és mozgott? 2. 3. kill például, és van még pár. Nem látszanak a UAV-ben sem. Jó füles stb.? Mert pontos vagy, jó a reflexed, de a kis titkot próbálom kihúzni belőled. Mert ugye a jobbaktól csak tanulni tud az ember, ha hagyják. Tudom ilyen dolgokat nehéz megtudni, mert senki nem osztja meg de hátha. Már rég óta foglalkoztat, hogyan lehetne egy két taktikát elsajátítani megtudni valahogy. Esetleg másoknak nincsenek jó tanácsaik amit lehetne hasznosítani? Olyan hely, beállítás, stb. amivel hatékonyabb lehetek, és esetleg nem ismerem vagy gondolom hogy jó lehet. Vagy naiv vagyok kérdésemmel?
-
Winne
nagyúr
Köszi. Nem válogattam, ez csak egy kiragadott videó, csak ki akartam próbálni milyen.
A hang miatt tudom, hogy merre vannak, rengeteget elárul. Jó hangkártya és jó fejhallgató teszi, figyelni kell nagyon, hogy honnan jön a hang és hogy milyen talajon megy az ember. Szerintem ha a hangra figyelsz nagyon fejhallgatóval, és nézed a radart, akkor már csak a jó fegyver kell és a reflexed fejlesztése, mert ez a játék már arról szól. Kempelni nem érdemes, nem lehet vele érvényesülni hosszú távon, inkább fuss, figyelj és mozgasd gyorsan az egeret.
Ha konkrét kérdésed van, én szívesen válaszolok, ha tudok.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Más: aki szokott feltenni videókat a youtubera attól kérdezem, azt hogy lehetne megoldani, hogy a videó minőségét ne butítsa le amikor feltöltöm? Hiába töltök fel akár egy blurayből kivágott jelenetet, azt is tömöríti, vagy nem tudom, de bekockásodik és fosul néz ki.
-
Winne
nagyúr
válasz radi8tor #8406 üzenetére
Nem jelöltem, de nem is láttam ilyet. Lehet ez a baj akkor. Töltöttem fel mkv-t is és hát a játékból kimentett dolgaim miatt érdekes ez, kicsit olyan homályos lesz, bekockásodik. Itt a lennti is ilyen szerintem, kukkants rá pls.
-
v!ct0y
veterán
MEgérte ez a free weekendes cucc. Áldom az eget, hogy nem vettem meg!
Tegnap tudtam jártszani 2 kört amibe nem volt csaló. Azóta folyamatosan csalnak! -
cool13
őstag
Köszönöm a válaszod. Én is ezt tapasztalom amióta a házimozi erősítőt használom a Sennheiser fejhallgatómmal. Felkeveri a sztereo fülesre az 5.1 hangot. Vagy valami hasonló történik. Jobban érzékelek mindent a térben. Mert figyelem én is a hangokat. Eredményesebb is vagyok. Vajon mennyit dobna egy Zallman 5.1 füles? Mert van egy otthon, csak gyenge a hangereje a hangkártyán hajtva, ezért nem használom. Arra gondoltam, az erősítő hangfal kimenetén hajtanám meg. Dobna valamit szerinted az 5.1?
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
mw3sa progiról tudtok valami leírást adni, mert megcsináltam de nem látok semmilyen játékost a programban, lehet valamit én nem állítok jól be
előre is köszi
-
Winne
nagyúr
Én használtam 5.1-es fülest is, használtam házimozierősítőt kétféle fejhallgatóval, Sennheiserrel és AKG-val is, usb-s headsetet is, és összegezve ott tartok most, hogy a minőségi hangkártya jelent a legtöbbet.
A házimozierősítők többsége nem csinál igazi térhangot fejhallgatóra, szal játéknál mindenképpen maradj sztereóban szerintem.
-
Winne
nagyúr
Xonar is jó persze, csak abból jól utána kell olvasni, hogy melyik neked a legjobb választás. Asusoknak jó a supportja, az xFi-nek ez a hátránya, de én nem bántam meg, 20 darab Mátyás királyomba került, amit akkor sokalltam, de nagyot nyeltem.
-
SQX_Barto
addikt
Már a Single-nél is éreztem, hogy ez a játék zseniális (pedig alapban CSS fan vagyok)
De ez a Multi egyszerűen hihetetlen. Nem állnék most rosszul, már a steamemen figyelne...
Egy nagy kérdés:
Kérlek nyugtassatok meg, hogy az elért szinteket később be lehet varázsolni a megvett játékba valahogy?
Válaszokat előre is köszi! És UP ennek az eszméletlen játéknak!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
LackoMester
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Köszönöm szépen, nagyon megnyugtattál!
Ami nem tetszik benne az a kicsit túlbonyolítás. Kismillió cucc, emblémák meg minden, de akkor is nagyon ott van ez a játék. Addiktív[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
cool13
őstag
válasz LackoMester #8424 üzenetére
Akkor nézek egy Sonart.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Motaba78 #8422 üzenetére
Nem.
Host nem csak privát játékban lehetsz. Ott nincs is értelme a programnak, mert úgyis csak azok vannak privát játékban, akiket te hívsz be, vagy le jelszavazod és kész.
Amikor indítod a játékot (játékmód választásról beszélek), akkor látod fent, hogy először 50-es pingnél jobbat keres, aztán 75-ösnél jobbat, majd 100-nál jobbat, végül ha semmit nem talált, akkor 125-nél jobbakat keres.
Akkor lehetsz host, ha jó gyors az Internet kapcsolatod és viszonylag gyorsan talál játékosokat. Ha 75-ös ping fölött talál csak, akkor nem valószínű, hogy te leszel a host.
Ha például 6-an vagytok partyban és 75-ösnél talál ellenfeleket, akkor mmég lehetsz host.
Remélem így már világos.⭐ Stella
-
csabi236
tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni!A mw3 multiplayer alatt "disc read error" hibával elég gyakran kilépeget.Valakinek valami ötlete?
-
MODERÁTOR
Hogy tudok reportolni playert ha nincs ott a menüpont? Marha jó... egy hete nem voltam gépközelben, végre kockulnék első kör aimbotos arc... kicsit felhúzott... 2 nap cheat heaven következik.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Mappa
addikt
-
kribe
őstag
Azért van előnye is a free hétvégének, sok a céltábla a shotinak
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Winne
nagyúr
Overpowered ez a fegyver nem kicsit. Milyen beállításban tetted fel a videót? A tiéd szebb, mint az enyém, de amiről itt korábban beszéltünk radiator fórumtárssal, nincs bepipálható HD opció nálam. Mekkora a fájl, amit feltettél?
-
kribe
őstag
Most a shotgun trollkodásra mentem rá, meg akarom szerezni a Range-t és Damage-t hozzá, mert még egyszer sem sikerült. Ha jó lesz, következő prestige-en unlockolom is azonnal hogy hallgassam a sok sírást hogy 5-6. szinten már Strikerrel nyomom
Fraps-szal vettem fel a videót, 1920x1080 29.97 fps-szel, aztán a Sony Vegas Movie Studio HD-vel fűztem össze és rendereltem újra "Internet HD 720p 30fps" beállításokkal, így a sok gigányi nyers videóból egy 315mb-os file lett. A feltöltött videóim között van olyan is amit 1080p-ben raktam fel, azok még jobb minőségűek.
Ez pl. 1080p vagy ez még a Black Ops-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
Köszönöm az esti game-et. A war a lengyelek ellen nagyon jól sikerült, nyertünk. Az ellenfél korrekt volt. A sok csaló után megváltás volt játszani. Eszméletlen, hogy mennyire elszaporodtak.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
kribe
őstag
Engem is meglepett hogy egyszerűen lehet kezelni, bár én nem csinálok semmilyen "videós trükköt" aminek utána kellene nézni vagy külön megtanulni... A youtube feltöltésnél meg semmit sem kell beállítani, ha HD videót töltesz fel, automatikusan elérhető lesz HD-ben is.
-
albert8
veterán
NA ma aztán szépeket lűttem
még egy QS double kill is összejött
[link]Adta rendesen barettelFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Sonja
nagyúr
Most játszottam életemben először CoD multit, és meg kell mondanom, hogy végülis tetszik. Igaz, az nem, hogy állandóan egy sarokban valaki gubbaszt, és ennyi neki a játék. Eltekintve ettől egész jó. Még 80-as emberke ellen is volt esélyem, és 2x is megöltem!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
LamaCube
addikt
-
-
Con Troll
senior tag
Na sikerült elcsípnem egy "olyan" killt. A videóban I2AMBO Navy EOD néven futok, a piros biléta felvétele után látszik, hogy elvileg lelövöm Arkanhell-t. 0:14-nél normál sebességen, visszaugrás után, 0:27-nél pedig lassítva. A nevek csak a 720p aktiválása után látszanak, bár így sincs túl sok köze a 720p-hez. Nem tudom miért lett ilyen gyatra a minőség, ráadásul a videó meg is ismétlődik hang nélkül.
Mindegy, a lényeg rajta van. Nem lőttem, mégis öltem. Hogy lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest