Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #123248 üzenetére
Az Örsön az IKEA parkolója előtt régóta csíkos, mert elállták az autók a buszok/trolik útját, nem tudtak kihajtani a buszvégről. Semmi nem változott, most se tudnak kihajtani, sokszor a lámpáig áll a sor. A legviccesebb, hogy múlt héten egy rendőrautó parkolt a járdán ott egy órán át, és szart az egészre...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mercutio_
félisten
válasz mike1334 #123251 üzenetére
Minden szabály annyit ér amennyire betartatják.
Btw vannak olyan körzetek ahol már a készenléti rendőrség járőrözik annyira nincs ember, igaz közlekedési birságbol simán ki tudnák termelni a megfelelő bért...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvinya
titán
válasz Mr.Csizmás #123248 üzenetére
Akkor csekk küldés, kamera van.
Kb. az adott terepjárónak 1millás bírság, mert tiltott helyen volt.
Legközelebb már nem áll be a keresztedésbe.
Ha nem fizet, akkor kobzás.
Tudom, lib. miatt nem lehet lopó kocsi sem már.
Azon gondolkodok, hogy gallytörő rácsot rakok fel, aztán kitolom ezeket a f…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Spet
addikt
válasz darvinya #123254 üzenetére
1. Nem mindegy, hogy a kamera kié (kerület, önkormányzat, rendőrség, közterület kezelő).
2. Szintek és egyéni döntések vannak bírságolással kapcsolatosan. (ebben a megállított másodpercben kérlek nevezd meg, hány személyt lehetne megbírságolni, és miért is a piroson átment biciklist büntetik aki senkit nem veszélyeztetett?
3. Egy országban van a világon anyagi keresethez illő pénzbüntetési szint: NorvégiaA kereszteződésben való "ragadás" még a kisebb problémák közé tartozik (hétköznapi dolog mondhatnánk), ennél súlyosabban a pirosban való áthajtás, szembe forgalommal való közlekedés, de még a gyalogosoknak az elsőbbség meg nem adása.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
mike1334
veterán
válasz Mercutio_ #123252 üzenetére
Van, hogy telefonáláskor az ablakban állok. Szombat, vasárnap egy óra alatt két rendőr több havi bérének megfelelő összeget lehetne kiszabni csak itt. És biztos, hogy probléma, mert míg nem volt felfestve, addig volt, hogy állt kint rendőr e miatt. Múlt héten a tanuló troliról az oktató/vizsgáztató szállt le szólni az autósnak, hogy nem férnek ki tőle..kicsit helyezkedett, de nem ment arrébb...volt amikor a buszsofőr egy percen át nyomta a dudát..semmi hatása nem volt. Én a bírságolásban hiszek, egyéb nevelési mód nem létezik ilyen morál mellett.
-
darvinya
titán
válasz macilaci78 #123261 üzenetére
Ilyen morál mellett, fogyóeszköz a gyalog a sakktáblán.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
JanR
addikt
válasz hszilard666 #123265 üzenetére
Mönt prájvet!
-
GabN73
addikt
Dehogy kis baj a beragadás. Tolakodó barom az összes. Szerémi is rendszeresen azért van beállva, az összes K*csög fordul be agyatlanul... Egyszer meguntam hogy 4. lámpát kellett volna megvárnom, persze kinek állt feljebb? :)) 3 sávos lett a Szerémi, a paraszt leszarta, ment középen....
Parkolásra lenne ötletem, valaki nem ismeri Tónit? :DDD
-
GabN73
addikt
válasz radi8tor #123270 üzenetére
Rogán Antal.
Amíg a parkolás körül bizonyos kezek vannak, addig nem nagyon fog javulni a helyzet. 30-50%-al simán lehetne növelni a bevételt, a hatékonyságot pedig még többel.
De amíg 100 milliók arra mennek, hogy ellenőrizzék a miku csomag osztogatókat, addig ne várjunk csodát :)) -
mike1334
veterán
válasz macilaci78 #123262 üzenetére
Ma délelőtt végignéztem ahogy az ablak alatt rendőrök megállítottak és igazoltattak egy autóst...a szemben lévő sávban megint ott állt millió autó a felfestésen, buszok/trolik se ki, se be. A busz dudált, de a rendőr oda se nézett. 5 per alatt végeztek, majd elhajtottak. Azóta is 2 sorban állnak az autók az IKEA parkoló lehajtóján...néha hiányzik a kijárási korlátozás...
-
GabN73
addikt
válasz mike1334 #123275 üzenetére
Amíg nem viszik el azonnal egy telephelyre addig le fogja Sz*rni a paraszt
Biztos az a bibi, hogy nálunk nincs nagy sivatag, tiszta Dubai lennénk, csak nem luxusautó temetovel, hanem 20+is, bontásra ítélt kotlákkal... :DDD11-ben láttam pl, hogy a "roncs" kocsikat matricázták hogy legyen kedves elszállítani... Egyszer láttam hogy pont fényképezték körbe, 1 hónap múlva is ugyan ott álltak
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok,
járt már valaki a topikból az alábbi boltban?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
darvinya
titán
-
MrSealRD
veterán
Eladó portéka a fiók mélyéről
[Lenovo DVD Multi RW]
[Arctic AF9225L]
[Kingston 16GB microSD]
[Cherry MW 2310]
[Cherry MW 3000]
[MSI USB 2.0 külső ház]
[Xiaomi Band 3] (2db)Az alábbiak pedig sör, csoki árfolyamon vihetők:
Nivea pendrive 2GB
Házipatika pendrive 512MB
Plazmaszolgálat power bank 2600mah
Uniqa power bank 2200mah[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
mouzrr
őstag
Tud valaki jó mosógép szerelő Budapesten? Whirlpool szerviztől már voltak kint, cseréltek egy alkatrészt és tettek bele tisztítószert is, de sajnos továbbra sem megfelelő a működése a gépnek. Már nem garis egyébként.
-
mouzrr
őstag
válasz MasterMark #123283 üzenetére
Elég hangos centrifuga közben, illetve számos esetben kellemetlen szagúak a ruhák száradás után. Mindenféle mosószerrel próbáltam már, ill. többféle szerrel magas hőfokon "takarítva" volt a mosógép . Előző szerelő cserélt benne lengéscsillapítót és azt mondta lerakódás sincs a gépben.
-
macilaci78
nagyúr
válasz mouzrr #123284 üzenetére
Fél liter 20%-os ecettel főző mosást üresen szoktunk végigvinni rajta, a szagot megoldotta, vízkő, lerakódás sincs. Kb minden 10. mosás ilyen.
Illetve jellemzően éjszakára sarkig nyitva az ajtó, kattanásig sose zárjuk be.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mouzrr
őstag
válasz macilaci78 #123285 üzenetére
Nekem felültöltős a gépem, csak mosás közben van zárva, mindig szellőzik ha éppen nem megy.
Rengeteg ecetes mosást próbáltam, úgy is hogy a szerelő tanácsára raktam bele pár db rossz rongyot, mondván azok jobban eljuttatják mindenhova az ecetet a gépben ahogy mozognak.
Sajnos az ecetes megoldás sem segített. A mosószer adagolót is annyira kipucoltam mintha új lenne.
-
DeFranco
nagyúr
válasz mouzrr #123286 üzenetére
egyrészt az ecet nem mindig jó megoldás (nagyon sokszor igen, de nem mindig) ezért használj
egyszerkétszer specifikus mosógép tisztítót, a helyi háztartásigép-tisztasági okosember pollyt ajánl (tényleg okos, nem ironizálok)másrészt a géped valószínűleg szivattyúzással indít, tehát akármit beletöltesz annak a nagy része a másik oldalon elegánsan kifolyik, érdemes inkább úgy csinálni hogy megvárod hogy elinduljon a program, feltöltse magát a gép vízzel, majd szünetelteted a mosást (nálunk indító gomb röviden megnyom), és amikor már nyitható az ajtó akkor öntöd bele az okosságot.
a dobon belüli állapot egy dolog, ezt tudod te is ellenőrizni valamennyire egy zseblámpával, esetleg kipattintva az ajtóval szembeni súlyt (ami ablakot nyit a beesett dolgokat kiszedni amennyiben szükséges, most neked kémlelőnyílás lesz), ezen kívül nézd meg még a dob felett levő guminyakat, hogy ott mi a helyzet, ott is meg tud állni sok mocsok.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz MasterMark #123287 üzenetére
Hát elég hangosan kopog, mintha már odébb akarna mászni
Igen, az is tiszta,nincs benne semmi.
Múltkor amikor kitakarítottam a szűrőt, miután a kicsavarása után kifolyt belőle a víz, megdöntve a mosógépet még jött ki belőle bőven. Ez ilyenkor normális, vagy ez utalhat arra hogy nem tudja rendesen kiszivattyúzni a vizet a programok végén?
-
MrSealRD
veterán
Szék kárpitoztatással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Történet dióhéjban: Van 4db szék, ami (sejtésem szerint) műbőr vagy textilbőr borítású volt. És a hangsúly a volt-on van. Mindet újra kellene kárpitoztatni.
1. Ismertek olyan kárpitost akit ajánlanátok, és árakkal kapcsolatban kereshetek?
2. Volt valakinek hasonlóval dolga?+bónusz: Azt próbálom megfejteni, hogy melyik a gazdaságosabb verzió. Megcsináltatni, vagy kuka, és venni egy másik hasonló szettet.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #123292 üzenetére
A Bártfai utcai kárpitossal van tapasztalatom, ami alapján tudom ajánlani.
Egy szék, amiről a kárpitot lerágta az idő vas foga, már több törődést igényel attól, amit egy kárpitostól kaphat. Csiszolni, felületkezelni kell a fát, az illesztéseket tömíteni, esetleg ragasztani. Az élő munka, főleg a jó szakmunka nem olcsó. Tippre a kárpitozás többe lesz, mint egy új szék.
Az új széknél megnézném, mit bír, mert elég satnya kiviteleket kapni manapság. Sok az ipari hulladék, nincs rendesen megerősítve a keret, spórolnak a ragasztóval, ezt el is fedik szövettel, aztán csak akkor veszed észre, hol a baj, amikor már a szövet is hasad...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #123293 üzenetére
A leírásod miatt egy kis kiegészítés. A szék fém vázas. Mint a terminátor...a húsa már az enyészeté de még megy...
A fával kapcsolatos leírtakat értem és megértem...Szerencsére ilyen mértékű restaurálásra nincs szükség.
Az ajánlást köszi.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
rizso
addikt
Egyik legeslegjobbabb Latitude
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
Drasztikus zarcsokkentes!
[link]Galaxy Watch.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #123299 üzenetére
Ha 55k lenne, az is tobb lenne mint a MiBand3 ara.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest