Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Stylewars_kp #130350 üzenetére
Megpróbálhatnánk mi is több sávval. :kappa:
-
Qru
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #130349 üzenetére
Nem tudom, az USA fővárosban, vagy csak az államok fővárosaiban hány stadion van? Ha tippelnem kéne, kevesebb, így több hely jutott parkolóknak.
Azért Amerikában sincs minden lakóépülethez garázs, vagy a telken belül az autóknak hely.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz FoxiestFox #130349 üzenetére
A Puskásnál jó a tömegközlekedés. Teltháznál sincsen fennakadás. Simán kiürül a környék pillanatok alatt. De alapból ha sorban állással problémáid vannak, akkor lehet nem neked valóak ezek a rendezvények
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Ivy.4.Ever #130354 üzenetére
Nem hát, mindig kerültem a tömeget, annál jobban csak a sport bosszantana. Csak gondoltam élcelődöm kicsit.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hódmaci #130356 üzenetére
Közvágóhíd HÉV-állomás itt van egy köpésre. BKV 10-es gyűjtő érvényes rá Budapest belterületén, 3.000 Ft. 5 főnek pont elég oda-vissza. A HÉV vonalán néznék egy szimpatikus helyet.
A Milleniumteleppel együtt az 7 megálló. 10-20 perc menetidővel a kocsitól 5 perc sétányira tud leszállni és onnan egyenes az út az M0-ra. Lesz olyan, aki ennyi idő alatt a Soroksári útig nem fog eljutni kocsival a rendezvény végén.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hódmaci
senior tag
válasz macilaci78 #130357 üzenetére
Köszönöm.
Eddig ez tetszik a legjobban.
Bár megnéztük a menetidőket és elbizonytalanodtunk, hogy egyáltalán megéri-e autóval utazni. Sokkal olcsóbbra jövünk ki ha teljesen tömegközlekedéssel megyünk.
Az útidőben is összesen talán ~30percet nyernénk autóval.
Ami 1:48 a google szerint. Tisztán tömegközlekedéssel pedig 2:23
Így két alternatíva maradt:
1:
Dunaharasztiban van is egy jó kis parkoló amit kinéztem majd onnan HÉV
Dunaharaszti Felső<->Közvágóhíd
2:
Vonattal BP keleti pályaudvar és onnan Festetics Gy. U 24 Villamos Közvágóhíd
Ne kövezzetek meg de én utoljára tömegközlekedéssel akkor közlekedtem mikor még az újságárusnál vettük a jegyet vagy a sofőrtől.
Ne értsetek félre szoktam utazni de szinte csak autóval vagy "kerékpárral"
Hogyan tudok most jegyet venni a legegyszerűbben magamnak illetve a velem utazóknak?
Esetleg milyen tel. applikációval(kal)?
Illetve utazás közben hogyan tudom érvényesíteni a jegyemet?
HÉV vagy villamos, metró, troli stb. esetébenHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
macilaci78
nagyúr
válasz hódmaci #130359 üzenetére
MÁV és BKK oldaláról is letölthető az app.
MÁV-ot javaslom, mert az appban vett jegyre van 5% kedvezmény. Digitális jegyet ad kb azzal a küllemmel, amit a hőpapírra is nyomtatnak. A kaller a rajta lévő QR kódokat olvassa be.Az appban hozza tudsz adni további személyeket, személyenként kedvezményre való jogosultságokat. Pl nyugdíjas, diák, akármi. Kiválasztod a jegyet (dátum, járat), darabszámot, kell-e helyjegy, pótjegy, a személylistából bedobod az embereket és az app már tudja a kedvezményeket. A végén fizetsz és külön menüpontban megtalálod a jegyeket. Szépen lehet köztük görgetni.
BKK appban is lehet jegyet venni, de ott javaslom az automatát. A Keletiben is van, 10-es gyűjtő 3000 Ft. Appban, vagy automatában darabra 350 Ft a vonaljegy. A napijegy röhejesen drága.
Appban van 730 Ft-ért 90 percig érvényes jegy, ami ezidő alatt az átszállások darabszámától függetlenül érvényes mindenre Budapest belterületén. A papír alapú jegyet a járművön lévő készülékekkel lehet érvényesíteni. Az appban lévő jegyeket az ajtók mellett lévő QR kód beolvasásával.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hódmaci
senior tag
válasz macilaci78 #130360 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Ahogyan leírtad az árakat most már tutira olcsóbb tömegközlekedéssel. Kényelmet meg nem biztos, hogy megkapjuk amit az autó nyujtana így hogy kevernénk Hévvel az utazást.
Majd kialakul.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
hódmaci
senior tag
Elnézést a dupláért.
Parkoló keresésben kérném segítségeteket.
Autóval érkezem Budapestre "külső" részen parkolnák és hévvel utaznák közvágóhíd megállóba.
Ezt és ezt parkolókat néztem ki.
Mennyire jó lehet ez?
Vagy esetleg tudnátok jobbat ajánlani a Hév vonalán?
Többek közt jó pont volna a közbiztonság isHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
föccer
nagyúr
válasz hódmaci #130364 üzenetére
Dunaharaszti felső még közigazgatási határon kívül van, régen külön jegyet/bérletet kellett venni. Mostanában teljesen átrendezték, nem tudom a mostani szabályozást. Vannak bentebb is olyan helyek ahol még nem kell fizetni a közterületi parkolásét. Pesterzsébet, határ út környéke még okés. Vágóhídról merre mennétek tovább?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hódmaci
senior tag
válasz föccer #130365 üzenetére
Atlétikai VB a cél.
Jó lehet ez a rész,Helsinki út ?
De szóba jöhet ez a P+R is mivel az M3 felől érkezem. Vagy környéke.
Csak nem tudom mennyire szokott telített lenni hétvégén illetve mennyire biztonságos.
Így az 1 villamossal mennénkHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
tibbike01
őstag
20-án a tüzijátékot honnan lenne érdemes nézni, ahol nincs tömeg és az északi régióban van? 9 hónapos babával mennénk és fontos lenne, hogy ne legyen tömeg.
Az Árpád hídról már messze lenne? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tibbike01 #130367 üzenetére
Árpád híd szerintem már messze van. Én egyszer a budai alsó rakpartról néztem kb ebben a magasságban: [link]
Ha gyalog jöttök a rakparton a Kolossy felől [link] akkor megállhattok ott ahol még nincs tömeg.De azt tudod hogy rohadt hangos a tűzijáték?! Nem biztos hogy a 9 hónapos fülének jót tesz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz hódmaci #130366 üzenetére
1-es vili királyság a stadionhoz. Hét végén a hungárián nem kell fizetni a parkolásért, így akkor bárhol ahol találsz helyet megállhatsz és fel tudtok pattanni az 1-es vilire. [link] Itt van egy nagyobbacska parkoló, de ez hét közben már fizetős. Ami még lehetőség az a Vajda péter utcánál egy nem fizetős rész, de ott kb lehetetlen helyet találni. [link]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bul07
nagyúr
Valaki segítsen már ki egy kis vízzel
Itt tikkadok a Rudas fürdő bejáratánál.Szen Gelért tértől iddáig, sőt majdnem a lánchídig elsétáltam és nincs egy árus aki bármilyen folyadékot árrulna.
Talán a lánchíd tövében láttam valami sátrakat.Emlékeimbe az volt meg hogy lépten nyomon volt árrus ilyenkor.
De amúgy az is, hogy a Metro bejáratánál sincsenek automaták.
Ez miért van nagyon régen még videókazetta aufomaták is voltak nem hogy üdítő automaták.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz radi8tor #130373 üzenetére
Ahogy néztem nincs dohánybolt közelben, de már nem sokkat kell kibírni
Aztán Metro-val indulás mert a kocsit Kelendföldi P+R-ben hagytam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
macilaci78
nagyúr
Mi ez a durrogás? Mintha dörögne. Tudja valaki?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
Pár éve nem voltam fent nézni
Mióta nem kapcsolják le a villágítást?
Rettentő zavaró volt a közvillágítás, és minden egyébb kivillágítás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
darvinya
titán
Idei tüzijáték nagy jó volt.
Főleg a 3D keretben lebeve a Duna felett címer - korona és a kereszt.
,👍🤙Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bul07
nagyúr
válasz darvinya #130380 üzenetére
Nekem felőtt dolgokkal volt bajom kevés volt az olyan ami hangra és nyomásra ment, alig lehetett érezni az erejét
Amúgy jó ha 20-23perces volt a tűzijáték, a sok pofázás meg a eleje vége drónozás miatt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #130375 üzenetére
Én totál elfelejtettem, és egy fél pillanatra meglepődtem hogy mi ez a robbantás már megint.
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #130379 üzenetére
Nézted a közvetítést? Lánchíd pont hogy ki volt hagyva a buliból.
Erzsébet híd volt a sztár.⭐ Stella
-
darvinya
titán
válasz bul07 #130381 üzenetére
Mert már más keverékkel lövik ki a környezetvédelem és a biztonság jegyében.
Régebben VV I-essel lötték, ami 2004 július vagy augusztusban szépen fel is robban.Én nem bánom, mert aki ilyet akar, az irány a frontvonal s élvezheti ezt.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #130383 üzenetére
Nem, engem személy szerint hidegen hagy, mióta nincs görög tűz a Gellért hegy oldalán.
Igen, hű, meg ha, meg minden eddiginél látványosabb, megint drágább, mint az előző. De számomra a görög tűz volt a kuriózum.oriic: már nem kell sok és a korona alatt arcot is fogunk látni.
bul07: nekem is feltűnt. 9 után pár perccel vettem észre, hogy valami van, az órára pillantva jöttem rá, hogy mi. De fél 10-kor már gyanúsan hosszú volt a szünet, hát mert véget is ért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #130385 üzenetére
Gellért hegy oldalán nincs görögtűz (mert már unják a tüzet oltani ) , de van minden évben görögtűz az Erzsébet hídon.
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz bul07 #130378 üzenetére
Szerintem 2006 óta.
Hatalmas balhé volt belőle, hogy nem tudtál felkapcsolni a tervezettnél előbb és ezzel nem kicsit nehezítették a mentést és a menekülést.
üdv, föccer
-
bul07
nagyúr
válasz radi8tor #130386 üzenetére
Volt ott is tűzijáték, mert egy kicsivel a vége uttán elkezdett a hegyről is lődözni valaki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Noob kérdés.
Hogy kell parkolni Budapesten? Van erre valami app, amiben csak gps alapján fizetsz tetszőleges időre és cső?
Még sosem kellett random helyeken hagynom az autót, így nem vágom.. ahol lakom, van parkoló, a munkahelyemen szintén.
A minap a Csángó utcában kellett megállnom, pont egy parkolóautomata mellett álltam meg, de az nem működött (nem vett be pénzt, kártyát kiköpte). Az egy sarokra lévő szintén kuka volt, úgyhogy ott hagytam a verdát, lesz ami lesz. Szerencsére nem várt csomag kb 1 óra után.
Most a héten 1-2 napot a Szörény utcában kellene állnom munkaidőben, hol tudom elintézni, ha pl ott sem műxik az automata?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FoxiestFox #130392 üzenetére
Van app. Mobilfizetés a neve.
Feltöltesz rá egy bizonyos összeget és abból veszi le a parkolási díjat. Maga az app GPS alapján "tudja" hol vagy, illetve az ottani tarifát is, így neked semmi dolgod, csak elindítod, és ha visszaértél a kocsihoz és befejezed a parkolást, akkor pedig leállítod.
50 Ft plusz díjat von le minden egyes használatért.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gergosz2
veterán
Én az OTP Simplet használom erre, mert az az ország minden pontján megmondta eddig nekem hogy mennyi az annyi parkolásügyileg.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én SMS-el fizetem a parkolást. Nem a legolcsóbb, de a legkényelmesebb.
⭐ Stella
-
HUTCHDB
nagyúr
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest