Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
válasz Ivy.4.Ever #129851 üzenetére
Ez biztos vagy csak olvastad valahol?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Mercutio_
félisten
Srácok, nincs valami szaktopic erre?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
attiati
veterán
Váci - Róbert Károly kereszteződés 1963-ban
[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz homerhamm #129860 üzenetére
Valószínűleg kevesebben lettek volna kíváncsiak egy feldarabolt bálnatetemre.
-
félisten
válasz KilgoreTrout #129861 üzenetére
Szerintem többen
-
Ace owner
addikt
Keresek nagyfaternek egy hasznalt, felesleges dvd lejatszot kicsi penzert.
Galaxy Fold 4
-
attiati
veterán
Kiadta a rendőrség az Árpád hídi baleset videóját.
-
attiati
veterán
válasz MasterMark #129866 üzenetére
Egyrészt kivágták az ütközés pillanatát és ki is kockázták.
De szerintem a lényeg nem az utolsó kamerán történik.
Ha megnézitek, a jobb (külső) sávban haladó autó fénye előbb tűnik fel, mint a bal (belső).Mégis lemarad a jobb oldali autó.
Vagyis szerintem az utolsó kameraképbe érve már sodródásban lehetett a jobb oldali autó.Az előtte lévő pár másodperc pedig hiányzik (a két kamerakép között).
De valóban egyedül dobhatta el, mert a belső autó halad rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
M7 Martonvásárnál elesett a Balaton irányába. Kellemes hétvégét!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ace owner
addikt
válasz MasterMark #129864 üzenetére
Hdmi kellene mert uj tv-t mar kaptak. Ugynezki megoldodott
Galaxy Fold 4
-
bul07
nagyúr
válasz attiati #129865 üzenetére
Rtl szerint ki volt kapcsolva a menetstabilizátor, úgy nem nehéz eldobni egy ilyen erős kocsit
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Felvetették különböző netes fórumokon, hogy szükség lenne valami olyasmi jogsira az autóvezetéshez is, mint ami motorokhoz van, teljesítményszint szerint.
Nem tartom totál rossz ötletnek, de ezt a jelenséget egészében biztos nem lehetne kezelni csupán ennyivel, egy 75 lóerős, 900 kilós autó is fegyver az úton felelőtlenül használva, mint ez a sok száz lóerős darab.
Viszont valóban érdekes, hogy simán megszerez szinte bárki egy B-s jogsit, és onnantól szó szerint csak pénz kérdése, milyen tömegű, milyen teljesítményű autót használ.
Ennek talán nem kellene így lennie. -
bul07
nagyúr
válasz FoxiestFox #129875 üzenetére
Elektromos kocsik sofőrjei nagyon örülnének neki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem nem erre van szükség, hanem a büntetéseknek igazodnia kell az autóhoz.
Pl van egy 1000 lovas kocsid, akkor egy 20km/h gyorshajtás nem 50000 Ft-ba fog fájni, hanem mondjuk 1 millióba.
Hasonló, mint amit pár országban csinálnak csak ott az elkövető anyagi helyzete alapján árazzák be a dolgot.Ameddig a büntetések ilyen 30, 60k Ft környékén vannak, egy olyan ember aki napi szinten 50 millás kocsival furikázik naponta kiad ennyit benzinre.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
pjen
félisten
válasz FoxiestFox #129877 üzenetére
Mikor bejöttek az első 1500 as ladák, egy úr az éles sarokál beleállt a falba. Emlékszem azt írták egy ilyen erős aútóhoz külön jogsi kéne.Pedig csak 75 lovas volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez sem életszerű, mi van akkor ha sürgősen valakit kórházba kell vinned? Pl szül az asszony?
A limitáció amúgy is kijátszható, főleg annak akinek korlátlan pénz áll rendelkezésére. Cserébe mindenkit szívatnak, ő meg elszáguld 50-el mindenki mellett.Most is lehet kapni GPS zavarókat, autótolvalyok előszeretettel alkalmazzák is.
Tesóm Svájcban él, esze ágába nincs gyorshajtani, ott már 1 km/h sebességtúllépésért is többezres bírság jön.
A városokban vannak olyan zónák, ahol MINDEN lámpatest mellett traffi van. Piroson áthajtást és gyorshajtást is mér.Minden svájci milliomos átjár Németországba az autópályán csapatni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MrSealRD
veterán
Nem lenne rossz ötlet ilyen fajta korlát... Bár valljuk be, hogy általában ha ilyen baleset van azt kiemelik mindenhol... és elég ritka, hogy valaki friss jogsival mondjuk 300+ lóval balesetet okozzon. A mostani race(boy)001 is nézd meg hány éves... és nem friss jogsis arc volt. Na bumm, hülyeségre nincs gyógyszer...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez így van. Fura ez a médiahiszti ami ekörül van, gyanús nekem hogy azért, mert főpolgi beállt mögé.
"Karácsony azt is bejelentette, hogy az eset hatására sebességmérő kamerákat fognak felszerelni Budapest-szerte."
Miért pont most? Miért nem a halálos kimenetelű Harley motoros baleset után jelentette be?
Meg az is fura volt hogy ő is kirakta a képet a kocsi rendszámáról.⭐ Stella
-
Ace owner
addikt
válasz radi8tor #129886 üzenetére
Persze hogy kirakta mert csunya gonosz autos róósz na de a bringasok mennyire isten kiralyok. A szerencsetlen bringas halalat hasznalja most arra hogy megjobban lenyomja a torkunkon az autogyulolo filozofiajat. Tudtam hogy szetleszunk szivatva emiatt a racsing bohoc miatt. Ulloi uton hogy gondolta a bringa savot ez a togyarcu barom?? 100as busz majd araszol a dugoban? A bkk-nal miert nem csapja allba mar valaki ezt az elmebeteg szerencsetlent? Amugy a traffipaxnak is azon az 50meteren van ertelme amit lat. Utana vissza 3 padlogaz mindenki
Galaxy Fold 4
-
cattus
addikt
-
MasterMark
titán
Tömeg / lóerő / nyomaték arányra lehetne esetleg szinteket, de a gond nem a jogsival van, a szabályok nem változnak azért mert erősebb az autó.
Igazából csak kellene a kötelező vezetéstechnikai tréning vagy a jogsi része kellene legyen, vagy a nagyobb kategória igazából ezt tartalmazná.
De ez is olyan ami igazából mindenkinek kellene.
Ugyanúgy ahogy a kresz oktatás általánosban, hogy ne legyen fogalmatlan biciklis gyalogos az úton.
Switch Tax
-
Ivy.4.Ever
őstag
Attól hogy megszereznek valami cetlit, még továbbra is versenypàlyának fogják képzelni az utcát. Jobb országokban kemények a büntetések egyéni anyagi helyzethez mérten. Nálunk meg vicc.
A könyveket persze be tudják fóliáztatni, nehogy a gyerek meleggé váljon egy könyvtől. Csak a hülyeségre van ész ebben az országban.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Vagy akar forditva is lehetne nezni a dolgot es helyet biztositani? Nemetorszagban kitombolhatjak magukat az autobahnon. Mar amikor nincs stau persze.
Driftelni kb egyik palyanapon sem szabad nem csoda hogy az utcan csinaljak. Regen jartunk a hegyekbe csapatni de borzasztoan elszaporodtak a vadallatok es mar en is inkabb Kakucsringre tartogatom a mintat a semi slicken.Galaxy Fold 4
-
bul07
nagyúr
válasz Ace owner #129895 üzenetére
Nem egy helyen van legális léehetőség driftelni, száguldozni csak kis erőfeszítés kell megkeresni az adott embereket akik szervezik
Jenőék is szoktam ilyenekre menni, és a lánya is kenni [link] (persze gumit is kell cserélni[link])
-
7
addikt
válasz radi8tor #129878 üzenetére
Én nem feltétlenül a pénzbüntetés mértékén alakítanék, sokkal inkább a büntetőpontokon és a következményeken változtatnék. Egy jogsit elbukni (ideiglenesen) + a visszaszerzéséhez kötelező tréningeket lenyomni szerintem egyrészt fájdalmasabb, másrészt jó felállásban javíthatja a vezetési tudást is.
De én kibic vagyok, jogsim sem volt soha.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
munkára való laptop eladó.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest