Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tááo
aktív tag
-
Devid_81
félisten
En is igy valtok savot, altalaban
...
-
Undoroid
őstag
válasz Devid_81 #4303 üzenetére
Szia Uram!
Csak ilyen elegáns módját választotta arra, hogy besoroljon a nagyáruházhoz vezető útra!
Piszok mázlija volt!
Sajnálom, hogy nem jutott idő egy közös meetingre... Sebaj! Majd legközelebb!
Milyen az idő ott? Még most is esik?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
MorphBCS
tag
Kétméteres tableten netezik a Microsoft-vezér.
Ezen azért felnevettem:
"...de léte jól példázza, hogy a Windows 8 nem csak egyszerű táblagépeket, hanem akár óriási képernyőket is képes kezelni."Miért, a Win7, az XP, vagy akár egy Nokia N8 ugyanúgy képes HDMI kábelen 140 centis tévén menni.
Vagy ha az ekkora érintőfelületre értették, az meg ugyanúgy nem az oprendszer érdeme sztem.(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
fero02
nagyúr
Itteniek közül tud vki locsolótömlő vásárláshoz okosságot? Gondolok itt: tanács, személyes tapasztalat és (B)ár(/B).
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
MorphBCS
tag
válasz moha bácsi #4312 üzenetére
Aki egész nap epret szed, meg ereszt takarít, az nem ér rá írogatni ...
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
válasz littlelion21 #4315 üzenetére
Igen, én is beleharapnék
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #4315 üzenetére
Talán mert nem is link? Public sokszor csinálja így.
-
tááo
aktív tag
Jó éjt!
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
public73
senior tag
válasz littlelion21 #4319 üzenetére
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #4321 üzenetére
Mellesleg pancsi után mehetnek malterozni.
-
Devid_81
félisten
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #4325 üzenetére
Ez nem lehet egy óriási példány....
-
Geby
senior tag
Építkezésen tolja a cigány az üres talicskát a téglakupactól a házig meg vissza. Nézi a főnök vakarja a fejét, egy idő után nem bírja tovább, megkérdi:
- More, hát te meg mi a francnak tologatod az üres talicskát?
-Jááájjj főnök ánnyi a meló, nincs időm megpákolni.....
-
finest
addikt
válasz moha bácsi #4325 üzenetére
Minek bele a két csavar és a két anya?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Geby
senior tag
Nekünk van a sima zöld, hogy csavarodós e vagy sem azt nemtom, gondolom valami UV állós lehet, de ebben sem vagyok biztos. Abban viszont igen, hogy aránylag jól bírja, megvan már vagy 5 éve. Van belőle fél" meg 3/4"-os is. Viszont a múltkor sikerült szintén ebből a zöldből valami silányabb minőséget kifogni. Már érzetre is nyeklik-nyaklik, na az tuti nem fogja sokáig húzni. Törik ha nem vigyázol rá. Többnyire kint vannak a kertben, csak télire vannak összeszedve. Gondolom a sárga csavarodásmentes jobban bírja, de hát ugye ez csak az évek múlásával derül majd ki.
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #4335 üzenetére
Járok én horgászni... de az nem ennyire túlélő túra!
Ha nem gáz, akkor ezt lopom!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #4337 üzenetére
A zasszonyom szokta volt kérdezni: mit fogtatok. A válasz ha üres a szák: a pöcsünket, mikor vizelni mentünk. Hát... már csali sem kell!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Antimatrix
senior tag
Ezért hogy mindenki képbe legyen!
Itt tart most a kiberfegyver "lebukott" része - amiről tudunk is akkor mi lehet
CIA , NSA, FBI laborjábanMegnyugtatásképpen lesz ez személyre szabva
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Stylewars_kp
őstag
Hm. Cool.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Dani_kp
addikt
https://ingatlan.com/33821564
-
Geby
senior tag
- Szerinted mély a dekoltázsom?
- Miért, szőrös a melled?
- Nem.
- Akkor mély.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest