Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #105403 üzenetére
Isten áldja őket,én nem bánom de nekem nem kell.Nincs már időm mókolni tákolni meg f#szkodni,örülök ha leülök a gép elé oszt megy a játék,nem akarok jó meg optimális meg drivereket keresni,meg megoldásokat minden kifogásra. Ha játszani akarok menjen a játék,ha tuningolni ne akadjon össze semmivel,nem félórajelen meg szétpukkan a pumpa meg kerreg meg zörög meg lefüstöli az alaplapom meg tökömtudja mikre képes még mert megfogom és qrvára összetaposom az egészet és nem fog érdekelni hogy mennyit güriztem érte..Nem fogok rá ventillátort mókolni sem semmi hasonlót.Berakom öröm és bodottá,ha új driverekkel crashel az azelőtti tuningbeállításom okay than lehúzok belőle 30 40MHZ et oszt mehet tovább.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz caindwan #105400 üzenetére
Úgy érzem, hogy engem néz (az egyik szemével biztosan), s nekem szánja csábító nyelvmozdulatát...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #105407 üzenetére
Nesze, itt az ajandekod...
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #105409 üzenetére
Mit válogatsz? Aluggyá'mán....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Ma reggel egy kellemes meglepetés várt. Még szerencse hogy előbb akartam beérni.
Be nyomtam a kuplungot higy elforditsam a kulcsot, és egy koppanas várt a pedalnal, az a fajta, amit akkor hall az ember, amikor nem sikerül az ülés allitojat lyukba tenni és utána beleakad.
Ezek után a kuplung nem jött fel, mert a rugó vagy mi nem felfelé , hanem lefelé húzta. Kézzel visszajött a kuplung, és ekkor egy fehér műanyag le is esett onnan.
A műanyag így nézett ki:
Hosszan volt el törve, kb 3-4 cm hosszú volt a darab, és 1 cm széles, 3-4 mm vastag. Egy műanyag téglatest. Viszont az egyik végén volt egy gomba alakú dolog. Feltételezem rugó mehetett arra?
A kerdes: tudna valaki linkelni képet egy ép ilyenről, vagy legalább a nevét? -
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #105401 üzenetére
Ne menjünk bele nagyon, de semmi baj nem lenne azzal a kártyával, ha trükközés nélkül 3,5GB lenne rajta. Ez a vége belassítja az egészet effektus viszont egy időzített bomba szvsz....
Egyébként a HBM, amiről beszélsz +512MB, az akárhogy nézem, 12,5%-al nagyobb tárterület. És igen, nem mindegy, ugyanis 4GB-os kártyából eléggé sokféle van és lesz is, mennyiségben is, míg ez a 3,5GB-osból garantáltan csak a 970-ek, és nem is nagyon lesz más, szval majd használhatod a 3GB-os kártyákra oprimalizált beállításokat a 3,5GB-os kártyáddal, amit 4GB-osként vettél. Epic!(#105403) miklosss2012: A döcögés röcögés nálad user error! Nálam nincs a 290-essel és nem is volt. Nem értem, honnan jön ez az urban legend.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #105412 üzenetére
Nem egyszerübb lett volna lefotozni?
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #105374 üzenetére
Igen mester nem zsinorban zsinorban ugyan az a kép.. más é smás maitt! 8) itt a gombok mennyisége miatt volt belinkelve. -- most lesz 2 hét szabim akkro fogok ezzel foglalkozni. 4k-ba meg azért nem játszom ,mert nem volt időm configolni a WOW-t és egész nap minotor elött ülve 4 meterről sajnos a WOW-ban nem látható a egér olyan kicsi!! 8) MIndent sizeolhatsz UI-ból ,de a mouse mréetet nem és most nincs időm erre. 8) Örülök,ha este 8-ö körül beesek a gép elé kicsit játszani vagy filmenzi. Következő hónapba veszem meg a számítógépes asztalt szék. Lakást festek stb. Aztán hajrá 8) De igazán 4k-ra ez a véleményem,mert akollégámnak szintén Zenész a gépe 8) [link] szinte tökr eugyan ez a gépe. Csak neki 4.5 ghz -n megy a 4790k és 1080 .. CPU used 11%-14% - VGA 60%-70%
HSM : Amúgy ez a stílusa a World of warcraft-nak ,ha valaki paszteles színt akar stb az mondjuk Sykrimozik vag yilyesmi. Itt inkább ami élmény a mozgása akaraktereknek ,hog ysoha nem akadsz bel esemmibe nagyon jó a kezelni. Jók a PvP-k stb. Én ezt szeretem. ebben a játékban. Meg figyelj 10-25 éve barátom a fele csapat akikkel játszom ebből felével 2004 óta játszunk ezzel a játékkal . Ez a játék nekünk már olyan mintha 10-en éve ugyan abba a parkba járkálnál kártyázni a barátaiddal! Persze,hog megértem,hogy te a pixelt számolod Én meg az élményeket a barátokkal 8) ( Arról nem is beszélve ,hogy képzeld el ,hogy ezek közül abarátaim közül sokakkal együt tnöttünk fel. Mos tmeg Angliában élnek stb. és itt tudunk együtt szórakozni , mert szeméylesen csak nagyon ritkán. Valaki USA-ból játszik velünk. Szóval nekünk a WoW ezért kedvenc)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #105419 üzenetére
SAS figyelj már Te nagy NV -s vagy.. ha veszek még egy 1060-t és nicns SLI benne akkro azt a multi platformos szarságot ,hogy tudom NV-nél elidnítani ? vagy az csak directx 12-es dolgoknál futnak? Ezt a témát nagyon nem tudtam még megfejteni. Neketek Zseniknek biztos ez jóbban érthető volt.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggeltet az uraknak!
HSM... nem lehetne már végre abbahagyni ezt a 970 témát?? Tudod milyen magas az Eiffel
torony??? Na olyan magasról lekaksizom már a száraz tényeket, meg a 3,5GB-ot, megy a játék fix 60 fps-en?? Igen megy, észrevettem valaha azt a lassított 512 MB-t? Nem!!! Komolyan mondom már idegesítőbb vagy mint a főnököm apja.... Míg pingvin voltál nem jobb fej voltál Az avatar hozza a formáját...Norbi, én most fényképeztem le a kocsimba a kuplungot. Nálam nincs semmi erre hasonlító alkatrész, nálam egy kar nyomja a szerkezetet lefelé.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
nem értettem félre azért is írtam ,hogy megértem ,hogy adott esetben neked más szemszögből nézed és értékeled. Abból aszemszögből telejsen igazat is adok neked
jakusj: legyünk kemények. kb ugyan az a gépünk szabim alat tmeghúzom 4,5-re aztán tolunk teszteket és a pont a végén az lesz ,hogy.... Téma lezárva. 8)
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz Mahrenburg #105405 üzenetére
Ez így van
nekem csak kettő van(#105416) Whysperer: Tudjad, én szurkolok
(#105417) norbert1998: Lányos lett a kezed
Reggéét!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #105423 üzenetére
Nekem viszafele kell butítanom akkor, mert én 4,7-en hajtom 24/7-ben. Ha jövőhéten megjönne a két 143 as venti akkor lehet még feljebb tudom ezt vinni. Amúgy meg olyan mindegy melyikünkké a jobb. Mindketten megvagyunk vele elégedve. Rakhatok én fel ide 100 benchmarkot, (szerintem amúgy az 1060 as simán legyőz mindenben legalább 5-10 fps-el, mivel újabb architektúrát az új játékok kihasználják). De ha ragaszkodsz hozzá, hétvégén feltelepítek egy két benchprogit és végigzúzhatjuk....
HSM: ÉÉÉÉSSSSS csak folytatja....
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105427 üzenetére
Most kekroa Dif lenne egy 4,7 + GTX 970 meg egy 4,5 + 1060 között? 200mhz-t nem kell vissza butítanod. mit ad 3 fps-t? az a 200 mhz?
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105430 üzenetére
Hajrá csak mondodm szabim idején lesz csak beüzemelve és azt sem tudom mviel kellene mérni ,de kb össze tudnánk nézni a 970-t meg a 1060-t 8)
HSM:
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105433 üzenetére
Jólvan szabim van akkro megmtutado honan tudom letölteni mert nicnsenek meg sz.tem éseg ynap a háttérben letöltöm amti modnasz é totlom is .c sak nem vagoyk nagy töltögetős. Minden eredeti a gépemen!! 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #105422 üzenetére
Pingvinbõl arab
qrvakisasszony~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
Pedig tényleg onnan jött. A kuplungtol.
-
HSM
félisten
Ha ennyire le****od, akkor ugyan mit érdekel, mit írok? Mitől leszel ilyen ideges? Kicsit ellentmodásos ez nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
ááááááááá.........Hagyjuk inkább... Az a fajta idegesítő ember vagy mint a munkatársam, aki naponta odajön fikázni az olasz autót, de csak a száraz tényeket dörzsöli az ember orra alá. Neki soha sem volt, és nem is lesz, mert van egy előítélete. Én eleinte elmondtam neki, hogy értettem elsőre is, én akkor is szeretem és meg vagyok elégedve vele. 3 éve legalább egy héten 2x ugyanúgy elmondja.... Te pont ugyanilyen vagy. Persze, hogy idegesítőnek titulállak már!
Zöld ufó, nekem is ami lehet eredeti, de csak ezért az egy tesztért szerintem bocsánatos bűn, ha beszerezzük a virágboltból egy teszt erejéig! (valaki ellenvetés netán?) de van közte ingyenes és trial is...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Jakuskacsa #105438 üzenetére
Tehát szerinted ugyanaz, hogyha reagálva némi trollkodásra leírom ezt mondjuk háromhetente, mint amikor teljesen öncélúan a kedves kollégád naponta odamegy hozzád fikázni a kocsijaid. Köszi.
Engem is igencsak idegesít ez a fajta trollkodás már, ami a Fury-kat, meg AMD-ket érint, mégsem kezdek személyeskedni.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105438 üzenetére
Felre ertettel. Evvel egyet ertek,hogy tesz erejeig. En azt irtam,hogy majd segitseget kerek honnan szedjem le. Mert fingom nincs...
Nekem van egy kedvenc filmem. egy orosz eklám managerről szól aki látja a máűrkákat stb.. ... nem akarok rizsálni stb, de a vége a filmnek az ,hogy megszűnik a márka. Csak AUTÓ van csak számítógép van ,de nicns Gigabyte meg asus meg GTX 970 meg r9 390 csak VGA. meg ilyenek. K.va jó film
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
Kiegészítés:
1. A 3 hét az inkább 3x hetente
2. Nem ironizálsz/trolkodsz, hanem mindent halálosan komolyan teszed, még akkor is, ha más nem.
3. Lehet hogy mondtam egy két rossz szót az amd kártyákról, (azalatt az 1-1.5 év alatt amiótta idetaláltam) de hogy a fury-t a számra nem vettem az biztos, fogalmam sincs hogy néz ki a kártya, és mit tud. Nálam sajnos egy rossz tapasztalat hozta azt, hogy nem nagyon bízok a piros oldalban vidkártyák terén. 2db (valszeg gyári hibás) amd kártya is megadta magát nálam. Csalódtam, de akkor sem dörgölöm ezt senki orra halá hetente
4. Én most belefáradtam ebbe. Nem szoktam vitatkozni, és most sem teszem tovább. Van itt munkatársamnak is 290 es kártyája, tök jókat tudunk dumálni, és nagyon jóban vagyunk. Trollkodunk nem keveset, de nem így ahogy Te teszed...[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Jakuskacsa #105441 üzenetére
1. Legutoljára két hete vettem számra azt a kártyát, és akkor is megkíméltem a topikot a részletekről. [link].
Ha neked ez heti 3X, akkor nagyon el vagy tévedve.2. Bizonyos dolgokkal tele a hócipőm, annál harapok a trollkodásra. PL. ilyenekre [link] (bocs Sas, nem a Te hibád ).
3. Nem Te voltál. Csak nem értem, miért vetted magadra, ha nem neked írtam? No, mindegy....
4. Sajnálom. Én is belefáradtam az AMD vs Nv témákba, azért nem is vagyok jelen abban a fórumban nagyon nagyon régóta. Nem vágyom itt is az ilyenféle trollkodásra.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #105412 üzenetére
Az hogy hasonló a nevük még oké, az hogy mostanában vettünk autót még oké, de hogy mindkettőnknél a kuplunghoz köthető dolog romlik el? zavart érzek az erőben.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #105443 üzenetére
Ha már piás szám: [link]
Egyébként ma még lenne is kedvem inni... összehozhatnánk meló után egy kis virtuális koccintást. Aztán este ki merre mehet. Én úgy is pálinkázni akartam mert ez a fránya nátha nem távozik csak egyre rosszabb...
Amúgy is mind tudjuk, hogy a pálinka mindenre jó!! Főleg ha Magyar vagy!Tehenecske: Hát persze!
nagynorbiman: Nehogy valami rontást hozzál ránk... az erő legyen velünk!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #105444 üzenetére
Az egész a te hibád
-
Jakuskacsa
senior tag
Akkora telefonguru vagyok apám, közel 1 év után rájöttem a samu a5 ön, hogy van rajta lámpa, és tök erős... És végre nem kell a vakut használnom, ha valamit keresek sötétben.
Valamit had kérdezzek már. Kaptam egy kolllégámtól kölcsön egy vezetéknélküli billentyűzetet beépített touchpaddal... Nos a baj az, hogy elhagytam a kis usb jeladóját, honnan tudok ilyet szerezni? Mindegyiknek más a frekije, esetleg tanítható valamilyen módon? Egyébként azért adta, hogy kipróbáljam hogy az okos tv-vel múúkodik -éé... De még kipróbálni sem tudtam...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105448 üzenetére
Elvileg frekieltolás van, szal csak úgy random egyel nem fog működni.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs