Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
280+ olvasatlan hsz..
kelés 5:30-kor..Jó éjt.
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #105746 üzenetére
Annyira még nem finomítottad ki ezt a technikát, mivel nem csak a vájat maratt fekete, hanem az mellett is
(#105751) Habugi: Neked az miért jó, hogy nem látsz egy bizonyos oldalról linkelt képet?
(#105753) stratova: Neked is!
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindent nem tudhat, de nem is kell tudjon. A lényeg hogy azt nyujtsa ami neked megfelel...meg amit fentebb írtam, azt tudja. Kávét fõzni pedig nem a telefonon szoktam.
Erre jó példa a Honor 7, strapa telefon, jó kíjelzõ, nagyon jó térerõ, 2 napig birja az akku, elfogadható kamera, 5.2" méret...elég vékony és mindez £240-ért pár hónapja két év garival.
Nem menõzni való telefon, de becsületesen állja a sarat...[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #105757 üzenetére
Nem nézni ki az úgy jobban?
@Habugi: Mert csak egy képről van szó, ami éppen egy rossz szerveren van. Tehát magához a közösségi oldalhoz nincs sok köze.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #105758 üzenetére
Iwiw-ezned kéne.
Oh wait.
caindwan: Valamilyen szinten van, mert már hivatkozásból is néha jön trekking kuki...Sokszor van, hogy nem JPG a hivatkozás vége, hanem tök más, és ha visszatörlöd a .jpg-ig, akkor nem nyílik meg a kép..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #105762 üzenetére
Ha-ha-ha, nekem is. Oldalon hűség nélk., ahogyan nálam is van, 3000Ft. Számlán 3300Ft, what?
Azt hagyjuk, hogy ha újrakötném a hűséget SE járna semmilyen akció, csak akkor, ha 90 napra lemondom a csomagból a TV-t vagy a netet, vicc. ÉS NEM fogok többet fizetni, NEM mondok le semmit, de ne parasztkodjanak már erre is rá.. Ha megvan a válasz írd màr meg, abszolút nem lesz időm ügyf. nyitvatartási időben intézkedni, köszi.© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
Jóóó regggelt! Valszeg elhagytam valamelyik kerékről a súlyt... 50 fölött dobál mint az állat. Félúton arra lettem figyelmes, hogy fura hangja van a kocsinak. Mintha defektem lenne, olyan volt a hangja mint mikor a szelep veri a felnit defektkor. Kiszállok, persze zuhog az eső, de semmi, újra gyorsítanék, megint 50 fölött üt és ráz... kb 1 hónapja szerelt gumik. Szerintem meglátogatom őket, hogy ez még garanciás...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #105768 üzenetére
Kellemetlen.. sok szerencsét, de nem hiszem, hogy ingyen csinálnák... illetve lehet attól még szálszakadása is, akkor szeret még rázni...azért 50-nél egy db súly elhagyása, ha ennyit jelent, az szomorú.
© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #105769 üzenetére
A baj az, hogy most kimentem megvizsgáltam a dolgokat, és nem hiányzik róla súly. Szóval kezd nekem is gyanús lenni, hogy szálszakadás..... 4 új gumi kb egy másfél hónapja lettek szerelve. Ma unalmas nap lesz, szerintem beállok a kocsival a 3.as raktárba, aztán leveszem őket egyesével, megnézem, nincs e pukli valamelyiken...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #105765 üzenetére
Nekem sincs hűségem. De néztem, az oldalon is 3.000 Ft-ot ír a hűség nélküli csomagra. Lehet árat emeltek a tv-re, bár ez csak tipp.
Hívom őket nemsokára, ha megvan az infó, jelzem.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
reggelt.
Szerintem a telefonom megérezte, hogy le lesz cserélve, mert volt olyan kedves a drágalátos, hogy 6 év után pont most dobja fel a talpát és persze reggel nem ébresztett és 30 percet késtem a munkából[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #105751 üzenetére
Amúgy ennek mégis mi értelme van? Aruld el nekem, legyszives, mert rohadtul nem vagyok képes megérteni.
Ez egy fórum, ahol elég sokszor linkelnek, főleg én, fb-rol,mert hangyafasznyit egyszerűbb oda feltölteni egy fotót (pl üzenetben elküldeni, és a kép linkjét ide beszúrni) mint ph-ra feltölteni, arra a kemény 10 MB-ra, nem gondolod? Vagy agyfaszt kapsz ha a fb szót meghallod? Ehhez csak granulalni tudok
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #105773 üzenetére
Furák ezek a szolgáltatók. Nálunk UPC van, tv (hd csomag, meg asszem a közepes csomag), 240 es net, 2 mobil, egy vezetékes. Ott sincs nagyobb rend elmodanám. Tegnap felhívtak, hogy tartozunk 2 havi számlával, azaz az augusztussal, meg a szeptemberrel, egyik 19e, a másik meg asszem 17e. Közölte velem a hölgy, hogy kikapcsolják a szolgáltatást ma reggeltől, mert 2 havi csekk nincs befizetve. A 19e-es csekk pont nálam volt, a 17e-s meg a páromnál igazolásképp, mert azt a UPC-nél lett befizetve. Pont múlthónapban lett kérve egy 0-ás ligazolás, hogy nem tartozunk nekik, mert apósnak is vett ki a párom egy kártyát, és azt csak úgy lehet, hogyha nincs tartozásod. Viszont egyben így olcsóbb mintha após külön menne be hozzájuk.... Rohanunk fejvesztve a UPC-hez, hogy most akkor mi a bré van, az ottani csaj meg pont a párom barátosnéja. Mondja nekünk, hogy van csekkünk ő azt látja, hogy 10.19-ig esedékes befizetni, de jelenleg nincs tartozásunk, hisz ő adott ki pont 2 hete igazolást. Mint kiderült, a pénz már náluk, de nem könyvelték le, mert nagyon szét van csúszva a rendszerük. Elnézést kértek... ma reggel nézem a neten, megint ott van a szeptemberi számla lekönyveletlenül, közben meg nálam a csekk.... áááá....
Hozzáteszem áprilisban már egyszer ugyanezért jogtalanul kikapcsolták 4 napra mindenünket, akkor sem értettük, hogy mi a bajuk. Végülis azzal nem jártunk rosszul, mert fullos csomagot kaptunk 6 hónapig engesztelésképpen.Viszont öröm is van, a kerékmizéria megoldódott. Valami iszonyat ragadós agyagos valamibe belementem, az felragadt a felnim belsejébe. (mintha súlyként funkcionált volna) Mivel nem mertem többel menni mint 40 ezért le nem esett. Az utca ahogy jövök melóba pont kettéválaszt egy rakás mezőgazdasági földutat. Szerintem ott szedtem fel.... Ilyet is csak elbeszélésből hallottam még. Az egyik gyerekkori barátom is járt így, de ő neki a dísztárcsa alá ment be hó, mert valahol úgy állt meg, hogy bele kellett hajtania valami nagyobb hóba. Felragadt a jó kis vizes hó egy oldalon, aztán rázott mint az én esetembe
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #105774 üzenetére
Agyfaszt kap a GPS-tol, FB-tol, okos telotol...igazi rendes ember valna belole ..a 17-ik szazadban.
A FB-nak van egy rakas szar oldala....de meg kell idomitani, nem meg futamodni elole
(igy zarojelbe mondom, en sem kedvelem a FB-ot)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Alapjában véve, szerintem jobban trekkingel utánad az FB, mint a Google.
Pl. bent melóhelyen keresek valami terméket úgy, hogy be vagyok lépve.. Megnyom az egyik beszállítónk oldalát, keresek, erre 1 hétig arról szól a fáma, hogy az Ő hirdetéseiket kapom FB-n folyamatosan.. És ez csak 1 példa a sokból.
Plusz amit említettem, hogy sokszor már egy standard linkben is lehet valami trekking folyamat, mert pl. nem egy sima kép linkjét kapod ha kimásolod a kép linkjét, hanem valami tök mást, és ha visszatörlöd a kiterjesztésig a linket, akkor nem tudod megnyitni sem a képet, ami érdekes.
Én féligmeddig megértem az álláspontját.. Nem annyira, de kicsit, mert Google-t pl. használ. Egyszer kicsit bele is mentünk, de lapoztunk. Ha Neki így jó, akkor így jó.. Valahol talán jobb ez így.. Ezért jobb talán egy kicsit az okostelefon nélküli élet is.
Az alap koncepció az, hogy eleve nem is tudják használni az emberek a közösségi oldalakat, köztük az FB-t sem, kezdve azzal, akinél lényegében minden nyilvános, és sokan közülük azt sem tudják, hogy be lehet úgy állítani, hogy lényegében egy vadidegen a profilképeden és max a borítóképeden kívül ne lásson mást.
... stb, stb.
@jakusj Az szép.. Azért kemény, hogy tudják, hogy ott a befizetés, de mégsincs..
Volt kollégámnak a Telekom-mal van egy kellő kanosszajárása (más jellegű), arra kíváncsi leszek, hogy hogy végződik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #105777 üzenetére
Pont a keréktémáról jut eszembe, egy este (kb 1-2 hónapja) nekiültem olcsó gumit keresni (215/40/16 -os elég ritka és van néhol 20e ft különbség is). Egy hétig mindegy volt hova léptem be, mindenütt gumireklám fogadott. Szóval nem kicsit "kémked" a google is. Az FB? Hát nálam kb 2 hetente benézek, oda is csak azért, mert a volt középiskolás osztályom találkozót szervez, jó lenne tudnom, hogy mikor lesz, mert szeretnék elmenni. Egyébként én nagyon puritán módon kezelem, minimális kép, minimális hozzászólás. Sajna messze lakok mindenkitől akit ismertem és aki barátomnak mondhatok... nekem ezért kell a face, hogy néha tudjak velük kapcsolatot tartani. Telefon kizárt, nem bírnám fizetni a külföldi hívásokat.... (Szlovákia, Horvátország, Románia, Ukrajna... sok fele vannak barátaim) a neten meg ingyen van a beszélgetés...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #105778 üzenetére
Magyar utakra 40-s gumi? Veszélyes a középső neved?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #105779 üzenetére
fiat coupe/ és bravo... mindkettő abarth kiadás, ez a gyári felnije, nem fér alá kisebb mint 16 " a fékek miatt, viszont max 215/40/16 vagy 205/45/16 ot tudok alá rakni, ha ettől nagyobbat teszek beleért az ívbe. Mondjuk úgy, hogy mindkettőt pályára tervezték, én meg megpróbálom Mo-on használni
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105780 üzenetére
Van abarth coupe-d és bravo-d? Naelmészapicsába.
Amúgy, amíg nem törölsz sütiket, addig folyamat tolja a régieket is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #105780 üzenetére
Értem én. De biztos van 15-s váltó méret. Olcsóbb is. Meg nem is baszod szét a felnit, felfüggesztést.
Annó 318i-n nekem volt 45-s cucc. Minden kavicsot meg tudtam vele számolni. Persze akkor huszon éves voltam.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #105782 üzenetére
Van 15 ös váltója, de mivel az abart még 4 cm-vel lejebb ültette mindkettőt, plusz más spoilereket kapott mint a gyári, ezért olyan ritka a 15" os ami be is fér, mint a fehér holló... ergo drága is! Inkább vigyázok rá. Amúgy jól bírják, általában 4 évet kb 70e km-t kibírnak a gumik, és mindig ugyanaz a bajuk, a belső felén szétrepednek.
Mivel ez a gyári méret, ezért a felfüggesztés is erősebb ezeknél a modelleknél mint az alapverzióknál. Szóval itt szó nincs arról, hogy a felfüggesztést szétverném... ez így gyári... csak már öreg[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #105784 üzenetére
Világos. Annó láttam egy barkettát (vagy, hogy a rákba kell írni). Csaj vezette. Kendő, szemcsi. Dögöljek meg mint egy 60-s évekbeli olasz film jelenet. Az nagyon bejött.
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105783 üzenetére
Szép "gyűjtemény", ritkaságok itthon.
Jelentem el lehet lenni itthon, csak kicsit nehéz.
Nemsajátautó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
Zöld ufó: Találtam végre egy dj párost akik még mindig ugyanazt játszák mint amit 10 éve.. azt gondoltam ezek már rég feladták... és nem. Végre valami jó a fiatalságomból megmaradt!
Őt is szeretem/szerettem, ő sem sokat változott:
[link]Nagyon kéne már egyet bulizni...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105788 üzenetére
Petduo alap!! 8)
Armin van Buuren jó csak nekem picit trances! 8) Azt meg annyir anem ,de vannak azért olyan mixei ami globalosabb 8)
[link] Akkor gondolom Ő még kedvenced lehet!!! Ő i sazóta amióta isemrem ugyan azt a stílust képviseli
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Még egy pár nap és átadom a székemet egy balfaCCJancsinak aki azt sem tudja melyik világon él. Egy hete kínlódok vele de alig ragadt rá valami.
Visszont a baj az hogy pár szaki megkeresett otthon, és ha elmegyek jönni szeretnének a másik céghez, igaz ott tárt karokkal várnák õket...de nem tudom ez mennyire korrekt...
Franc sem tudja...ugy érzem lassan összeroppanok..annyi szart kellene még befejeznem...de inkább rátolok még egy hetet...de a másik melóbol meg naponta hívnak...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105791 üzenetére
Látod látod. 8))
SaS: nekem is van lojalitásom a a Cégemhez,de abba gondolj bele ,ha kilépsz az ajtón és azt mondják bezár a cég attól Te még ott leszel és létezned kell. Szóval van egy pont amikor bizonyos dolgok felülírják a lojalitást. nem csinálnék ügyet ebből. nem a Te céged. Ettől nem fog tönre menni se ez se az új.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #105790 üzenetére
Szar is tud lenni olyan helyről eljönni, amihez már kötődsz. Én anno a Pennyben voltam boltvezető. 3 hónapig húztam toltam a dolgot (a felmondási időt), mígnem csak el kellett jönnöm és átadni, mert vártak a másik munkahelyen. Mikor eljötte is úgy éreztem, hogy félbehagytam sok mindent, még ez kéne, meg az kéne... kb 3 hétig még hívogattak folyamatosan, hogy mi hogy van. Most lett volna rá lehetőségem, hogy visszamenjek, végre eltakarítottak onnan egy nőszemélyt (az utódomat), de már nincs türelmem az emberekhez, főleg nem a türelmetlen szemét vásárló fajtához.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #105793 üzenetére
2014 júniusában kezdtem ennél a cégnél és 2015 novermber óta vagyok technikai igazgató. A francot sem érdekel most engem a lojalitás, csak rendbe szeretnék rakni mindent és nem seggel kilépni. A últ hónap nagyon kemény volt, de jól haladtam...csak most amikor napok vannak hátra érzem hogy nem lesz rendben minden. Pénteken lenne az utolsó napom, de lehet rátolok még egy hetet...nincs más választásom....
-
Habugi
addikt
KékÖrdög () leírta helyettem pepitában, nincs mit hozzátennem.
Nincs azzal shemmi problémám hogy forrásként használjátok, igazából csak segít hogy jobban naprakész legyek az újonnan handrendbe állított serverek terén.
A szokásaidon semmit nem kell változtatnod emiatt, önszántamból mondok le róla hogy lássak bármilyen képet amit onnan linkelsz.(#105766) xatos3:
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #105794 üzenetére
Én értelek... én is ezt akartam, de hidd el, olyat nem tudsz csinálni. Teljesen rendet magad után soha sem tudsz hagyni. A Cora-ban is melóztam mint osztályvezető, ott is rendet akarta hagyni, gondoltam azt is hagyok, aztán az utódom minden kezdő baklövését rámkente, hidd el nem lehet tökéletesen eljönni valahonnan és nem is kell ezzel törődni sem ennyit.
-
MrM94
addikt
válasz Jakuskacsa #105787 üzenetére
Hé ez jól néz ki.
Még vagy 2 spirált le belőle,és nagyonbaba lehetne(#105798) jakusj
Ó,hát igen.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105791 üzenetére
[link] Na felismered ezt a számot? 8) kicsit módosítva --- na mindegy itt az eredeti amit biztos ismersz!! : [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs