Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Akinek van kedve velünk mondjuk most demozni, vegyen fel steamen pls. fejnelkulilowas az azonosítóm.
Köszi!"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #7501 üzenetére
ÁÁÁÁ az teljesen ki van zárva
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Wans
aktív tag
inkább a fragekre megyek és sokat ffa-zok. nincs olyan, hogy jobb vagy legjobb.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
albert8
veterán
Mai best kép[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
huby80
senior tag
Srácok a BlackOpsot oda szeretném adni az öcsémnek de ugyan arra a steamra van beregelve mint az mw3 ilyenkor mit lehet csinálni? elöre is THX!!
-
laca000
őstag
Ma azon tűnődtem, hogy lehet van valamiféle "lagg cheat"..
Gyanakszom..
A t@köm tele a nyavajás kisebbrendűségi komplexusos, 14 éves csaló ostobákk@al..
Vagy ez kortól független?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
LamaCube
addikt
Tegnap és tegnap előtt waroztunk. Hát mit mondjak visszatértek a cod1-es emlékeim. A tegnapi meccsen ultra korrekt volt az ellenfél. A tegnap előtti meccsen egy pofázó, idióta banda volt. Mindkettőt hoztuk. SD volt és cb szabályok szerint. Pár TK befigyelt Persze most mindenkinek fontosabb a prestige, de utána indulhat a warozgatás ezerrel.
A taktikánk az jó volt rohangáltunk, mint a mérgezett egér
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
laca000
őstag
Nekem a "több mint a fele" nem elég
És nem is vigasztal, mi van ha több mint a felészer csak cheater bandába futok bele
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
tupacamaru
veterán
-
KAMELOT
titán
Hello! Valakinek már sikerült végig játszani a Survival Mode-t???
Észméletlen bugok vannak a Codban. Legjobb az amikor predatrorral a juggernautot eltalálom és nem hal meg.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
albert8
veterán
válasz KAMELOT #7523 üzenetére
ja hogy úgy érted aszittem 50 szintre gondoltál
úgy szerintem csak hackel lehet, de a leadbordsban van aki elvitte 70 meg 80 szintig is
nekem csak 33 a max asszemJuggert pedig ha riotos akkor tényleg van amikor nem nyirja ki
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
KAMELOT
titán
válasz albert8 #7524 üzenetére
1. sima jugger----ok
2. riot-os....mindig mögéje kell lőni a preadátort
3. armored...akkor is ok.
Nem mindig nyírja ki az a gond és ez bug....akármikor még ha mellé is lövöd a rakétát akkor is meg kellene halnia.
Hack nélkül is meg lehet csinálni. Nekem max 37. Tudod ha nem lennének bugok akkor simán lehetne csinálni. 30-as wave-től mindegyik ugyan az. Tudod úgy nehéz ha egyszeriben megjelenik mögötted az ellenség , helikopter átlő a falon meg juggernaut elé bedobsz C4-est aztán jön tovább.
Meg olyan ,hogy egészen más fele mutatja a térkép hogy mennek egyszeriben meg megjelenik előtted aztán mintha a többi is oda teleportálódna. Így aztán még esélyed sincs felkelni.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
megalover
tag
Sziasztok! Nagyon kezdő kérdés: van egy ATi Radeon X1600-os kártyával futó - nem kissé elavult - notim amin sajnos nem éppen tökéletesen fut a Game... De talán megoldható valahogy, és itt van valaki aki tudja a megoldást is. A gond az, hogy a menü és a játék egyéb szövegei kriksz-krakszokban jelennek meg (érdekes mód ilyen gondom még nem volt az MW2-nél...) Drivert nem tudok rajta frissíteni, mivel ami most van az az egyetlen amit a Win7 támogat viszont ez sajna Vista rendszerhez való driver. Ez lehet esetleg a gond, és ha igen akkor MW2 miért fut tökéletesen, az MW3 meg rosszul?? HHELP MÍ PLZ!
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
KAMELOT
titán
válasz megalover #7526 üzenetére
Talán azért mert ez a game már újabb cuccokkal van írva. Valúszínúleg driver gondok lesznek.
Nem ártana beszerezni egy modernebb gépet....minimum Core 2 Duo procival és HD4850 vagy GTX260 kártyával. 90 000ft környékén már egy ilyen komplett gépet kapsz.
Probléma mentessen FULL HD grafikán kisebb kompromisszumokkal futni fog a game HIG detailokon is. Stabilan 45-35 FPS meglesz. AA off legyen.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
megalover
tag
válasz Hunter2 #7528 üzenetére
Azért még nem kell kiröhögni, nem olyan rossz noti ez (amúgy jó kis HP NC8430) de különben sem kimondott játékra vettem, de nem lenne rossz lejátszani rajta a legutóbbi COD-ot is, ha már az előzők meg voltak!
Szóval jobb gép kell, driverrel nem megoldható. Amúgy ha valaki segítene, még esetleg benyomna egy képernyő-screent is a menüről mert halvány fingom sincs, hogy hol milyen beállításokkal próbálkozzak hogy gördülékenyen fusson, ha a szövegek nem is javulnak meg benne...KAMELOT: Ezt az "AA" kikapcsolást pontosan hol (fentről hanyadik beállításnál) tudom kikapcsolni a grafon belül?
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
válasz Hunter2 #7530 üzenetére
Mármint nekem ajánlotta.. semmi gond!
Azóta már kezdek kiigazodni a menüben, sikerült végre egy olyan grafikai beállítást nyomni, amin nagyjából élvezhető minőségben/felbontásban/sebességgel játszható a gépen a játék, és nem is olyan nagyon villódzik közben
Már a kínai szövegek is egész konszolidáltak lettek, egyszóval türhető a játék.. na meg az izgi repzis részen is túl vagyok! Fasza Game ez!!!Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
AAntii
őstag
válasz megalover #7531 üzenetére
Szia!
Van egy kis cucc, amivel lehet szerkeszteni a cfg-t, abban be tudod állítani a grafikát is, felbontás, képminőség, árnyékok stb. Korábban az egyik fórumozónk a menüben és a játékban található hang eltüntetésére ajánlotta én is ebből a célból szedtem le, de ezek a plusz opciók is benne vannak, akinek kell. Hogyha ezt a cuccot nem sikerül a hang eltüntetésére rákeresve megtalálnod, akkor még mindig megoldás lehet, hogyha mechanikusan átírod a cfg grafikára vonatkozó részét, mikor a black ops 4 magos jó vga-s gépen is szaggatott, akkor azt a problémát megszüntetendő egy csomó helyen leírták, hogy melyik paraméter mit jelenít meg, mit érdemes állítani a grafika lebutításához.
Instant megoldást nem tudok adni, de némi kereséssel (3 perc) eljutsz a megoldáshoz."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
megalover
tag
Hexeditor progira gondoltál? Hogy kell eztet használni? Még nem használtam ugyanis sose. Amúgy most egész jók a beállítások, lehet nem is kéne piszkálnom, bár rendesen melegszik a gép alja, de azért szép a grafika!
-
megalover
tag
Jaa, csak annyi hogy az 1280×800 natívos képernyőn icipicit torzan 1280×768 felbontásra állítva megy most.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz megalover #7529 üzenetére
ott tudod állítani ahol ezek közül tudsz választani....
1. OFF
2. 2x
3. 4x(#7530) Hunter2: tudom ,hogy notija van azért írtam hogy vegyen asztali PC-t Gamera: E7xxx vagy E8xxx + GTX260 / 275 /285 vagy HD4870 / HD4870x2
Más: Mai napon játszottam megint. 3x lőttem predatort a juggerra...meg sem kottyant neki. helikoptert lövöm mint az ökör...semmi. Szóval bugokkal 37 wave-nél többet nem sikerült megcsinálni. Néztem jutyubon videót. Láttam 54 wave-t....csak az volt a különbség ,hogy ott ketten játszották úgy meg igencsak könnyű. Vesztek 4 sentry gunt meg ketten lőtök. Úgy sima ügy. Egyedül viszont nehéz.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
szabi911
csendes tag
imádom a codot én már végig toltam nagyon nagy játék de azért többet vártam tőle de viszon nagyon jók a bónusz mapok 2 részre van bontva van a mission bónusz meg a survivor
ajánlom mindenkinek non jó gameszabi
-
megalover
tag
válasz KAMELOT #7538 üzenetére
MW3Config alkalmazásával nem sikerült, csak egy rossz használhatatlan cfg fájlt kreálni, kézzel és sima szövegszerkesztővel viszont meg tudtam oldani. Most még szebb grafja lett a játéknak!
Kéne nekem egy kis segítség, el vagyok akadva egy pályán. Ott ahol van mellettem egy tank és az utcán jön szembe az ellenség (szemből egy romos buszból is lőnek ránk) amikor az ellenség kiiktatva és mennénk tovább - ekkor megindul a tank és jobbra mennek a társaim - erre mindig kidob a pályáról, valami ablakkal és szöveggel, de azt nem látom hogy mi!! Ez valami bug lenne???
[ Szerkesztve ]
-
Grave Digger
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég feltelepítettem az Xfire-t, de a program nem találja a telepített játékok között se az MW3-at se a BF3-at. Szerintetek mi lehet a hiba?
-
Hunter2
addikt
válasz Grave Digger #7542 üzenetére
Nincs semmi baja, nem támogatja az MW3-at. A játékon belül van szerver kereső.
-
SipiBcs
őstag
De "szervert" nem tudsz vele keresni. A támogatás kimerül abban, hogy a barátaid látják, hogy MW3-al játszol!
szerk: végül is az eredeti kérdés az volt, hogy nem találja a játékot. Jogos a két pont.
Grave Digger: frissítsd az x-fire-t!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Jakesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest