Új hozzászólás Aktív témák

  • ZollR

    tag

    válasz Formaster #6192 üzenetére

    Elméletileg ha mindenki BTC-t használna akkor US$3 millió körül lenne 1 BTC értéke tekintetbe véve a föld teljes GDP-jét.
    Ez egy szép számnak tűnhet de fontos legalább 2 dolgot említeni:
    - sosem fogja az egész Föld a BTC-t használni, még a fele sem
    - sosem fogja a mai elit réteg a BTC-t hagyni kibontakozni.
    Tekintettel arra, hogy a BTC értéke most ismét felkúszni látszik én megvárnám a helyedben Amerika reakcióját a kínai bejelentésre. A kínai és az amerikai piac a BTC használók 60-75%-át fedi le. Nem tudom mennyit készülsz beinvesztálni, de az ismételt erősödés az amerikai felvásárlásoknak köszönhető. Ha Amerika megtiltja a BTC használatát nem felére esés lehet a végeredmény mint most (1200->600) hanem teljes krach is lehet.
    Amerika már egyszer megtiltotta, hogy az állampolgárai kivigyék a pénzt az országból (Amerikában tilos az offshore, tehát a pénzedet 2 féleképpen tárolhatod: amerikai dollárban, vagy külföldi devizában egy amerikai bankban), és a kínai tilalommal ellentétben Amerikának nyomós indoka van a BTC korlátozására, mert több éve államcsőd fenyeget.
    Ha ilyen .1 körüli befektetést akarsz csinálni, csak akkor tedd meg ha az a 15-18 ezer forint egyáltalán nem fáj.

    Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--

Új hozzászólás Aktív témák