Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Tomics #5914 üzenetére

    528i az munkaautó és szabadidő autónak egyaránt jó. Elegáns, mégis kicsit sportos is a megjelenés, és persze kellően erős is.
    Könnyen meg lehet állapítani, hogy milyen volt a tulaj, hogy és mire használta. Ha tuning lökösök vannak rajta, meg sport kipufogó, akkor azt is valszeg állat módra használták, és sport autót akartak belőle csinálni. De igen, tényleg nehéz megkíméltet találni itthon, és kevés is van belőle.

    Nah, nekem meg lett az autóm. Szerelőm ma hívott, hogy kész teljesen. Holnap megyek érte, de egyenes úton megyek a helyi karosszériáshoz, mert a haverja el volt havazva, kellett volna sokat várni. Sajnos úgy nekimentek, hogy a sárvédő is eldeformálódott, de úgy az egész... :( Ki kell húzni szépen, szerencsére a fényezést lehet megúszom. Nem tudom milyek állat lehetett az, aki így próbált beparkolni az autó mellé. Utána valszeg megpróbálta visszatenni, hogy ne vegyük észre. Nah, szemétládának csak félig sikerült. :((( Uh, ha kezem közé kerülne, akk megnyúznám, és felakasztanám egy villanypóznára. :(((

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák