Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpu1
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba L305D-be 216-0674024 helyett be tudok tenni 026-t?
Köszi. -
laika1200
csendes tag
-
Reggie0
félisten
Sziasztok!
Nagy labszamu(>1000) fpga reworkre milyen gepet javasoltok?
-
f27
senior tag
válasz Reggie0 #14614 üzenetére
Rezben kincs igen,de pl nekem volt itt a polcon 170db ennyi azert vilagitasnak nem kell
Es gondolom sokaknak van a polcon kozel szazaval.
Egy ideig gyujtogettem oket hatha valaki majd vesz vagy epp kell neki,de kb 2 akkut adtam el a sok ev alatt,az uj akuk meg itt pisztultak le a polcomon szinten.
Annak nemsok ertelme van. -
f27
senior tag
válasz alienpapa #14618 üzenetére
Szetszedem oket es a cellakat egyesevel merem toltom/kivalogatom,mert akarok egy akkupakkot ossze allitani total mas celra.
En szetszedtem most 170db akkut ennek fele sem volt jo a sok allasban kipurcantak.
A rossz akucellakat kidobtam szemetbe,nem tudtam hogy el lehet adni
A cellak valogatasa nagyon maceras,mivel sorosan es parhuzamosan is kotni szeretnek 13x40cellat
Az az a celom 48v 44A
De ameg nemtudom hogy sikeres e az otletem,addig nem akarok uj cellakat venni 600ft/db aron.
Utanna ha minden kiraly ,akkor rendelek majd ujakat. -
f27
senior tag
válasz fero02 #14622 üzenetére
jajah,,, lecsereltem egy ilyenre inkabb.
Tesla S modell[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
amugy egy ilyen epul eppen a muhelybe.
Minden alkatresz megvan hozza,csak a vazat epitem pont hozza.
Vagyis jelenleg ott tartok hogy a hatso villa rogzitesehez kell egy perselyt csinaltatnom esztergalyosal,szardam megerkezik a fox rugostag hatulra,mert a mostani az katasztrofa.
Utanna elkezdem ossze szerelni az egeszet. -
Tamás9x
őstag
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
f27
senior tag
válasz Router #14627 üzenetére
Az elobb irtam/mutattam hogy olyan lesz mint a videon.
1700$ 2kW-os falco motor van DH felnibe befuzbe.
Boxxer duplavalas teleszkop ,hidralikas fekrendszer ,203-mas tarcsafekek elol jatul
70ezres hajtokar/monoblok,, 90ezres FOX rugostag (az szerdan erkezik) meg mar nem is tudom mik,de mindenbol DH cross verzio.
A vazat pedig en epitem.
A vaz kb 60-70%ban keszen van,es parametereiben pont a videon levore fog hasonlitani.Tescoban/osanba jatekszerek vannak
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Akkor azert 55V-ig mindenkeppen menjel el, mert kulonben a max fordulatszamot nem tudod elerni, a mezogyengiteses uzem pedig eleg ciki tema bldc eseten, de ekkor eleve csokken a teljesitmeny. Ha nagyobb a fesz az sosem baj, a kitoltesi tenyezo csokkentesevel vagy egy nagyobb fekvenciaju pwm ramodulalasaval kompenzalhato.
-
f27
senior tag
válasz Reggie0 #14636 üzenetére
Teljesen toltott akku fesze 54.6v ennel feljebb nem megyek.13x4.2v toltott es 13x3.7v nevleges.
A max fordulatszamot szerintem sosem fogja elerni,mert 2000rpm-re kepes az az ha 1fordulat alatt megtenne a kerek 1,75metert akkor az percenkent 3,5km tenne meg
Ezt meg autoval is necces elerni szerintem
Plane hogy a tiltatlan motor max sebessege 125km/h 100kg sulypontal,amibol csak a kesz bicikli (gyari sulya) 47kg -
-
f27
senior tag
válasz Tamás9x #14639 üzenetére
Gyarto szerint van benne.
A feszultseg tullepes a gyarto szerint nem birja ki,viszont az A-pert 30 masodpercig a duplajat is kibirja.De a motor nevleges feszultsege 48v max beneno 55V de egy tele akkuban 55v is van.
Kovetkezo motornal figyelek erre is hogy tobb feszt fogadjon be.
Ez csak prototipus lesz ugyis -
Reggie0
félisten
Akkor elmegy, bar mas motorral jobban jarnal, mert igy nincs kihasznalva. Innen ket iranyba lehet menni:
- kisebb tomegu motor kisebb max fordulatszammal, de azonos nyomatekkal
- azonos tomegu motor nagyobb nyomatekkal es kisebb max fordulatszammalDe kezdetnek ez is megteszi elvegre minden elo probalkozas lenyege h csak mukodjon, aztan jon az optimalizalas.
-
f27
senior tag
válasz Reggie0 #14642 üzenetére
állítólag azért tervezték ilyen fordulatszámra a motort,hogy bármilyen kerékméretbe kitudjon forogni.
Például egy 12" kerékbe ami egy fordulat alatt megtesz 60cm oda már más RPM kell.
A motor vezérlője programozható,de ez elvileg (ha nem baxott átt az indiai) akkor kiütötte,mert hivatalosan nem mehet többet mint 35Km/h.
A motor nyomatéka 40-60Nm ami azért szerintem nem olyan rossz.Más részt meg sokat beépítik a hajtókarhoz,és ott láncon át tekeri a hátsókereket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szia! Nekem van kb 30-40 notebook akkucsomagom, ami alsó hangon 100 cella. Szívesen odaadom, de ha megtudom, hogy egyet is kidobsz a szemétbe, akkor azt megkeresem a szeméttelepen és felnyomom neked végbélkúpnak!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Megfeküdt a táblagépünk! Töltőre lett dugva, aztán játszott vele az asszony még vagy 5 percig és magától kikapcsolt. Azóta töltőre dugva EZT csinálja folyamatosan.
Szétszedtem, az összes chipnek kinéző alkatrész kapott nyaloszkópot, de a hiba megmaradt. Mi lehet a baj? Egyáltalán szoftveres, vagy hardveres a hiba szerintetek?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest