Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Dapro #8890 üzenetére

    Ja, a pénz/crypto témákhoz általában felhasználóhitelesítés kell (pont most (is) volt erről szó a topic-ban, mielőtt kérdeztél).
    A Cryptsy-n is ehhez van kötve bármiféle ügylet, ami USD-t érint (ki/be utalás és kereskedés USD párokkal). Ott van a bal felső sarokban, hogy "Unverified Account", erre kattintva kéri az adatokat és képeket. Ha ezt végigjátszod és elfogadják, akkor tudsz USD-hez nyúlni.
    (Én ettől elzárkóztam, a Cryptsy USD market így főleg nem érdekel.)

    Ha fiat van a zsebben/bankszámlán és altcoin a cél, a visszafelé út pedig lehet a Jövő-Dapro problémája, akkor a legegyszerűbb, ha a pillanatnyilag legkényelmesebb módon szerzel BTC-t (bármilyen fiat/BTC váltón, ami szimpatikus, akár készpénzért veszel valakitől, illetve Kraken-en azt hiszem viszonylag sok pénzt mozgathatsz valódi felhasználóhitelesítés nélkül is, sőt még a következő nagyságrendhez is kevesebbet kérnek, mint a Cryptsy alaphangon), ezt a BTC-t beküldöd egy altcoin váltóra (mint pl. a Cryptsy), vásárolgatsz kedvedre (amúgy is szélesebb az altcoin/BTC, mint a Cryptsy altcoin/USD kínálat), rendre kiutalod az altcoin-ok saját tárcáiba (vagy ha szeretsz veszélyesen élni, akkor otthagyod a váltón, de ez esetben javaslom, hogy legalább egy stoploss, de akár egy pofátlan sell order is legyen rá folyamatosan nyitva, hogy kapj valamit a kockázatért -> cryptsy-n "trigger"-el lehet stoploss félét nyitni, vagy anélkül becélozni a profitvágást, hogy ott fityegnél az orderbook-ban, bár utóbbi szerintem ilyen kis napi forgalom mellett nem előny, mint inkább hátrány).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák