Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Vagy nem löknek be valakit
Nekem az első emlékem a metróval 1983 környékéről
Édesanyám fogja a kezemet nézem ahogy a szerelvény begurul jobbról balra, ahogy fordulok balra hogy kövessem a szerelvény elejét valaki egy öregembert belök a szerelvény elé, az utolsó pillanatban mikkor odaért a szerelvény, ő elfut, aztán kiabálásDe kb ennyi mert nagyon kicsi voltam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bambano
titán
-
félisten
Ösztönösen sosem álltam a peron mellé, mindig a fal tövében vagyok, bármiféle, sínen közlekedő jármű peronján. Pedig régen még nem is tudtam ezekről a sztorikról..
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #130653 üzenetére
Pedig a Kontroll már nem mai film.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz macilaci78 #130654 üzenetére
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Agostino
addikt
sziasztok
dél-pesten személyes tapasztalattal tudtok esetleg ajánlani sütő szerelőt, aki egy bosch beépíthető sütőt meg tudna nézni? borzalom eddig a felhozatal...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valaki foglalkozik laptopokkal:
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DonThomasino
veterán
Valaki tudna segíteni abban hogy a jelenleg
elérhető dunai sétahajó utak közül melyik a legjobb választás ?
Vannak egyáltalán különbségek ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
macilaci78
nagyúr
válasz DonThomasino #130662 üzenetére
Egy hölgy ismerősöm az "all you can drink" pezsgőkóstolós sétahajókázást választotta, csacsirszegre itták magukat a barátnőjével.
-
ro_bert17
őstag
válasz DonThomasino #130662 üzenetére
Akár ingyenesen is, hétköznap? [link]
Lehet még piát is lehet felvinni -
Stylewars_kp
őstag
Valakinek van trambulinja amitől szabadulna? Kis hibás is jöhet.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok, akit esetleg érdekel kerékpár...nemrég ujitattam fel,de külföldre megyek tartósan,kell a kp, és nem tudom tárolni. Kiváló állapotú, de gyorsan pattintanám. [link]
( bp központban el is ugrok vele bárhová-illetve izléses alku belefér )[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
rushty
őstag
-
MrSealRD
veterán
Összegyűlt némi zseton a Nespresso-s egyenlegemen... Ha valakit érdekel a lehetőség akkor 10% kedvezményt tudok adni a webes árakból. Kapszulától a kávégépig minden játszik ami fent van...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
Pesterzsébeten van valami ajánlott kajálda? Valami beülős, hely, kockás abroszos, gyros, pizza, hambi, mindegy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #130671 üzenetére
ArtPub. Céges rendezvényünk volt ott teljesen rendben volt minden.
#nincsbennetarcsi
-
Stylewars_kp
őstag
[link] Buffalo
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Siriusb
veterán
Az éttermükben nem voltam, de rendelt pizzát ettem, az finom volt:
https://www.facebook.com/kakaspizza/
(Weboldalt csak a rendelőst találtam, bocs). -
fjudors
aktív tag
art pub, pasa kebab
-
macilaci78
nagyúr
-
Kickass
őstag
Az említett artpubtól nem messze van egy Pirog-Da, az is jó cucc. (Régebben a helyén egy Szasa burger volt, az se volt rossz)
-
Nikaré
őstag
Hi!
Pólus center Budapesti épületében van személy lift?
Lépcsőzni nem tudó miatt kérdezem. -
Atesz08
tag
Sziasztok ! Tudna esetleg valaki segíteni egy budapest 16 ker. pontosan cinke utcai adás-vétel lebonyolításában ? Miskolci vagyok, egy 5L- es festéket kellene átvenni és mpl –el feladni. Előre rendezem az összeget.
Előre is köszönöm szépen ! -
macilaci78
nagyúr
válasz Atesz08 #130681 üzenetére
Egyszer körbejártam a csomagküldő szolgálatokat, elég nehézkes folyadákot postázni. Faápoló szerrel kezdtem, végén az ásványvízzel is feladtam. Ami gyúlékony, ADR-köteles, nem veszik fel, de az ásványvíz is fagyveszélyes...
Úgy kerültük ezt ki, hogy a vevő rendelte a futárt és kész. Korábban fegyverboltként airsoft fegyereket postáztam, akkor is ez volt a trükk.
-
Atesz08
tag
válasz macilaci78 #130686 üzenetére
az is jó lenne, de kicsit bonyolódik és az még 1 személy akiben meg kell bízni. itt a hardver / prohardver oldalon azért vannak még megbízhatóak. szerintem a postával sem lenne gond, mert ez egy új bontatlan 5L -es doboz, amit ha beletesz egy épp olyan méretű kartonba, semmi baja nem lenne.
-
Atesz08
tag
Sziasztok ! Másként kérnék segítséget. Jár valaki Bp. –ről Miskolcra aki segíteni tudna ebben : egy bontatlan 5L- es festéket kellene átvenni Budapest 16 ker. Cinke utcában és itt Miskolcon átvenném. Előre rendezem az összeget.
Előre is köszönöm szépen ! -
macilaci78
nagyúr
válasz Atesz08 #130687 üzenetére
Oszkárnak, ki hajlandó csak csomagot is vinni, mindegy, mi az, amíg nem illegális és nem keni össze a kocsit.
Nekem Domaszékről hoznak így műanyag cuccot zsákban, mert a gyártó nem óhajtja dobozolni, hogy futárt küldhessek érte.
Egy Ph!-s arc felvesz a már kifizetett rendelést és egy Oszkáros ismerősének odaadja, aki felhozza.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rizso
addikt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Atesz08
tag
válasz macilaci78 #130689 üzenetére
nekem így is jó, ha van ilyen : Egy Ph!-s arc felveszi a már kifizetett rendelést és egy Oszkáros ismerősének odaadja, aki lehozza.
Van esetleg valaki aki tudna ebben segíteni ? -
Atesz08
tag
válasz Stylewars_kp #130692 üzenetére
Köszönöm szépen ! Oda is írtam.
-
Sziasztok!
Budapesten belül bárhol, van pékség ahol lehet igazán jó burgerzsemlét kapni? I mean, normális méretű, nyeljen el 2*15 deka húspogit és a körítést, foszlós, puha, megfelelően zsíros (vajas vagy akár hájas) tésztájú? Nincs most időm/lehetőség sajáttal kísérletezni.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Magnum_
nagyúr
iPhone 13Pro 128GB eladó.
I humbly and respectfully decline™
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #130697 üzenetére
Vagy megbízható...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Whisky topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest