Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tááo
aktív tag
Reggelt!
geza12: Régóta vagy ármester? Eddig fel sem tűnt, mondjuk az hogy nem vettem észre nem jelent semmit.
fero02: Látom azért vissza tért a régi reakciód a muffkátlikra.Gyerünk a szabadba. (dolgozni)
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Geby
senior tag
válasz SipiBcs #3200 üzenetére
Szerintem az az 500-5000 az jó lesz 20-30e-nek is. Legalábbis amilyen kategóriába esnénk az nálunk minimum annyi lenne.
Az egyik autónknak aminek rosszul szedték le, ott B3 --ból ment vissza B2 -be, ott volt ez 810Ft.
Hát igen. Valahogy ki kell termeljék, hogy ők voltak a legolcsóbbak.
-
-
Devid_81
félisten
Nahe, mi van itt mindenkinek felfele fut a csikló?
Ármesterek, Apródok, kicsik és nagyok...apukám, látom virágzik az élet mióta nem vagyok otthon...
-
Devid_81
félisten
Ejj akkor már nyugodt szívvel hazamehetek, a szélles váll odavan, hiába a sok tesztoszteron amit megettem, minden odavan
Itt nem voltam edzeni azóta sem, télleg összementem, nem tudom hány kiló mínusz de sztem vagy 8.
Nah majd Júli körül elkezdem itt újra, addig "pihi"...
-
geza12
aktív tag
Tegnap óta vagyok csak még ármester.
Gondoltam besegítek 1-2 embernek, hogy képbe legyen mert már rohadtul tele volt a padlás hogy GTS250-be 9ért számoljak be 8500GT-t meg ilyesmi dolgokkal.
Komolyan mondom azt várom mikor lesz olyan kérdés vagy ajánlat hogy mennyit dobok ár GTS250-nél egy 8500 vagy 8600GT-re
De amúgy házimozi beárazást kaptam fő tenni valóként.
[ Szerkesztve ]
-
-
Geby
senior tag
A múltkori témához egy kép a 100 leggazdagabb magyar könyvből: [link]
-
nyufka69
tag
Sziasztok!
Ma megyek bcsabára majd újkígyósra. Ha valakit érdekelne innen valami szóljon
-
public73
senior tag
-
ko9
addikt
Valakinek olcsó normális táp nincs eladóba?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz nyufka69 #3226 üzenetére
Normálisnak normális
Tudsz róla dobni egy linket? A csatik érdekelnének főleg, mert nem mindegy...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sanzi89
addikt
Az egész délutánomat eltosztam a Smart Fortress 2012 vírusocska miatt. Akkora pofont adnék az ilyeneknek...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Geby
senior tag
válasz sanzi89 #3234 üzenetére
Haha, egyik ismerős hölgy is elkapta ezt a cuccot. Nagyjából 15 perc volt levakarni. Szerencsére hamarabb hívott fel mint kattintott bárhova is.
Reboot csökkentett módban. Asztal ikont megnézni hova linkel, megkeresni a D&S-ben, törölni, az ikonját is, azt kész. Ha feltelepedett akkor lehet pár perccel hosszabb. De ahogy nézem tele a net removal guideokkal. -
fero02
nagyúr
Ha már ennyire vírusoztok.
Jelenség a következő: win xp boot, asztal bejön, ikonokat megjeleníti majd a kurzor mellett folyamatosan homokóra és semmi nem lehet csinálni. Se win gomb, se alt+ctrl+del se semmi. Csak kikapcsolni lehet.
Vélemény, tanács?
-
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #3240 üzenetére
Csőtörés van egy orvos villájában. A doki épp telefonon beszél egy ismerős vízvezeték-szerelővel:
- Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik!
- Nem mehetek. Tudod, hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást.
- Bezzeg mikor beteg valaki a családból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok.
- Igazad van, már indulok is.
A vízvezeték-szerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót, és a harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól:
- Ha hétfőig nem apad le, hívjál vissza! -
Devid_81
félisten
Nah ma ismét jót beszélgettünk srácok, de most már mennem kell melóba!
...
-
sanzi89
addikt
Ó, vazz, fejem tetejére álltam, teljesen kinyírta a rendszert. Sőt, még most se jó, fél napos szarakodás után is úgy döntöttem reinstall lesz. Hiába van leirtva a cucc nem indul el a Defender, a Biztonsági Központ és az MSE se. Valami combofix cuccal megcsináltam, jó volt a következő rebootig. Tele a tököm, dúrom le a picsába az egészet.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest