Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz Ace owner #131286 üzenetére
Na, tegnap ott voltunk.
A ParkoloZoo-nál épp szerencsénk volt, huszonvalahány szabad hely volt.
Igazi murvás, gödrös parkoló.
Ha nincs jobb ...
Esélyes hogy reggel még normálisan van szabad hely.
Viszont az állatkert.. Nos személy szerint nem kapott el.. Nekem kisebb csalódás..Köszönöm az itteni segítséget, útmutatást.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
DonThomasino
veterán
XVII. kerületből lenne valaki aki tudna segíteni egy csomag átvételében?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
bajnokpityu
félisten
Moonswatch eladó!
https://hardverapro.hu/apro/swatch_omega_moonswatch_mission_on_earth/friss.html
Omega + Swatch Mission on Earth bolti ár alatt.
eladó topping dac
-
csibe1
addikt
válasz radi8tor #131308 üzenetére
Nem értem a problémádat: van egy kézműves, frissen fújt varázspálcád; a hazai útkarbantartók által lefestve, és tartósítva.
Legalábbis részben.
Oké, kicsit csálé a festés; de ingyen melóért ne várj csúcsminőséget.
A lényeg, hogy egyedi darab; pár száz év múlva nagyon sokat érhet." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Joci93
senior tag
Ki kell írnom, ami a hétvégén történt velünk. Bocsi az offért. Vasárnap éjfél után, BP. Leintettünk egy taxit, hogy vigyel már el a szalonka közbe az arénától.(Hárman ültünk a kocsiba). Értem én, hogy este van, de azt nem értem, hogy a pongráczi úton miért kellett 100-al menni + egy trolit beelőzni és elé fékezni. A fekvő rendőrön 35 - 40-el repültünk át. Örültem, hogy élve kiszálltam a taxiból. Gondolkodom, hogy valahol fel kéne jelenteni, amíg meg nem öl valakit a taxis.
Gyakori ez Budapesten, vagy csak én reagáltam túl?
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Ace owner
addikt
Felhigultunk nagyon sajnos. Repterre azert ejszaka en is haladok de amikor beesik a parabolikaba 90el utassal az eros.
Amugy Joci ott kovette el az elso hibat hogy leintett egy taxit. Ugy meg a cegesek is atvernek ha hagyod tisztelet a keves kivetelnek. Mindig appon kell hivni mert ott kovetheto a dolog es ha valami nem kerek egy panaszra nalunk pl. Siman kirugnak..Fekvorendort en is neztem mar be elofordul sajnos.
Ez nem szorakoztatas egyebkent csak sajnos a Bolt annyira tonkretette a piacot a strategiajaval hogy vagy a bonuszok miatt kell hajtani mint az allat vagy azert mert vegre van egy par oras idosav amikor porog a melo es probalja mindenki kimaxolni. Tul sokan vagyunk es erre jon meg az uber. Lesz ez meg rosszabb is.
Arrol nem beszelve hogy a berautos haveri cegekhez milyen formakat vesznek fel folyamatosan. Nulla elvaras legyen pulzusod es termelj mint egy droid. Igy lettunk tele drogdilerekkel, f1 pilotakkal, igenytelenekkel meg olyan fogalmatlan pancserekkel akik a busz savba se tudnak elindulni a kieg lampara mert nem ertik.A kedvenc storym meg mindig az a "kollega" volt akinek hatra bevolt keszitve a prosti ha szukseg lenne ra
Galaxy Fold 4
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #131315 üzenetére
A kedvenc storym meg mindig az a "kollega" volt akinek hatra bevolt keszitve a prosti ha szukseg lenne ra
Wehhehe, ez nagyot ütött. Javarészt amúgy Limo-zok már inkább. Azzal nem nekem fáj a benézett fekvőrendőr de még sincs halálfélelmem útközben.
#nincsbennetarcsi
-
bul07
nagyúr
válasz Joci93 #131313 üzenetére
Vedd fel telefonnal, majd be kell küldeni a rendőröknek vagy ha nem akarsz vele foglalkozni a BpiAutósok.hu-ra és majd ők átadják a rendőröknek meg a nyilvánosságnak.
Gyakori a gyorshajtás, ferihegyi úton mintha kötelező lenne nekik 100 felett jóval menni.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #131315 üzenetére
Az Uber az nem = Főtaxi, csak az ügyfélszám növelés miatt tejelnek az Uber-nek, hogy az app-jukon keresztül legyenek elérhetőek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bul07
nagyúr
válasz Ace owner #131319 üzenetére
Persze sok agyhalott kommentelőjük van, de ő általuk van esély hogy bűnhődni fog a vétkes.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ace owner
addikt
válasz Mercutio_ #131320 üzenetére
Fajt nekik hogy a Bolt elvette a kenyeruket es letarolta a piacot. Hallottam hogy bannak a soforokkel es hogy mukodik a ceg a mi oldalunkon ugyhogy megerdemeltek volna hogy csodbe menjenek. Mar csak a szerzodott cegek es a repi tartotta eletben oket de most megint kasza lesz mert sok kulfoldi fogja hasznalni az Ubert.
Uberes auto fog menni uber appon keresztul de az anyaceg a fotaxi lesz.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Stylewars_kp #131323 üzenetére
Vannak jo es rossz napok. Most nem kezdenem el 0rol az biztos. Teli szezon nagyon gaz volt es a nyar sem lesz olyan eros annyian vagyunk.
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #131324 üzenetére
Ha figyelembe veszem, hogy még jogsi nélkül (gondolom bevonták) is taxiznak, valszeg a szigorúbb ellenőrzés a "rendes" taxisok malmára hajtaná a vizet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #131331 üzenetére
Az. Becenevén Béla.
Masszív írtást az egész környéken, amilyen gyorsan csak lehet.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Jönnek azok mindenehonnan. simán a fal réseiből is, pincéből, kukatárolóból.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ha van fali csap, akkor kötelező h legyen összefolyó sajnos.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #131340 üzenetére
Ez jó tipp, egyszerűbb mint a beton és az átjárhatóság is megmarad.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
homerhamm
addikt
Éjjel durva világ volt. Vecsésen a vihar kitépte a buszmegállót.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
macilaci78
nagyúr
válasz homerhamm #131345 üzenetére
Az szép! Le volt egyáltalán rögzítve? Látok a kép bal alsó sarkán egy négyzetes talpat. A bódé elülső lábain ugyanolyan van és nem áll ki belőle csavar, tipli, akármi.
Sok éve egy 15 méteres fedett biciklitárolót láttam jó 50 méterre az eredeti helyétől fejre fordulva egy öntözőárok túlpartján. Az csak a térkőhöz volt lecsavarozva, ott is volt a lábain.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
homerhamm
addikt
válasz macilaci78 #131346 üzenetére
Szerintem le volt rögzítve, csak a rögzített része szerintem már régen volt karbantartva. Ráadásul még a Suzuki lökhárítóját is letépte a buszmegálló.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Sub-S #131348 üzenetére
Hátra borította. Szemből belekapott a szél, mint egy vitorlába, az első lábait felemelte, a hátsó meg forgáspontként maradt és letört a fa négyzetes lemezről. A kép alapján erre tudok tippelni.
A fa karbantartást igényel, teraszok, féltetők oszlopait is szokás elemelni a talajtól, hogy ne álljon a fa a pangó vízben, mert hamarabb tönkremegy. Vagy leássák a fát, de azt gondos kezelés előzi meg. A fém is tud korrodálódni, ha nem gondozásmentes felületet kapott, vagy anyagból van.homerhamm: mintha a Suzuki hátulja le lenne ülve. Élek a gyanúval, hogy a súly egy része még terheli.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest