Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #105100 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálat?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #105100 üzenetére
Valszeg hétvégi befizetés volt, amiről most jött az sms.
Neked kellene esetleg tudni, hogy a hétvégén mit fizettél ki, kártyával.
Amúgy, max onnan, hogy belépsz direktbe majd, ha lesz lehetőség, és megnézed a számlatörténetet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Egész hétvégén az összes mozgás paypallal volt csak. De az mind meg is érkezett sms-ben. Tehát az nem lehetett. Elvileg az otp junior számlán a kp levétel is ingyenes, tehát az sem lehetett. Végig otp atm-nel történt, egy alkalommal 100 egy alkalommal meg 200 ezer pénz. De mivel elvileg ingyenes...
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #105106 üzenetére
Akkor marad az ügyfélszolgálat, én is beballagok ma személyesen mert túl régen használtam a telefonosat, beállíttatok egy olyan PIN-t amit meg is jegyzek
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt! Nálam a legdurvább bankos dolog az az volt, mikor még Nyíregyházán laktam, valószínűleg nem fizettem be a súlyadót a kocsimra. Egy nap hazamentem, (már itt laktam Szolnokon) nézem a számlaegyenlegem, valami nagyon durván keveseltem. Mint kiderült letiltottak 140 ezer pénzt valamiféle nyíregyházi önkormányzat. A bank nem tudott felvilágosítást adni, mígnem fel nem hívtam a nyíregyi önkormányzatot, ott kb a 9. kapcsolásnál elmondták, hogy nincs befizetve egy félévnyi súlyadóm valamikor 3-4 évvel ezelőttről, és ők ezt most behajtják, számszerint 8560ft + 124ft kamat.... Erre kérdezem őket: akkor miért zároltak 140 ezer pénzt a számlámról.
Erre egy meglepődött hang: Uppsz... egy sorral lejjebb csúsztam.... elnézést, bocsánat stb. kb 1 órán belül rendeződött a számlám egyenlege. Ha nem hívom fel őket akkor legombolnak tőlem 140 ropit.... a pofátlanok. Hogy hibáztam azt beismerem, és kifizetem. Szerintem mindenkivel megesett már olyan, hogy 5 év alatt egy számla elkallódott. De azért ez durva meglepi volt[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #105109 üzenetére
Nem tudom OTP-nél mi a helyzet én anno kértem a havi 2 ingyenes felvételt, ennek viszont a felső összeghatára 150e afelett fizetni kell.
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #105113 üzenetére
Igen, ott lesz a hunyó.
Egyébként éppen ez a banki limit készteti az embert arra, hogy kivegye a havi ingyenes maximumot arra az esetre, ha egyszer több kell kp-ban mint 150e. Mivel befizetni még mindig ingyen lehet (tény, hogy azt csak nyitvatartási időben), ha mégis a számláról kellene többet utalni/vonni.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Whysperer
addikt
Reggelt.
Hablaty megvan a MSI baja. Azért nem látszódott semmilyen adat eredetileg ,mert elszőre is jól állítottam be. Csak a NV felrakott valami programot ami mtuatta az FPS-t ,de kiütötte az MSi afterburner-t!!! Megkell szoknom na. Rég volt Zöld kártyám. Nem ismerem! ;-P
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
caindwan
aktív tag
Emelném a hangulatot pár kedvcsináló képpel így hétfő délelőtt
-
Whysperer
addikt
Tudsz Főzni ? Nem! Kit érdekel ? Gépet tudsz szerelni kaját meg rendelünk !!
Ilyet mindenkinek! [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #105122 üzenetére
Legalább kőből/sziklából van az a fal?
Don, vagy felverekszi magát főnöki státuszig és veled kávézik
Csak ne ilyen bögréből igyon:[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz stratova #105125 üzenetére
Olyan kép nem akadt ahol nem egy férfiból lett "nő" fogja a bögrét?
A kezén/állkapcsán nagyon látszik, mondjuk elképzelhető hogy nem véletlen választották a bögre alján lévő felirat mellé.., elvtársUrunk is biztosan járt a válogatáson és valljuk be, ennél sokkal igényesebb munkát végeztek rajta az átalakítás során.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
És megindult a Horizon 3, ha hazaérek, játék indul!
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #105133 üzenetére
Már augusztusban megvettem, de csak standard edition. Ha ultimate lenne akkor tolhatnám már 1 hete.
Magyar store-ból holnap indul, de ugye SG vásárlás volt.
Meglátjuk, fentvan az AMD-s driver, meglátjuk milyen lesz. Ha gáz lesz, tolom boxon, és tojok rája.
Amúgy, Nálam az Apex-ban sem volt már shuttering, simán játszható volt. Arról már nem beszélve, hogy alég facán finomhangolható a PC-s port. Meglátjuk, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz hackeeeee #105132 üzenetére
Öcsém már több, mint a felénél tart.
Lehet, hogy én is meg fogom venni, de ~18k-t nem adok szívesen játékért, max akkor, ha annyira jó, de akkor is rágom a fogamat.
A GTA 5-ért lehet, hogy adnék tizenpárezret. G2A-n találtam ~27-30 euróért Rocktar Social Club-osat, ~34 euróért Steam-eset. A Steam-es megérné a felárat, ha onnan venném? -
Habugi
addikt
válasz Beretvás #105134 üzenetére
Ma ennyi telik, nem indult túl jól a napom..
Röviden..
Tegnap az esti zuhany előtt gondoltam átmegyek nullással a fejemen, húgom meglátja h pakolom elő, majd közli hogy jaj de jóóó, had csinálja ő mert a sógoruramnak is mindig ő nyírja a haját..
Olyan aranyosan adta elő, nem lehetett rá nemet mondani, nem is lett volna baj.. csak.., ahogyan az lenni szokott amikor az ember kizárólag emocionális alapokra helyezve vak bizalmat szavaz, mindegy kivel szemben.., a pofáraesés csak idő kérdése..Esetemben ez annyiban merült ki, hogy nyírás közben jól elbohóckodtunk és nem voltam rest elmulasztani leellenőrizni a végeredményt.., zuhany --> ágy.
Borotválkoztam is tegnap reggel szóval nem nagyon summáztam a képemet reggel a mosdó feletti tükörben, arcot/fogat mostam azt cshöcs..Kilépve kezdődtek a furcsaságok, megszoktam hogy néha megnéznek az emberek, régi teló, könyv a kezemben és ha nem éppen ilyen dolgok okán akkor azért mert kilóg a fülemből a kék füldugó..
DE..
..ma reggel valahogy más volt, máshogyan néztek..
Kurta életbe nem értettem de úgy 20perc alatt eljutottam oda hogy biztos telihold volt előző este és még transzban vannak egyesek..
Áhhhá.., belépve az irodába kedves kollégám 0.001sec alatt tisztába tette a dolgokat, egy "hát veled meg mi a franc történt.." kaliberű kérdéssel majd a humoros zavartságát vissza-vissza folytva, visszakérdezvén hogy mire is gondol közölte hogy "há' hogy nézel már ki b+.."?!
Noh és akkor beálltam a legközelebbi tükör elé..Huh gyereket.., hogyan is írjam le.., kb mintha egy bekapcsolva felejtett ipari drótos fűnyíró alatt vészeltem volna át egy F5-ös tornádót..
Úgy volt nyírva a fejem mintha egy Parkinson kóros begombázott csimpánz dolgozott volna rajta.., egészen elképesztő módon. Féltucat 1-2 centis ott maradt haj pamacs, az amúgy nullára nyírt területen. Rövidebben-hosszabban, kunkorodók és elállók, foltokban és vonalakban, ami kell. Adolf bácsit lássátok magatok előtt kopaszon de úgy mintha nem az orra alatt lett volna a jellegzetes szőrpamacs, hanem a füle mögött..
Nem is értem egyébként zuhanyozás közben pusztán tapintásra hogyan nem vettem észre..Kiskabát vissza és a két utcányira lévő _női only_ fodrászatban gyorsan helyrerakattam a dolgot, két idősebb nő dolgozott bent reggel, szerencsére jófejek voltak, átlátták a helyzet súlyosságát és nem is alázták porba az önbecsülésem ebben az igencsak kiszolgáltatott helyzetben..
Mondjuk eső után köpönyeg, már átjöttem így a városon..Szal'....
(#105135) hackeeeee:
Augusztus?
A hozzád hasonlók kedvéért simán megjátszanám Papsza, hogy megnézném mennyivel korábban lehet eladni valamit a megjelenése előtt, mondjuk egy évvel. Esetleg még akkor amikor csak papíron létezik..
(#105136) HSM:
Ezt nem tudhatom, viszonylag ritkán játszom HT-s gépen, viszont az alapján amit Abu eddig leírt a játékról, tisztán a technikai részről, az alapján ez a legkisebb gond kb..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz Habugi #105140 üzenetére
"ahogyan az lenni szokott amikor az ember kizárólag emocionális alapokra helyezve vak bizalmat szavaz, mindegy kivel szemben.., a pofáraesés csak idő kérdése.. "
Haha...
"Úgy volt nyírva a fejem mintha egy Parkinson kóros begombázott csimpánz dolgozott volna rajta..,"
Erre már nem is találok szavakat... -
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #105140 üzenetére
Nem véletlenül mondtam, hogy mindig legyen nálad egy alvó macska, hasonló esetben csak feltelepíted a kobakodra, s máris nyugodtan elvegyülhetsz a nép között, garantáltad megúszod a nem kívánt feltűnést...
Egyébként a húgod a viharos siker hatására nem gondolkodott el azon, hogy a fodrászatot válassza hivatásául?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz DR|FTK|NG #105148 üzenetére
Jut eszembe, az öcséd azóta válaszol privát üzenetként küldött szakmai kérdésekre?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest