Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #3650 üzenetére
Mr. Jóindulat!!
Magam sem írtam volna kedvesebben!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
A mázlista
https://ingatlan.com/33821564
-
SipiBcs
őstag
válasz Dani_kp #3653 üzenetére
Abban is biztos vagyok, hogy fel sem fogtam, hogy nem az autós a hülye.... Édesanyámborogass mennyi ilyennel találkoztam, míg sofőrködtem. Ez is nagyon nagy részt befolyásolt, hogy váltottam!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Devid_81
félisten
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #3656 üzenetére
OMG! Felért egy pankrációval!
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz moha bácsi #3656 üzenetére
aztakurvabasszaMEG!!!!!
hatalmas! -
Devid_81
félisten
Nézzedmááán dzsiájdzsó
...
-
public73
senior tag
válasz Devid_81 #3664 üzenetére
óriási hiányt pótolt ez a remek kis filmecske!
gondolom a 9-13 éves korosztályt célozták meg a készítő.... (no meg persze Kolompár Harcos Leandro és társait...)[ Szerkesztve ]
-
ErikSon
tag
válasz SipiBcs #3659 üzenetére
Baz Sipi ne haragudj lehet velem van a baj (megferdült az értelmem valahol) de ha meglátom az avatarod, akkor mindig egy csípőre tett kezű mellltartós torzót látok.
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Dani_kp #3653 üzenetére
Engem is ma majdnem elcsaptak, de nem az Én hibámból mint itt.
Mentem át a zebrán mint egy ember a Pennynél és a posta felől pedig jött egy agyament Suzukis és lusta volt megvárni amíg átmennek a gyalogosok a zebrán ezért bevágta a kormányt a tömegbe és centiken múlott, hogy nem ütött el engem meg a túloldalról érkezőket.
Kalimpálok neki a középső ujjam aktív mozgatásával, de még az se hatotta meg.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
SipiBcs
őstag
válasz ErikSon #3668 üzenetére
Nem haragszom! Ráadásul nem te vagy az első.... de azt hiszem Freud komoly tanulmányt készíthetne a világlátásodból!
- Kis mell... nagy mell... kerek mell... lapos mell... szőrös mell... ovális mell... lógós... álló... szétálló... plasztikázott.... stb.. stb...
Volt egy ilyen részlet az Armagedonban... visítva röhögök rajta minden alkalommal!
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Békéscsabán olyan nagyobb számítástechnikai boltot ahol van akkora készlet raktáron hogy akár egy komplett asztali konfigurációt is össze lehet rakni egyszeri látogatás alkalmával?
köszönöm -
SipiBcs
őstag
válasz mickemoto #3673 üzenetére
Kérdés, hogy milyen igényeid vannak!!??
Ha átlagos, akkor a Nap-Szám Computert merném javasolni, ott elég komoly raktár készlet van mindenből! (nem 2 fajta és nem 1-1 darab)
- Érdemes Zoli barátomat is meglesni a Diamond Computernél, de itt inkább telefonon érdeklődj, mert nem biztos, hogy mindene van a boltban, amit szeretnél.
A Hoopla-t nem ismerem, arról majd a többiek nyilatkoznak, hogy nyitva e van még.
Ezen kívül még a PC Trade-t merném ajánlani.
-
MorphBCS
tag
válasz SipiBcs #3674 üzenetére
A Hoopla is nagyon jó, de mondjuk nem akkora a készletük, mint a Nap-Számnak.
Viszont akinek van előnykártyája, annak jár minden egyes számtechcuccra pár százalék kedvezmény. Legutóbb 3 ventit vettem, meg 1 molex-venticsati átalakítót. Az átalakítóra 3, a ventikre 7 % kedvezményt kaptam. Ami mondjuk ekkora tételeknél pár forint, viszont egy komplett gépnél egy pár ezrest megspórolhat a Hooplában akinek van ilyen kártyája.(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Devid_81
félisten
Alszotok?Ilyenkor?
Kockulás van?...
-
Zodicus
senior tag
Nemsokára indulunk másik haza és gondoltam megnézem milyen idő van arra:
Szóval inkább maradnék itthon.
Más: valakinek esetleg van eladó laptop ram-ja? DDR2 es kellene 800MHz 1Gb-os
-
Devid_81
félisten
Ezeket a híreket úgy szeretem!
De most miért, kiabálnia kellett volna?
Vagy mint Viktor választás előtt?Mindenkire rá kellett volna csörögnie telefonon?Zodicus: Te most pontosan hol is maradnál "otthon"?
...
-
littlelion21
addikt
Írjátok be a Google-be, hogy: zerg rush
-
Geby
senior tag
Egy srác meghal, és a pokolba kerül. Nagyban szomorkodik, amikor megjelenik előtte egy ördög:
- Hát te miért szomorkodsz?
- Most legyek boldog, hogy a pokolban vagyok?
- Figyelj! Szereted a piát?
- Naná, alkoholista voltam.
- Tessék! A hétfő a pianap, mindenféle piából választhatsz, és annyit iszol, amennyit akarsz, mert meghaltál, úgyhogy nem rúghatsz be!
- Húúú!
- Szereted a cigit?
- Ja!
- Na! Kedd az cigi nap! Annyit bagózhatsz, és olyan dohányárúval, amennyit csak tudsz, és az egészségednek nem árthat meg!
- Nem rossz...
- Szereted a kaját?
- Aha! Csak nem kaja nap a Szerda?
- Dehogynem! Annyit ehetsz, amennyi beléd fér!
- Szereted a drogot?
- Viccelsz? Túladagolásban haltam meg!
- Csütörtök a drog nap, minden van itt! LSD, spangli, minden!
- Hát ez tök jó! Nem tudom mért mondják a pokolra, hogy szar hely!
- És mondd, te buzi vagy?
- Nem!
- Akkor a pénteket utálni fogod...[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #3681 üzenetére
Sajnos tönkre ment a google, vagy csak lejárt a szavideje, mert elkezdte lebontani magát
...
-
Devid_81
félisten
Gyerekek az The Avengers úgy fest jó lett, nem hogy tartja magát 9 pont körül de most meg felfele is ment a pontja...tegnap 8.8 volt most 8.9
Este mozi!...
-
Antimatrix
senior tag
Sziasztok
1 kis motorolaj viszkozitás -kenőképesség vs autószerelő tanulmány
ezt érdemes elolvasni mert akinek dizel kocsija van 4-5olajcsere után 300-400k lehet szegényebb a szerelője pedig gazdagabb ha "néphitet követi'
Motorolaj és ami mögötte van - Opel szgk kötelező olvasmány!
ui: akinek segített és megértett pár dolgot műszaki az írás alapján nyomhat a fórumban 1lájkot erre az írásra
ui2: EÜ doboz akcióra ez a válasz:
DON EÜDOBOZPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Zodicus
senior tag
Csak érdeklődés szintjén: Csabán lehet vhol új ipod-ot kapni?
-
ko9
addikt
válasz littlelion21 #3681 üzenetére
Régi jó LanPartyk Starcraft hevében Mostmár meg lehetetlen összeszedni a csapatot
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dani_kp
addikt
Ez hatalmas: Showder Klub Roast - Kiss Ádám Kötelező darab .
https://ingatlan.com/33821564
-
fero02
nagyúr
-
Devid_81
félisten
Nah kérlek a fülemben (agyamban) az új M4es fülessel kijelenthetem, hogy szép, tiszta hangja van.
Mélyek nem azok a mélyek amitől az ember haja megmozdul, de cserében kárpótol a kristály tiszta hang.
Jah bocsi lusta voltam megkeresni a hsz-t így csak erre a mostanira válaszoltam a nem ideillő választ!
Köszönöm a tippet!Szuper a cucc!...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest