Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Az MW3 támogatja PC-re is a 3D-t? Eléggé ellentmondásosak a neten talált hozzászólások ezzel kapcsolatban...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Black Dragon #8653 üzenetére
Nekem az nem jó, meg az ati-n nézve ugyanezen a szálon elindulva a listát nem gyakran frissítik...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
bognar110
őstag
[link] Nézzétek meg ma Editeltem Remélem tetszik.
-
-
laca000
őstag
Ahogy látom Gyökér a Banned Gyökérnek nagy haverja:-)
Valszeg csaló az összes amelyik ott szerepel a táblán...
Fene a rusnya fajtájukat..
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
bognar110
őstag
válasz Black Dragon #8661 üzenetére
[link] Parancsolj
-
Anfänger
őstag
válasz bognar110 #8666 üzenetére
Nem! És azt is megmondom,hogy miért nem! Mert állítottál a FOV-on,ezzel elönyt szerzel a többi játékossal szemben,legalábbis az olyanokkal szemben,mint én vagyok,akik nem állítgatnak olyat,amivel elönyös helyzetbe kerülnek a többiekhez képest!
De azt tudod,hogy ezért BANN is járhat,csak idö kérdése.
De te tudod.
bye.[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
AAntii
őstag
Kipróbálom már én is ezt a fovos mókát, éjfél körül várható a fragmoviem, remélem majd lájkoljátok!
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
busman
veterán
válasz Black Dragon #8670 üzenetére
Nagyobb teret lát be....csal.
Mindaddig csalók ,ameddig hivatalosan nem engedélyezik a fov állítgatását...[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Szerintem meg szarabbakban lehet..........
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Anfänger
őstag
De amelyikben nem a menüben állítható,az szerinted miért nem a menüben állítható?
Mert jogtalan azt állítgatni. Ha a menüben elérhetö ez az opció,akkor le van szarva,akkor azt mondom szabad állítani,mert mindenki tud róla,egyenlöek az esélyek.(nehogy azzal gyere,hogy itt is állíthaja bárki) lehet,csak nem szabad.
Ez meg nem az a "jobb" játék,akkor miröl beszélünk?Mert felidegesítetek ezzel a FOV-al,veszek egy U alakú monitort,felállítom a FOV-ot maxra,oszt a monitoron belül meg forgok a székkel! Jó kibaszok mindenkivel! PFFFF XD
Black Dragon! Most viccelsz? Nagyobb a látótere,játsz pár percig úgy,hogy egy 2cm átméröjü csövön keresztül nézed a monitort,csak 5 percig,aztán vedd le a csövet a szemed elöl.
Képzeletben akkor írod át a FOV-ot,mondjuk mindenki más szeme elött megmarad a csö,mert ök nem állítják.
Èrted,mit akarok mondani.?![ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz tupacamaru #8673 üzenetére
Mondjuk én ha lehet se szoktam állítani. Anélkül is látok mindenkit
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
És ez befolyásolja azt, hogy milyen gyorsan lövi le az ellenfelet? A jelenlegi videóban nem vettem észre, hogy a FOV állítása miatt előnyhöz jutott, amit ki is használt, és akit alapból nem látott volna, azt lelőtte. Nyilván alapból ez nem éppen "helyes" amit csinál, de ettől még azon nem változtat, hogy voltak nagy lövései.
-
tupacamaru
veterán
Ennyi.
És ez befolyásolja azt, hogy milyen gyorsan lövi le az ellenfelet? Nem, csak azt hogy HAMARABB látja meg..................
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
Többet lát mint te ,és előbb látja mint te...ennyi.
Nagy lövések...pfff ..domon tédéemmezett....ahhoz nem kell nagy tudomány.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Anfänger
őstag
válasz bognar110 #8680 üzenetére
Meg kell tanulni úgy játszani,mindenkinek a képernyöbe lóg a fegyó!
Elárulom neked,nem szabad lámáskodni,egyforma eséllyek kellenek minden játékosnak,és egyforma szabályokat kell betartaniuk.
Remélem,azért figyelnek erre is a játék készítöi,és bannolnak is érte majd.
Mert ha nem,majd írok nekik,hogy mi a kisfas.om van,FOV-ot állítgatnak az emberek,meg ezt meg azt,miért nem játékkészítök még az Activison-nál? Meg miért állítgathatják büntetlenül?Miért hangzott úgy?
Nem vagyok én a világ legjobb játékosa,és nem is tartom magam annak,söt nem is akarok a legjobbnak lenni,mert úgy nem lenne élvezetes,de miért kéne elfogadnom,hogy velem szemben más-mások elönyt kihasználva gamelnak,ezzel az én esélyemet hátrányos helyzetbe sodorva??[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Logikusan gondolkozol messzebb van a fegyver a képernyőtől de próbáld ki. Mondjuk nekem úgy nehezebb hogy a képernyőmbe van nyomva a fegyver úgy nem tudnék játszani.
Anfänger:sorry nem mw3-mazok annyit alkalmi játékos vagyok mw3 terén, 9h nyomtam eddig a gameval november óta. inkább bf3 vagy black ops.
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
válasz Black Dragon #8684 üzenetére
A miért hangzott úgy bekezdéstöl neked szántam válaszolni,csak lejárt a szerk.idö limit.
busman:hajolj hátrébb.[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz Anfänger #8682 üzenetére
Mert van egy szint, ahol ezt már le tudod sz@rni. Ha jól játszol, akkor annyira nem érdekel téged az, hogy az emberünk használ-e FOV-ot vagy nem, persze abban az esetben zavaró lehet, hogy ha félsz befordulni a sarkon és közbe már ő le is lőtt. Ennyi erővel az UAV-ot is csalásnak lehetne nevezni, hisz a térképen megmutatja pontosan hol vannak az ellenfelek, és ezt kihasználva be tudsz ugrani eléjük, netán előre lőni, akkor most ez is csalás? Kicsit gyerekes szerintem, hogy a fov miatt sírtok itt. Játszani kell, és ha lenyomod őt, akkor a szemébe vághatod, hogy ennyit ér a FOV-od.
-
Anfänger
őstag
válasz Black Dragon #8687 üzenetére
Nem,az UAV nem csalás,az a gaméhoz tartozik.
Nekem gyakran lagos a game,holott a netem jó,de hogy még ilyenek is rádobnak egy lapáttal persze,hogy ellenzem. Lehet 3 monitorral is gamelni,csak nem sok esélyed van ellene,ha a fal mellé áll a játékos ,a szélsö monitoron belát az épületbe sok játéknál,ez bug,de sokan ezt kihasználják,német fórumon olvastam róla,sokak ezt is csalásnak minösítik,és sokan kihasználják.
Szerintem nem gyerekes dolog,szerintem a FOV-ot használni gyerekes,és jellemtelen.
Azonkívül ,így is a szemébe mondom,csak másképpen: FOV noob pl.
Mert én az ilyeneket csak noobnak vagy loosernek nevezem.[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
válasz Black Dragon #8687 üzenetére
Így van...
Anfänger: Nem tudom mit húzod fel magad ezen a fov dolgon, Amúgy meg biztos hogy egy csomó ember használja, meg is értem.[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz Anfänger #8688 üzenetére
Ti tudjátok, amíg az illető nem wh-zik vagy aim-ozik, addig engem nem érdekel ki mit szórakozik a játék beállításaiban, ugyanis addig nem tudod eldönteni, hogy csal-e vagy nem, amíg meg nem mondja, hogy FOV-ot használ. az UAV-ról pedig annyit, hogy a játékosok 90% nem tudja használni, és ezáltal mindenkit csalóznak, akik egy kicsit is kihasználják annak adottságait.
Mondhatod neki, hogy noob és miegymás, csak én úgy ítélem meg, hogy előtte neked kell letenned valamit az asztalra, ami nem egy 0-5-ös K/D arány vagy miegymás.
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
válasz bognar110 #8689 üzenetére
Én nem húzom fel magam ezen. Nyugodt vagyok. Meg van róluk a véleményem,ennyi.
Sokan használnak drogot is,ilyen alapon használj te is.Én nem fogom azt sem kipróbálni.
A holnapi viszlát mindenkinek.
Statot itt bizonyítani? Minek?
FFA-ba 30:1
30:3
De egyébként mint mondtam,mostanság nem nagyon gamelok a lag miatt.
Amikor kijött a game,akkor sokkal jobb volt,nem lagzott,de most nekem 90%-ban lagom van.
Azelött meg 10 meccsböl 8x csalóztak,de bizonyítgatni nem fogok,a szemembe így is úgy is noob aki a FOV-on kedvezöen állít a maga kedvére.[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
válasz bognar110 #8692 üzenetére
1. Amennyiben FOV-ot állítják ,akkor a szememben noobok.
2. Más fas.ával könnyü a csalánt verni.
Márpedig a 3. videóban is 85 a FOV.olvasd el a hozzászólásokat a vidi alatt. 2.oldalon találod.
Teljesen mindegy,hogy haragszom-e vagy nem. Lehet az életben nem dob minket egy lobbyba a game. Ezzel a FOV-al magadat csapod be kissé. Te tudod,de legalább ne légy rá büszke,vagy ne reklámozd. Jó szorakozást a játékhoz. Részemröl a FOV téma lezárva.
Jó pihenést mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz Black Dragon #8690 üzenetére
A fov állításnak szerintem shotgunnál, snipernél abból a szempontból van jelentősége, hogy míg az átlag játékos nem lát ki a fegyver csöve mögül, addig aki átállította annak ezzel a kellemetlenséggel nem kell megküzdenie. Nekem is szokatlan volt először, de rövid idő alatt meg lehet szokni és akkor nem lehet senkinek egy szava sem. A ki mit tesz le az asztalra megint egy érdekes kérdés, mivel még annak a játékosnak is vannak jó lövései, aki tegnap kezdte el a játékot, csak nem mindegy mekkora merítésből dolgozik, azaz minden második lövése ilyen, vagy tíz óra játékból tud kivágni egy épkézláb jelenetet.
A fovos mizéria amiatt jött elő, mert bognar a második ember kb. 24 órán belül, aki a bizergált fovos fragmovieját ajánlotta a nagyérdemű figyelmébe.
A mindenki lecsalózása sajnos annak szomorú következménye, hogy az elmúlt hétvégén játszhatatlan volt a cod, egy ilyen hétvége után pedig nem csoda, ha a legkisebb gyanús megmozdulás után farkast kiáltanak az emberek.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
cool13
őstag
A csalók köztünk járnak. Az a szörnyű benne, hogy kérkednek vele, el akarják hitetni hogy mi vagyunk a lámák, akik nem csinálnak semmit, csak játszunk. Tényleg vicc, hogy lassan már a két kezén meg tudja számolni az ember, ki a tisztességes. A csalás teljesen természetes lassan. Elkeserítő. De jó lenne egy olyan szerver, ahol mondjuk Tupa az admin, és korrekt tisztességes emberek járnak csak fel játszani. Remélem nem álom ez.
-
albert8
veterán
Én lehet benne lennék egy szerverben
Tudtok erről valamit, hol lehet bérelni?satöbbi
még szerintem lehetőség is lenne fent tartaniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
lacos001
senior tag
A fast xp szerverek eltűntek,vagy még léteznek?Esetleg,ha már eltűntek,akkor szétnéznék,mi újság a nagy világban......vagy teljesen felesleges,semmi újat nem látnék?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs