Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Hát eléggé az volt, még kérdezgette is hogy akkor ez most aimbot vagy wh. Aztán kirakta és elkezdett csalni mint állat. 44-2-nél léptem ki. A másikat 9-0-nál tette ki. Tényleg undoritó. Az Mw2-be sem volt ennyi csaló mint itt.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
-
Mappa
addikt
höhö de szokatlan BF után eszeveszett módon nyomkodom a Q betűt mert mindenkit spotolni akarok azt semmi ...egy bő 2 hónap azért kimaradt
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hihetetlen ! Ma este egy csalóba sem futottunk bele ! Köszönöm Steam !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #8755 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #8755 üzenetére
Mi egyetlen egy aimosba, de persze repült is fél percen belül Ja és HQ
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
zalyy
tag
Multiba jól lehet tolni azért
-
Con Troll
senior tag
Én is bőszen vagdosnám ki a játékból az arra méltó delikvenseket, de piszok ritkán vagyok host. Wifi-n játszom, lehet, hogy ez negatívan befolyásolja a hostolási lehetőségeimet? Pedig mindig maxos a jel, nincs vele alapvetően probléma.
-
Black Dragon
addikt
Ezt nemrég sikerült összehoznom, a hang nem tudom miért lett ilyen mértékű szar, de a videó a lényeg!
-
albert8
veterán
válasz Black Dragon #8766 üzenetére
Szép dobás
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Scholes9
nagyúr
válasz bognar110 #8692 üzenetére
Fasza videók, de egyet nem értek: nem kell fejlövés a távcsövesekkel ahhoz, h meghaljon az ellen? Elég testre célozni? Vagy ez mind fejlövés? NE hurrogjatok le, nem tudom, viszont érdekelne
Black Dragon: köszi, lehet le is veszem a polcról a játék dobozát és feltelepítem, kicsit kedvet kaptam hozzá, bár a sok csaló...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Anfänger
őstag
válasz @rglaaf #8773 üzenetére
Adná az Isten hogy hatékonyak legyenek! Minden csalót bannolni,és az account-okat is,meg az összes játékát a csalónak,nem csak azt amelyikben csalt.
Én megoldanám biztos,ha én is a játékkészítök közt dolgoznék,akár túlóráznék is,de csaló nem lenne ennyi!!!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
törölt tag
Srácok,Nem tudjátok van-e itt olyan lehetőség mint a cod2-4 ben,hogy én csinálok magamtól szervert,és arra feltudnak csatlakozni néhányan?Private match nem jó,oda csak 2 en lehet max :S.
Válaszokat előre is köszi.
SZERK: Bizzunk benne,hogy az Anti-Cheat team teszi majd a dolgát,és eredményes lessz.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Nájsz! Te kis cheater!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Polllen
nagyúr
Rossz hangcsatornára/kimeneti eszközrve van beállítva a felvétel.
Amúgy babakill.
DanielssssTermészetesen.
1. ingame a private match-nél indítasz saját host-t.
(a képre kattintva az látszik, hogy van mw3 dedikált szerver a steam kellékek között)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Black Dragon #8780 üzenetére
Hmmmm... Ha a gépeden rendben van, akkor a szerver oldalon lesz a bibi...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
Köszi,minden működik.Köszi pollen
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
AIRHACK!!!!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
stifi
senior tag
az komoly, hogy kivették a Mosh Pit playlistet és beraktak helyette 2 HC gameplayt?
anno ezt eljátszották az MW2-vel is, akkor hagytam abba..mi értelme van többször egymás után ugyanazon a játékmódon menni? mert most erre vagyok kényszerítve, ki be lépkedni ás váltogatni a playlisteket.. arró nem is beszélve, hogy ha playlistet váltok, szinte biztos hogy már egy futó (és persze vesztes) játékbe rak be, a Most Pittel el lehetett lenni órákig és mindig más pálya más játékmóddal jött, az elejétől, most meg...
a jó kurva anyjukat kérem szépen!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem,itt is van ez a parancskód hogy:com_maxfps (szám)? Vagy beállítja automatán a legnagyobbra?Mert nem egy csúcsszuper gépem van,hogy fixen meglegyen mondjuk a 80 fps. (nem azért kérdezem,mert fps függő vagyok,hanem azért,mert néha néha bejön 1 nagyobb fps lagg,és ez eléggé ront a játékélményemen)
Előre köszi a válaszokat.
-
Winne
nagyúr
Ez annyira azért nem nagy dráma, tudod, hogy melyik módokat szereted, azokon mész pár kört és váltassz ha megunod.
Amióta ez lett vele, nekem elkezdte feldobálni azokat a challengeket, amik már régóta megvannak, pl legyél FFA-n első-harmadik 3*, elértem 10* a sleight of handet, etc...
-
stifi
senior tag
hát de pont az volt benne a szép, hogy random adogatta a módokat és mindig friss játékba rakott be..
most meg válogassak én, lépkedjek ki-be és szinte biztos, hogy félig lement, vesztésre álló játékba rak be.. kinek van kedve hosszú távon ehhez?
szerk: az a napi kb 1 óra amit játszom nem akarom, hogy várakozással meg loading képernyővel teljen.. így is baromi fárasztó hogy minden második meccsre jut egy csaló aki elrontja mindenki játékát...
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
-
Polllen
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz Polllen #8793 üzenetére
Én nem is a mosh pitet becsmérlem, csak azt mondtam, hogy elhanyagolható szvsz a csak mosh pitet játszók száma, mert nem akkora probléma az én szememben, ha be kell állnom egy másik módba. Igényekről szól ez is, mint minden más.
-
cool13
őstag
Mivel lehet lejátszani/szerkeszteni a mentett videókat. (demo kiterjesztésű file)
-
Winne
nagyúr
Feltelepíted a fraps nevű programot, a játékon belül rámész a valult menüpontra, ott theater, kiválasztod a felvenni kívánt meccset, és play. Frapsban beállított gombot lenyomva elkezdődik a felvétel, újra megnyomva leáll.
-
cool13
őstag
Köszönöm!
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest